Θέλουμε σύσσωμη τη Λάρισα στο πλευρό μας

Δημοσίευση: 28 Νοε 2017 23:49

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Γυμναστικός Λάρισας - Φάρος σχετικά με το θέμα του Φορμπς και τις καταγγελίες του ατζέντη του προς τους «πράσινους», αλλά και την έκταση που πήρε η συγκεκριμένη υπόθεση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της KΑΕ Γυμναστικός Λάρισας-Φάρος, εκφράζει τη μεγάλη του έκπληξη και αγανάκτηση, για τα πρόσφατα δημοσιεύματα στον Τύπο και στους ιστότοπους, για «δήθεν» διενέξεις της Διοίκησης της ΚΑΕ με Εκπροσώπους – Manager Αθλητών μας.
Αυτή η δυσφήμηση για την ομάδα μας, είναι αδύνατον να γίνει κατανοητή, μέσα στο μυαλό του μέσου λογικού ανθρώπου, δεδομένου ότι στην ιστορικής αξίας για την τοπική κοινωνία της Λάρισας, πρώτη συμμετοχή της ομάδας μας, στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας, με τη μέχρι σήμερα δυναμική πορεία μας, όπου καταβάλαμε σε κάθε αγώνα μας, το μέγιστο των δυνατοτήτων για τη νίκη της ομάδας μας.
Προσπάθεια που θα συνεχίσουμε ώστε να εδραιώσουμε την παρουσία μας στα σαλόνια της Επαγγελματικής Καλαθοσφαίρισης να γίνουμε αξιοπρόσεκτη ομάδα, υπολογίσιμος αντίπαλος για όλες ανεξαιρέτως τις ομάδες της Α1 Εθνικής Κατηγορίας και θα πρέπει σύσσωμη η πόλη της Λάρισας να είναι στο πλευρό μας, αρωγός της προσπάθειάς μας.
Κατόπιν αυτών, διευκρινίζουμε, προς πάσα κατεύθυνση ότι, τόσο η Διοίκηση της ΚΑΕ όσο και άπαντα τα πρόσωπα που εργάζονται και ενεργούν κατ’ εντολήν της Διοίκησης της ΚΑΕ, ουδεμία απολύτως διένεξη έχουμε με οποιονδήποτε εκπρόσωπο οποιουδήποτε αθλητή μας.
Δηλώνουμε δε, ότι οποιεσδήποτε κρίσεις, εκφράσεις ή σχόλια ανεγράφησαν, σχετικά με το εν λόγω θέμα, από οποιονδήποτε τρίτο, μη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Α.Ε. έγιναν αυτοβούλως από τον διαδίδοντα τούτα, δεν εκφράζουν σε ουδέν τη Διοίκηση της ΚΑΕ και ο διαδίδων, φέρει προσωπικά και ατομικά, την ευθύνη των λεγομένων του.
Η ομάδα παραμένει προσηλωμένη στους αγωνιστικούς και κοινωνικούς σκοπούς της που έχει θέσει ως πρωταρχικούς, από την ίδρυσή της».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass