ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΜΕ 1-0 ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΝΤΟΥΡΜΙΣΑΪ ΣΤΟ 73’

Μεγάλο «διπλό» στη Λεωφόρο ο Πανιώνιος

*Στην πρώτη θέση παρέμεινε η ΑΕΚ, η οποία νίκησε τη Λιβαδειά με 2-0 *Ισοπαλία στη Λαμία

Δημοσίευση: 04 Δεκ 2017 20:43

Ο αποδεκατισμένος αγωνιστικά και «άδειος» ψυχολογικά, Παναθηναϊκός, ηττήθηκε μετά από πάρα πολύ καιρό στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας (20 αγώνες). Η «χρυσή αλλαγή» του Μιχάλη Γρηγορίου, Φιορίν Ντουρμισάι, σκόραρε 12 λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς (73’) και ο Πανιώνιος

έφυγε με το τεράστιο «διπλό» (0-1), στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League.
Το πρόβλημα που είχε ο Παναθηναϊκός στη μεσαία γραμμή, με τις απουσίες βασικότατων στελεχών του (Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης), δεν επέτρεψε στους «πράσινους» να οργανώσουν το παιχνίδι τους από τον άξονα, ο Χίλιεμαρκ έκανε ό,τι μπορούσε στο δεύτερο μέρος, αλλά ο Πανιώνιος ήταν η ομάδα που... χαμογέλασε στο φινάλε, μετά από 7 σερί αγώνες κόντρα στο «τριφύλλι».
Διαιτητής: Αθανάσιος Τζήλος (Λάρισας)
Κίτρινες: Άλτμαν, Μολίνς, Εμμανουηλίδης - Γκιοατά
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Διούδης, Γιόχανσον, Χουλτ, Κουτρουμπής, Κολοβέτσιος, Σιλά (46’ Ρέις), Λουντ, Χατζηγιοβάνης (46’ Χίλιεμαρκ), Καμπέσας (70’ Εμμανουηλίδης), Άλτμαν, Μολίνς
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Χατζησαφί, Μπανανά, Γκιοατά, Βλάχος, Κόρμπος, Σιώπης, Σαββίδης (84’ Παπαγεωργίου), Λάμπρου, Σπιριντόνοβιτς (70’ Μασούρας), Γεσίλ (61’ Ντουρμισάι)

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ
Μια ήττα δεν φέρνει μόνο γκρίνια, αλλά μπορεί να προκαλέσει και επεισόδια. Και στην περίπτωση του Παναθηναϊκού είναι τέτοια η ψυχολογική κατάσταση των οπαδών του με τα όσα έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό στην ομάδα τους, που δεν θέλουν και πολύ για να ξεφύγουν
Έτσι, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τον Πανιώνιο και το 0-1 μέσα στο «Απόστολος Νικολαΐδης» οπαδοί των «πρασίνων» ήρθαν μεταξύ τους στα χέρια, γιατί οι μεν φώναζαν συνθήματα κατά της οικογένειας Βαρδινογιάννη, οι δε τους απάντησαν με κάποιες χειρονομίες και η κατάσταση ξέφυγε...
Το ξύλο έπεσε δίπλα στη θύρα των επισήμων, ενώ κάποιοι προσπάθησαν να μετακινηθούν από το πέταλο και να πλησιάσουν τα επίσημα, με την κατάσταση να ξεφεύγει για μερικά λεπτά και να... μαζεύεται με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ Η ΑΕΚ
Στην πρώτη θέση της κατάταξης στη Super League παρέμεινε η ΑΕΚ, η οποία επικράτησε 2-0 εκτός έδρας του Λεβαδειακού με τέρματα του Λιβάγια στο 52’ και του Αραούχο στο 66’.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοσέ Ανιγκό): Επασί, Τσαμπούρης, Μεντί, Ζαραδούκας (59’ Σουμπίνιο), Λεονάρντο, Τριποτσέρης, Μπελκαζουανί (87’ Ιωαννίδης), Γιουσούφ, Μητρόπουλος, Ομπιόρα, Νιάσε (55’ Γιακουμάκης)
AEK (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Γκάλο, Λόπες, Γαλανόπουλος, Σιμόες (77’ Κονέ), Λιβάγια (87’ Αϊντάρεβιτς), Χριστοδουλόπουλος (73’ Μπακασέτας), Αραούχο.

ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ… ΙΣΟΠΑΛΙΑ
Ισόπαλο 2-2 έληξε το ματς της Λαμίας με τον Παναιτωλικό. Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι όπου οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 2-0 με τέρματα του Ρότσα στο 12’ και του Ντίας στο 24’, οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 69’ με τον Ακόστα και πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων με τέρμα του Βουό.
ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τενές): Παπαδόπουλος, Κουτρουμάνος (29’ Αναστασόπουλος), Ασίγκμπα, Κουκόλης (42’ Βουό), Παντελιάδης, Όμο, Μπλάζιτς, Βασιλαντωνόπουλος, Πίτι (62’ Καραγιάννης), Ακόστα, Βάντερσον.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Τσεναμο, Μαρινάκης, Μιχάι, Μόρας, Ρότσα, Πάουλο, Μπεχαράνο, Ρόσα (70’ Κλέσιο), Μάζουρεκ (75’ Τσοκάνης), Μοράρ (79’ Μαρκόβσκι), Ντίας.

ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ο Ολυμπιακός σημείωσε δύσκολη, αλλά δίκαιη νίκη με 3-1 επί του Απόλλωνα Σμύρνης στο στάδιο Καραϊσκάκη. Ο Απόλλων προηγήθηκε στο 23’ με τον Ελμπάζ, για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι στο 31’ με τον Ελαμπντελαουί και να πάρουν το προβάδισμα στο 80’ με τον Ανσαριφάρντ, ο οποίος σκόραρε και στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων και χάρισε τους 3 πολύτιμους βαθμούς της νίκης στην ομάδα του.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάκης Λεμονής): Προτό, Ελαμπντελαουί, Μποτία (46’ Ένχελς), Σισέ, Κούτρης, Ρομαό, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Μάριν, Σεμπά (66’ Πάρντο), Τζούρτζεβιτς (62’ Ανσαριφάρντ).
ΑΠΟΛΛΩΝ (Ζόραν Βούλιτς): Τσόβιτς, Κοντοές, Παπάζογλου, Κύργιας, Ντάσιος, Κούρος, Χουάρες, Κονέ (90’ Κιταμπαλά), Ανιέτε (84’ Μενδρινός), Αλμπάνης (71’ Μαασί), Ελμπάζ.

«ΠΑΡΤΙ ΜΕ ΤΡΙΑΡΑ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ
Αποφασιστική νίκη με 3-0 σημείωσε ο ΠΑΟΚ επί της Ξάνθης στα «Πηγάδια, στην πρώτη επιστροφή του Ραζβάν Λουτσέσκου στην έδρα της πρώην ομάδας του. Για τον ΠΑΟΚ σκόραραν ο Ντε Λούκας με αυτογκόλ στο 25’, ο Μακ στο 33’ και ο Κρέσπο στο 62’, ενώ η Ξάνθη είχε μία καλή στιγμή στο 28’ με τον Μεχία, που σημάδεψε το δοκάρι. Αυτή ήταν η πρώτη φετινή εκτός έδρας νίκη του «Δικέφαλου του Βορρά» και η 7η συνολικά, που στοχεύει στην κατάκτηση του εφετινού τίτλου της Super League.
ΞΑΝΘΗ: Ζίφκοβιτς, Σβάρνας, Μπαξεβανίδης, Λουσέρο (81’ Φασίδης), Λισγάρας, Ντε Λούκας (52’ Μελιόπουλος), Μεχία, Κίκε (54’ Ορφανίδης), Συλά, Γέντρισεκ, Κασάντο.
ΠΑΟΚ: Παχαλάκης, Μάτος, Βιεϊρίνια (70’ Μαλεζάς), Βαρέλα, Κρέσπο, Τσίμιροτ, Ελ Καντουρί (11’ Μακ), Πέλκας, Λημνιός, Κουλούρης, Κάνιας (74’ Μαουρίτσιο).

ΑΝΕΤΑ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Ο Αστέρας Τρίπολης «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο το ματς κόντρα στην Κέρκυρα. Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη πέτυχε στο πρώτο 45λεπτο τρία γκολ και εξασφάλισε τους τρεις βαθμούς κόντρα στους «Φαίακες», που είχαν μεγάλα αμυντικά προβλήματα, με τελικό σκορ 4-0. Τα γκολ των νικητών σημείωσαν οι Μανιάς (20’, 55’), Τόνσο (29’) και Καλτσάς (45’).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Ιγκόρ (78’ Μπέρτος), Γιαννούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Καλτσάς, Τόνσο, Τσιλιανίδης (56’ Ινσάλντο), Μανιάς (66’ Δουβίκας).
ΚΕΡΚΥΡΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Γιαννακόπουλος, Αρτυματάς, Κρητικός (46’ Ζορμπάς), Γεωργίου (46’ Σπίνουλας), Σοϊλέδης, Γκομές, Παμλίδης, Σιόντης, Ιωάννου, Μπαλάφας, Επστάιν (69’ Ντιόγκο).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass