ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Με καλή ψυχολογία στα Τρίκαλα

*Και στόχο να αποσπάσει βαθμοφόρο αποτέλεσμα

Δημοσίευση: 08 Δεκ 2017 22:00

Πολύ δύσκολη αποστολή θα έχει μεθαύριο Κυριακή ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος αγωνίζεται στα Τρίκαλα με τον Α.Ο.Τ.(15:ΟΟ), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

Οι «κυανόλευκοι» χρειάζεται να έχουν υπομονή στο παιχνίδι τους, ηρεμία και να αξιοποιήσουν τις λίγες ευκαιρίες, που λογικά θα τους δοθούν.

Τα Τρίκαλα είναι μια ομάδα που δυσκολεύεται σε μεγάλο βαθμό για να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και έχει πρόβλημα στο γκολ.

Όμως διαθέτουν πολύ καλούς ποδοσφαιριστές που θέλουν να ικανοποιήσουν με την αγωνιστική τους εικόνα τον κόσμο και να πετύχουν τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα.

Στον Απόλλωνα υπάρχει ηρεμία, αυτοσυγκέντρωση και ο παίκτες καθημερινά δουλεύουν για να βελτιωθούν εκεί όπου εντοπίζονται τυχόν αδυναμίες.

Ο τεχνικός Νίκος Θεοδοσιάδης είναι πολύ ευχαριστημένος από την αγωνιστική πειθαρχία των ποδοσφαιριστών, με πολλή διάθεση προπονούνται στο γήπεδο της Τερψιθέας και βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση.

Για το παιχνίδι με τα Τρίκαλα ερωτηματικό παραμένει μόνο ο Πλάτωνας Καρακατσάνης, ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και σήμερα θα ξεκαθαρίσει το αν θα είναι στη διάθεση του κ. Θεοδοσιάδη, στη μεθαυριανή αναμέτρηση.

ΔΥΟ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Με προπόνηση στο γήπεδο του Φλαμουλίου συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία του ΑΟ Τρίκαλα ενόψει του αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας, όπου και οι «κυανέρυθροι» θα ψάξουν την πρώτη τους εντός έδρας νίκη μετά από 2 ισοπαλίες και 1 ήττα.

Ο Αγιώτης τεχνικός των Τρικάλων Σωτήρης Αντωνίου ετοιμάζει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει στους Αντώνη Τσιάρα και Κυριάκο Ανδρεόπουλο, με τον πρώτο να αναρρώνει από το πρόβλημα που προέκυψε με την εξάρθρωση του ώμου και τον δεύτερο να εκτίει την ποινή των καρτών (σ.σ συμπλήρωσε 4).

Από κει και πέρα η διοίκηση όρισε τα εισιτήρια στα 5 και στα 10 ευρώ αντίστοιχα.

ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΕΜΒΟΛΙΜΗ ΣΤΗ FOOTBAL LEAGUE

Το θέμα της 9ης αγωνιστικής απασχόλησε χθες τη Football League. Στις 20 Δεκεμβρίου έχουν προγραμματιστεί ματς Κυπέλλου και η διοργανώτρια κλήθηκε να αποφασίσει τι μέλλει γενέσθαι με το πρόγραμμά της. Έτσι, αποφάσισε, όπως αναφέρουν πληροφορίες, να διεξαχθεί κανονικά η εμβόλιμη αγωνιστική.

Όλα τα παιχνίδια, λοιπόν, θα διεξαχθούν κανονικά με εξαίρεση το ΟΦΗ – Δόξα Δράμας. Ο πρόεδρος κ. Λεωνίδας Λεουτσάκος ζήτησε από τους εκπροσώπους των δύο ΠΑΕ να συμφωνήσουν σε κάποια ημερομηνία μετά τις 14 Ιανουαρίου.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass