ΘΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ Ο ΣΕΠΛ

Εκδήλωση στη μνήμη του Τάκη Γερογιάννη

Δημοσίευση: 04 Δεκ 2017 15:05

Εκδήλωση στη μνήμη του Τάκη Γερογιάννη θα διοργανώσει μέσα στις γιορτές (η ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες) ο ΣΕΠΛ.

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Μετά από απόφαση του Δ.Σ. του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών ν. Λάρισας θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση μέσα στις γιορτές στο στάδιο Αλκαζάρ (η ημερομηνία θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα) και θα είναι αφιερωμένη στον Τάκη Γερογιάννη. Τον φίλο, συμπαίκτη, παράγοντα, προπονητή, συμπολίτη και έναν από τους πολλούς εργάτες του τοπικού μας ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Συνάμα θα τελεσθεί τρισάγιο και θα μνημονεύσουμε όλους αυτούς που έφυγαν από τη ζωή την ποδοσφαιρική σεζόν 2016-2017. Γι’ αυτό παρακαλούμε όποιος μπορεί να μας πληροφορήσει για τον ν. Λάρισας σε αυτό το χρονικό διάστημα, ποιος έφυγε από τη ζωή, και είχε ασχοληθεί ενεργά σε οποιοδήποτε τομέα του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου, φυσικά και στην οικογένεια της αγαπημένης μας ΑΕΛ να επικοινωνήσει στα τηλέφωνα: 6948-781.591(Μπακαρτζής Πασχάλης), 6942-618.928 (Κορδίστας Δημήτρης) και 6996-770.910 (Γαραζανάκης Μανόλης)».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass