Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ

Ελπίζει και θα το παλέψει

• Με τη βοήθεια του κόσμου που είναι κοντά στην ομάδα • Τ. Παραφέστας: «Στον…πόλεμο δεν ευθύνεται ο άμαχος πληθυσμός»

Δημοσίευση: 07 Δεκ 2017 22:17

Δυνατή ήταν η σφαλιάρα που δέχθηκε την περασμένη Κυριακή ο Αχιλλέας από τον Αστέρα Ιτέας στο δημοτικό στάδιο Φαρσάλων, γνωρίζοντας την ήττα με το βαρύ σκορ 5-0.

Οι «κιτρινόμαυροι» κατέρρευσαν στην επανάληψη και η ήττα πήρε μεγάλες διαστάσεις, σε ένα παιχνίδι που πρέπει όμως γρήγορα να ξεχασθεί.
Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα των Φαρσάλων βρίσκεται στην προτελευταία θέση του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας με 7 βαθμούς, δύο αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος.
Αν και είναι λοιπόν σε πολύ δύσκολη θέση δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια και θα το παλέψει μέχρι το τέλος της σεζόν.
Και στη…φουρτούνα, ο καπετάνιος είναι αυτός που βγαίνει μπροστά και δίνει τις οδηγίες για να βγει το καράβι από τα κύματα, να βρει ένα ήρεμο λιμάνι για να προσαράξει.
Ο Φαλανιώτης τεχνικός Τάκης Παραφέστας δεν αποποιείται των ευθυνών που του αναλογούν, όμως θέλει από δω και πέρα μια δυναμική αντίδραση από τους παίκτες του.
«Εμείς πρέπει να το ξεχάσουμε πρέπει να το ξεπεράσουμε, θεωρώ ότι σαν ομάδα δεν μας αντιπροσωπεύει σε καμία των περιπτώσεων αυτή η εμφάνιση και η έκταση της ήττας. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο του Αχιλλέα, εμείς ήμασταν η ομάδα που πέρυσι καταφέραμε να τους κάνουμε χαρούμενους, περήφανους και εμείς τώρα θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να ανακάμψουμε και να σταθούμε στα πόδια μας. Χρειάζεται πολλή δουλειά, σκυμμένο κεφάλι και ταπεινότητα», επισήμανε ο κ.Παραφέστας και συνέχισε: «Στον…πόλεμο δεν ευθύνεται ο άμαχος πληθυσμός και αυτό που είπα στα παιδιά είναι πως ο πρώτος που αναλαμβάνει την ευθύνη, είμαι εγώ. Θέλω όμως δυναμική αντίδραση στη συνέχεια, διότι ακόμη είμαστε στον πρώτο γύρο και καμία ομάδα δεν υποβιβάσθηκε ή προβιβάσθηκε, στα μισά του πρωταθλήματος.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας, τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα, όμως θεωρώ και το πιστεύω πως αν όλοι παλέψουμε, κάτι καλό στο τέλος μπορούμε να πετύχουμε, αν είμαστε ενωμένοι.
Είναι κρίμα αυτό τον υπέροχο κόσμο που πονάει την ομάδα και το δείχνει, όπως επίσης μια συνεπέστατη διοίκηση της οποίας ηγείται ένας καταπληκτικός άνθρωπος ο Χρήστος Τσαπραΐλης, να τους απογοητεύσουμε πλήρως και στη συνέχεια.
Είμαστε υποχρεωμένοι σε κάθε αγώνα να «ματώνουμε» στον αγωνιστικό χώρο και να μην τα περιμένουμε όλα από έναν παίκτη, τον Κώστα Νεμπεγλέρα που παίζει με ψυχή παρά την ηλικία του. Θέλω και από τα νέα παιδιά να βγάλουν πάθος, δύναμη και να μην φοβούνται.
Όλοι μαζί κερδίζουμε, όλοι μαζί χάνουμε και όλοι μαζί θα δώσουμε μια σκληρή μάχη για να επιβιώσουμε. Θα δούμε στο τέλος τι καταφέραμε, ας προεξοφλούν κάποιοι την αποτυχία, εμείς το σπίτι μας όπως με πολύ κόπο προσπαθήσαμε να το φτιάξουμε, το ίδιο θα κάνουμε και τώρα για να το σώσουμε.
Ολοκληρώνοντας θα ήθελα να κάνω έκκληση και στον Δήμο Φαρσάλων που αγαπά τον Αχιλλέα, να φροντίσει για το χόρτο, διότι χρειάζεται να γίνεται μια καλή συντήρηση, για να μην παρουσιάζει μια κακή εικόνα και δυσκολεύει σε μεγάλο βαθμό τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών».

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Η ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοίνωσε τους διαιτητές της 12ης αγωνιστικής στον 4ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Ο Αχιλλέας θα αγωνισθεί στο Βελεστίνο με τον Ρήγα Φεραίο και το παιχνίδι θα διευθύνει ο κ. Παπακωνσταντίνου(Φθιώτιδας).
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 12ης αγωνιστικής:
• ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 15:00
*ΝΠΣ Βόλος – Βελούχι (Γηπ. Νεάπολης Βόλου): Παυλίδης, Γιάντσης, Χριστοδούλου (Ημαθίας), παρ. Κωνσταντίνος Κουρδής (Λάρισας).
• ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 15:00
*ΑΟ Σελλάνων – Μαρτίνο (Δημ. Στάδιο Προαστίου): Βάιος-Στέφανος Καλαντζής (Θεσσαλίας), Χρήστος Καραγιάννης, Γεώργιος Πατέτσος (Λάρισας), παρ.Ιωάννης Καλύβας(Ευρυτανίας)
*Νεοχώρι – Νίκη Βόλου (Δημ. Στάδιο Οιχαλίας): Μάντσιος (Ηπείρου), Κοττόρος, Αντωνίου (Ηπείρου), παρ.Στέφανος Καλυβιώτης (Καρδίτσας).
*Αστέρας Ιτέας –Θήβα (Δημ. Γηπ. Ιτέας): Χρονάς, Βασιλόπουλος, Ζουλής (Αχαΐας), παρ.Χαρίλαος Ντζάθας(Φθιώτιδας)
*Ρήγας Φεραίος – Αχιλλέας Φαρσάλων (Δημ. Γηπ. Βελεστίνου): Παπακωνσταντίνου Καραγιάννης, Λιτοσελίτης (Φθιώτιδας), παρ. Περικλής Τουτούκης (Τρικάλων).
*Αμβρυσσέας Διστόμου – Γ.Σ. Αλμυρού (Δημ. Γηπ. Διστόμου) : Καλανζής, Κοκαρίδας, Κολιάκος (Αθήνας), παρ. Χρήστος Καλιακούδας(Φθιώτιδας)
*Ρεπό έχει ο Ολυμπιακός Βόλου

 

ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΣΤΟΝ 2ο ΚΑΙ 8Ο ΟΜΙΛΟ
Εξάλλου στον 2ο και 8ο όμιλο σε τρεις αγώνες ορίσθηκαν οι παρακάτω διαιτητές και βοηθοί:

ΣΑΒΒΑΤΟ (9/12)
2ος ΟΜΙΛΟΣ (14η αγων.)
*Μέγ. Αλέξανδρος Τρικ.Ημαθίας-Α.Ο. Καρδίας: Ανδρομάχη Τσιοφλίκη, Χρήστος Νάκας, Γρηγόρης Δεδικούσης(Λάρισας), παρ.Παναγιώτης Γιάγκος(Τρικάλων)
*Αγρ.Αστέρας- Μακεδονικός: Διαιτ. Μιχαήλ Μιχούλιας(Μακεδονίας), παρ.Κοσμάς Γιαννακόπουλος(Λάρισας).

ΚΥΡΙΑΚΗ (10/12)
8ος ΟΜΙΛΟΣ (9η αγων.)
*Μυλοπόταμος-Κηφισιά: Μελέτιος Γιουματζίδης, Εμμανουήλ Μαρνέζος, Γεωργία Κομισοπούλου (Λαρισαία της ΕΠΣΧανίων) και παρατηρητής θα είναι ο κ.Γεώργιος Ιωαννίδης(Ηρακλείου).

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass