ΘΕΛΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΕΛ ΚΑΙ ΕΡΜΗΣ ΣΤΗΝ 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ

Νίκη με τη στήριξη του κόσμου

* Οι «βυσσινί» υποδέχονται στο κλειστό της Νεάπολης το Ψυχικό (17.00), ενώ την ίδια ώρα η ομάδα της Αγιάς φιλοξενεί την Καστοριά στο ντέρμπι της ημέρας

Δημοσίευση: 09 Δεκ 2017 15:09

Του Άρη Γκουτρουμάνη
Δύσκολα εντός έδρας παιχνίδια για τους εκπροσώπους του νομού Ερμή Αγιάς και ΑΕΛ φιλοξενεί η σημερινή 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής. Συγκεκριμένα στην Αγιά ο Ερμής θα υποδεχθεί την Καστοριά (17.00) σ’ ένα ντέρμπι με φόντο τις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, ενώ την ίδια ώρα η ΑΕΛ θα φιλοξενήσει στο κλειστό της Νεάπολης το Ψυχικό.

Για τις δύο ομάδες του νομού η στήριξη του κόσμου είναι ιδιαίτερα σημαντική, γι’ αυτό τόσο η ΑΕΛ όσο και ο Ερμής απηύθυναν κάλεσμα στους φιλάθλους να ενισχύσουν την προσπάθεια των παικτών τους προκειμένου να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Η ΑΕΛ
Η σημερινή αναμέτρηση με το Ψυχικό χαρακτηρίζεται, εκτός από δύσκολη, κομβική για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, καθώς η ΑΕΛ παραμένει πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη και χρειάζεται να αναστρέψει την κατάσταση. Ο τεχνικός Χρήστος Χασανίδης εκτός από τον μόνιμο απόντα Ναούμη δεν θα έχει στη διάθεσή γι’ αυτό το παιχνίδι και τον Χρήστο Γκογκίδη, λόγω τραυματισμού στο γόνατο.
«Πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη είναι πολλές για την ομάδα. Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να φτάσουμε στη νίκη» είπε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Χασανίδης αναφερόμενος στο σημερινό παιχνίδι και πρόσθεσε:
«Στα τελευταία ματς παρουσιάζουμε καλύτερη εικόνα και χάνουμε στις λεπτομέρειες, αλλά πλέον η καλή μας απόδοση θα πρέπει να συνοδευτεί και με νίκη. Για να το πετύχουμε αυτό χρειαζόμαστε τον κόσμο της ομάδας στο πλευρό μας. Τους θέλουμε κοντά μας για να καταφέρουμε να φτάσουμε στη νίκη».
Μήνυμα σχετικά με τη σημασία που έχει η παρουσία στο σημερινό παιχνίδι απηύθυνε και η διοίκηση της ομάδας τονίζοντας μεταξύ άλλων τα εξής:
«Η Α.Ε.Λ. δίνει πολύ κρίσιμο αγώνα με αντίπαλο το Ψυχικό. Η ομάδα μάς χρειάζεται όλους στο πλευρό της ώστε να γίνει το κλειστό της Νεάπολης έδρα και οι παίκτες μας να αισθανθούν τον κόσμο να τους στηρίζει στη φετινή προσπάθεια και να τους βοηθά να πάρουν τη νίκη».
Στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι κλήθηκαν οι Βλαχούλης, Καμάρας, Παπαχρήστος, Τσιαβές, Κονδυλόπουλος, Κνέζεβιτς, Σαριμπαλίδης, Χανέλι, Φιλιππόπουλος, Κατσαρές και Γκιουλέκας.
Ο ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ
Ένα ακόμη ντέρμπι με φόντο τις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα καλείται να δώσει σήμερα, αυτή τη φορά κόντρα στη δυνατή Καστοριά, ο Ερμής. Οι απουσίες αφενός του φυσικού ηγέτη της ομάδας Νέστορα Κόμματου, που δεν ξεπέρασε το πρόβλημα με την οσφυαλγία και θα απουσιάσει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και αφετέρου του Παπαδόπουλου, που υπέστη διάστρεμμα στην προπόνηση της Τετάρτης, κάνουν ακόμα πιο δύσκολη την κατάσταση για τους «κυανόλευκους», οι οποίοι ωστόσο δηλώνουν αποφασισμένοι να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια και με τη στήριξη του κόσμου να φτάσουν στον στόχο τους.
«Είναι ένα σημαντικό για τη μετέπειτα πορεία της ομάδας παιχνίδι. Παίζουμε με έναν αντίπαλο που έχει γεμάτο ρόστερ και καλό προπονητικό τιμ. Εμείς από την πλευρά μας, παρά την απουσία για δεύτερη συνεχόμενη φορά του Νέστορα Κόμματου που είναι ο φυσικός μας ηγέτης, αλλά και αυτή του Παπαδόπουλου που προστέθηκε τις τελευταίες ημέρες, θα προσπαθήσουμε με περισσότερο πάθος, με μέγιστο βαθμό συγκέντρωσης, να αναπληρώσουμε τα κενά και να δώσουμε τη χαρά στον κόσμο μας που τον θέλουμε κοντά μας, να μας στηρίξει» σχολίασε ο τεχνικός του Ερμή Αγιάς, Γρηγόρης Γιασάρης, σχετικά με τη σημερινή αναμέτρηση.
Στην αποστολή του Ερμή Αγιάς συμπεριλήφθηκαν οι Δεμερτζής, Χρυσόπουλος, Τσιαμπαλής, Βρεττάς, Καλλές, Χαλκιάς, Τριανταφύλλου, Τσούμας, Λόλας, Στιβαχτής, Νταλός και Σταυροθόδωρος.
ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (17.00)
ΑΕΛ-Ψυχικό
Μαρούσι-Εθνικός
Ηρακλής-Δόξα Λευκάδας
Χολαργός-Δούκας
Περιστέρι-Παπάγου
Αρκαδικός-Αμύντας
Ερμής Αγιάς –Καστοριά
Καρδίτσα-Απόλλων Π.
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΓΣ Περιστερίου    16    8-0
Απόλλων Πάτρας    14    6-2
ΑΣ Καστοριάς    13    5-3
ΓΣ Ηρακλής*    13    6-1
ΑΕ Χολαργού*    13    6-1
ΑΕ Ψυχικού    12    4-4
Δόξα Λευκάδας    12    4-4
Ερμής Αγιάς    12    4-4
ΓΣ Αμαρουσίου    11    3-5
ΑΟ Αμύντας*    11    4-3
ΑΣ Παπάγου    11    3-5
ΑΣ Καρδίτσας    10    2-6
ΑΕΛ    10    2-6
Εθνικός*    10    3-4
Αρκαδικός    9    1-7
ΑΣΕ Δούκα    9    1-7
* Eνας αγώνας λιγότερος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass