Η ΑΕΛ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Θέλει να κερδίσει την πρώτη μάχη

• Τρία διαφορετικά σχήματα δοκίμασε ο Ηλίας Φυντάνης • Αρρωστος ο Φάρκας • Ενα μέρος της προπόνησης έβγαλε ο Λεοζίνιο

Δημοσίευση: 07 Δεκ 2017 22:06

Αρχίζουν από μεθαύριο Σάββατο 9 Δεκεμβρίου οι αναμετρήσεις ανάμεσα στην ΑΕΛ και την Ξάνθη, που θα είναι τέσσερις συνολικά (2 για το πρωτάθλημα και 2 για το Κύπελλο) μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

Οι δύο ομάδες κληρώθηκαν και στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, με τους «βυσσινί» να θέλουν να κερδίσουν όλες τις μεταξύ τους μάχες, αρχής γενομένης από τον αγώνα του Σαββάτου(15:00-AEL FC ARENA).
Ένα παιχνίδι το οποίο διεξάγεται στο πλαίσιο της 14ης ημέρας για τη Σούπερ Λίγκα και παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, δύο αγωνιστικές πριν πέσει η αυλαία του πρώτου γύρου.
Ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας Ηλίας Φυντάνης θα στερηθεί των υπηρεσιών του τιμωρημένου Λαγού και του Γιοβάνοβιτς, ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, όμως κάθε μέρα και βελτιώνεται.
Από κει και πέρα, ο Λεοζίνιο έκανε το μισό πρόγραμμα όπως και ο Λαγός, ενώ αυτός που δεν προπονήθηκε καθόλου ήταν ο Φάρκας, που είναι άρρωστος λόγω οξείας φαρυγγίτιδας.
Χθες στην προπόνηση ο κ.Φυντάνης δοκίμασε τρία διαφορετικά σχήματα, στο δίτερμα των τριών επτάλεπτων, όπου το πρόγραμμα περιελάμβανε αρχικά ταχυδύναμη και μετά παράλληλα με το δίτερμα είχε και τακτική.
Σήμερα η προπόνηση είναι προγραμματισμένη, για τις 3 το απόγευμα.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΒΑΤΣΙΟΣ
Ο 31χρονος, ρέφερι, Αριστείδης Βάτσιος, αστυνομικός στο επάγγελμα, από την ΕΠΣ Δυτικής Αττικής, κλήθηκε να διαιτητεύσει την εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με την Ξάνθη, που θα γίνει μεθαύριο Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017 στις 15:00 στο AEL FC ARENA. Βοηθοί του θα είναι ο Νίκος Σάββας από την Ένωση Σερρών και ο Παντελής Σπυρόπουλος από την Ένωση Ανατολικής Αττικής. Τέταρτος θα είναι ο Γιώργος Λάμπρου, από την Ένωση Εύβοιας και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Θανάσης Νικολακόπουλος από την Ε.Π.Σ. Αθηνών.
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 14ης αγωνιστικής

 

• ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
15:00 ΑΕΛ-Ξάνθη Novasports 3 HD: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής), Σάββας (Σερρών), Σπυρόπουλος (Ανατ. Αττικής), 4ος Λάμπρου (Εύβοιας), παρ. Αθανάσιος Νικολακόπουλος (Αθηνών)
17:15 Πανιώνιος-Πλατανιάς Novasports 1 HD: Τσαμούρης (Πειραιά), Χούσκογλου (Θράκης), Βασιλόπουλος (Έβρου), 4ος Σκουλάς (Θεσσαλίας), παρ.Παναγιώτης Μαυρόπουλος (Μακεδονίας)
19:30 Παναιτωλικός-Ολυμπιακός Novasports 2 HD: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας): Δημητριάδης (Καστοριάς), Πάτρας (Μακεδονίας), 4ος Ζαχαριάδης (Μακεδονίας), παρ.Γεράσιμος Μαζαράκης (Κεφαλληνίας)

 

• ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
15:00 Απόλλων Σμύρνης-Αστ. Τρίπολης Novasports 2 HD : Καραντώνης, Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Σίπκας (Σάμου) 4ος Μπλάνας (Μεσσηνίας), παρ. Αναστάσιος Κάκος (Κέρκυρας)
17:15 Ατρόμητος-Λεβαδειακός Novasports 2 HD: Κουτσιαύτης (Άρτας), Ποντίκης (Πρέβεζας), Πασχάλης (Ηπείρου), 4ος Κατσικογιάννης (Ηπείρου), παρ. Εμμανουήλ Γιανναδάκης (Λασιθίου)
17:15 ΠΑΣ Γιάννινα-Λαμία Novasports 3 HD: Ευαγγέλου (Αθηνών), Πήττας (Ηλείας), Πυλαρινός (Ζακύνθου), 4ος Κομίνης (Θεσπρωτίας), παρ.Γεώργιος Ταπραντζής(Αιτ/νιας)
19:30 ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός Novasports 1 HD: Στυλιαράς (Αιτωλοακαρνανίας), Μπαλτάς (Αχαΐας), Νικολακάκης (Ηρακλείου), 4ος Κουμπαράκης (Θράκης), παρ.Δημήτρης Μπέγκος (Αργολίδας)

 

• ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
19:30 ΑΕΚ-Κέρκυρα Novasports 1 HD: Σέζος (Κιλκίς), Γεωργακόπουλος (Πειραιά), Σινιοράκης (Χανίων), 4ος Τζήλος (Λάρισας), παρ.Δημήτριος Μπερσής(Αρκαδίας).

 

Η ΞΑΝΘΗ
Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία της Ξάνθης για τον αγώνα για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League, με την ΑΕΛ. Ο Μίλαν Ράσταβατς, εστίασε την προσοχή σε συγκεκριμένους τομείς της τακτικής της ανασταλτικότητας και της επιθετικής ανάπτυξης, ζητώντας αποτελεσματικότητα από τους ποδοσφαιριστές του. Τα ατομικά τους προγράμματα συνέχισαν οι Μπρίτο, Καμαρά, Τριάδης και Κάστρο. Τέλος θυμίζουμε ότι θα απουσιάσει ο Χόρχε Κασάδο, ο οποίος είχε συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να απουσιάσει από το παιχνίδι στο AEL FC Arena.

 

Με Ξάνθη η Κ20

Μόνο η ΑΕΛ Κ20 θα αγωνιστεί αυτό το Σαββατοκύριακο από τα τμήματα υποδομής των «βυσσινί», καθώς η ΑΕΛ Κ17 θα πραγματοποιήσει το ρεπό της.
Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Μίλτου Ζιάκα θα υποδεχθεί μεθαύριο Σάββατο 9 Δεκεμβρίου την ομάδα Νέων της Ξάνθης στο στάδιο Αλκαζάρ (11:30 π.μ.) στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του οικείου πρωταθλήματος της Super League. Οι «βυσσινί» αναζητούν την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα και να βελτιώσουν τη θέση τους, στον βαθμολογικό πίνακα.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass