ΗΤΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΜΕ 3-2 ΚΑΙ ΥΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΣΤΗ 2η ΘΕΣΗ

Εχασαν το πλεονέκτημα οι Νέοι της ΕΠΣΛ

• Εύκολα οι Παίδες νίκησαν 4-0 και διατηρήθηκαν στην κορυφή

Δημοσίευση: 07 Δεκ 2017 18:14

Σε περιπέτειες, σχετικά με την κατάκτηση της 1ης θέσης στον 6ο όμιλο και την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού, μπήκε η Μικτή Νέων της ΕΠΣΛ, η οποία υποχρεώθηκε χθες στα Τρίκαλα από την αντίστοιχη ομάδα του γειτονικού νομού σε ήττα με 3-2.

Έτσι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του νομού έχασε το πλεονέκτημα που είχε στη μάχη της πρόκρισης καθώς υποχώρησε στη 2η θέση (δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της φάσης των ομίλων), ενώ στην κορυφή του ομίλου αναρριχήθηκαν τα Τρίκαλα.
Αντίθετα στους Παίδες η ομάδα της ΕΠΣΛ πέτυχε εύκολη νίκη με 4-0 και διατηρήθηκε στην 1η θέση, στην οποία ισοβαθμεί με την ΕΠΣ Ηπείρου.

 

ΚΑΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑ…
Σ’ ένα παιχνίδι που είχε μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, η Μικτή Νέων της ΕΠΣΛ ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό όταν ο Δρόσος κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Τσαρούχας, ο αντίπαλος τερματοφύλακας απέκρουσε και στην επαναφορά της μπάλας ο Κορτσάρι έγραψε το 0-1.
Η συνέχεια ωστόσο δεν ήταν η ανάλογη για τη λαρισινή ομάδα. Στο 29’ μετά από μία φάση διαρκείας και αφού η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, μετά από αλλεπάλληλες κόντρες οι γηπεδούχοι κατάφεραν με τον Τσιρογιάννη να ισοφαρίσουν σε 1-1.
Η λαρισινή ομάδα έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί εκ νέου στο σκορ στο 33’ όταν ο Δρόσος από πολύ κοντά δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Αντ’ αυτού στο 42’ οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-1 με το εύστοχο πέναλτι του Γκοβίνα.
Με το 2-1 ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος για να ξεκινήσει η επανάληψη στην οποία η ομάδα της Λάρισας δεν μπόρεσε να διεκδικήσει αυτό που ήθελε, αν και δημιούργησε ευκαιρίες όπως στο 50’, στο 61’ και στο 67’ με τον Τσαρούχα.
Τελικά στο 76’ σε μία κόντρα επίθεση οι γηπεδούχοι ανέβασαν τον δείκτη του σκορ σε 3-1 με τον Καρακώστα.
Το μόνο που κατάφερε η ομάδα της Λάρισας ήταν να μειώσει σε 3-2 στο 87’ με τον Βλαχάκη, όμως ο ελάχιστος χρόνος μέχρι το τέλος της αναμέτρησης δεν της επέτρεψε να φτάσει στην ισοφάριση.
Στο 71’ απομακρύνθηκε από τον πάγκο ο προπονητής της ΕΠΣΛ, Κυριάκος Κυζιρίδης για διαμαρτυρία προς τον διαιτητή.
ΕΠΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Βασιλάκος, Τσόγιας (57’ Νταϊλιάνης), Πλακιάς, Αγραφιώτης, Γκουβίνας, Μιχαλόπουλος (68’ Λιάκος), Ξαγαράς, Καρακώστας, Κοντογεώργος, Καραγκούνης, Τσιρογιάννης.
ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Κραβαρίτης, Δραγατσίκης, Χλωρός, Καφανέλης (54’ Βλαχάκης), Μπάγκας, Φουρίκης (65’ Ποτός), Αετόπουλος, Δρόσος, Κορτσάρι, Τσαρούχας, Μπούρας.

 

ΑΝΕΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ
Με χαρακτηριστική άνεση η Μικτή Παίδων της ΕΠΣΛ πέρασε από τα Τρίκαλα κερδίζοντας με το ευρύ 4-0 και διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του θεσμού.
Το παιχνίδι ουσιαστικά αποτέλεσε μονόλογο για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι άνοιξαν το σκορ στο 15’ με τον Πετσούλα μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Παπαδάκο, ενώ στο 18’ και πάλι ο Πετσούλας με δυνατό σουτ έκανε το 0-2.
Στο 55’ ο Τσιούπρος ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-3, ενώ το τελικό 0-4 διαμόρφωσε στο 73’ ο Κατσάμπελας με κοντινό σουτ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα της Λάρισας είχε κι άλλες ευκαιρίες για γκολ.
ΕΠΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Βασιλείου, Πολύμερος (25’ Κατράνας), Νίντος, Παπαδημητρίου, Σκρέτας, Νταής, Ρουμπιές (65’ Σκέμπι), Σιμιτσής, Καλαμαράς (25’ λ. τρ. Γριζανίτης), Τσάτσος ( 65’ Τσιούκας), Ρούτσι.
ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Αντωνόπουλος, Γκιάτας (53’ Κατσιαμπέλας), Μητάκος (61’ Φασούλας), Καραγιόζης, Στάμος, Τσιούπρος, Παπαθνασίου (63’ Μανωλόπουλος), Ζησούλης, Πετσιούλας, Παπαδάκος (41’ Κατσής), Ζαχόπουλος (60’ Πασιάς)

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΕΠΣ Τρικάλων-ΕΠΣ Λάρισας    3-2 (Ν)    0-4 (Π)
ΕΠΣ Καρδίτσας-ΕΠΣ Ηπείρου    2-0 (Ν)    0-2 (Π)

 

ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ (4η αγωνιστική)
• ΝΕΟΙ
1. ΕΠΣ Τρικάλων    6-4    8
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
2. ΕΠΣ Λάρισας    8-6    7
3. ΕΠΣ Ηπείρου    3-3    4
4. ΕΠΣ Καρδίτσας    5-9    3

• ΠΑΙΔΕΣ
1. ΕΠΣ Λάρισας    13-3    10
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
2. ΕΠΣ Ηπείρου    11-2    10
3. ΕΠΣ Καρδίτσας    3-12    3
4. ΕΠΣ Τρικάλων    1-11    0

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (20/12)
ΕΠΣ Λάρισας-ΕΠΣ Καρδίτσας
ΕΠΣ Ηπείρου-ΕΠΣ Τρικάλων

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass