ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΦΑΡΟ

Παρελθόν οι Φορμπς και Χολ

• Φιλικό σήμερα στο Αλεξάνδρειο με τον Άρη (17.00)

Δημοσίευση: 25 Νοε 2017 17:41

Κάτι που λίγο ως πολύ διαφαινόταν το τελευταίο διάστημα έγινε πράξη στον Γυμναστικό Λάρισας - Φάρο.

Ο λόγος για τη λύση της συνεργασίας με τους Χολ και Φόρμπς. Ο πρώτος ξεπέρασε μεν τον τραυματισμό του, ωστόσο η διοίκηση της ΚΑΕ αποφάσισε να κρατήσει τον Σάφτενααρ, ενώ ο δεύτερος αρνήθηκε να υποβληθεί στις προβλεπόμενες από την ομάδα ιατρικές εξετάσεις, δηλώνοντας την επιθυμία του να αποχωρήσει μετά το παιχνίδι με τα Τρίκαλα.
Η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ έχει ως εξής:
«Ο Γυμναστικός Λάρισας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τους αθλητές Kenny Hall και Gary Forbes. Στην περίπτωση του αθλητή Kenny Hall, ο προπονητής μας επέλεξε την οριστική παραμονή μέχρι το τέλος της περιόδου του Ρόλαντ Σάφτενααρ, ο οποίος ήρθε με μηνιαίο συμβόλαιο λόγω του τραυματισμού του Kenny. Το ιατρικό επιτελείο ολοκλήρωσε ως όφειλε την πλήρη αποκατάσταση της υγείας του αθλητή Kenny Hall και η ομάδα τού εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του. Ο αθλητής Gary Forbes εκδήλωσε στον προπονητή μας την επιθυμία να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τον αγώνα με τα Τρίκαλα και την μη χρησιμοποίησή του. Επίσης αρνήθηκε να λάβει μέρος στις ιατρικές εξετάσεις που συμμετείχαν όλοι οι αθλητές της ομάδας μας. Κατόπιν των παραπάνω η ομάδα έλυσε το συμβόλαιό του και θα προχωρήσει στην αντικατάστασή του».

 

ΦΙΛΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΡΗ
Με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Εθνικής, ο Γυμναστικός Λάρισας Φάρος θα δώσει σήμερα φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στο Αλεξάνδρειο με τον Άρη. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17.00 και από την πλευρά των «πρασίνων» θα αγωνιστούν οι Παπαμακάριος, Μουράτος, Χατζηκυριακίδης, Βαβάτσικος, Γκάλογουεϊ, Ντρέιπερ, Διαμαντάκος και Μαραγκός. Αύριο το πρωί θα ενσωματωθεί στην αποστολή και ο Στυλιανού, ο οποίος την Πέμπτη συμμετείχε στον αγώνα της Εθνικής Κύπρου με την Πορτογαλία. Οι Κύπριοι νίκησαν 69-67 με τον παίκτη του Γυμναστικού να σημειώνει 13 πόντους με 2 τρίποντα, ενώ παράλληλα είχε 2 ασίστ, 2 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα.
Την Κυριακή θα επιστρέψει στη Λάρισα και ο Γουέαρ ο οποίος είχε μεταβεί εσπευσμένα στην Αμερική λόγω σοβαρού οικογενειακού προβλήματος, ενώ την ερχόμενη Τρίτη θα επανέλθουν ο τεχνικός Θανάσης Σκουρτόπουλος και ο Σάφτενααρ που αγωνίζεται με την Εθνική Ολλανδίας (στο νικηφόρο παιχνίδι με την Κροατία στα 20 λεπτά που αγωνίστηκε πέτυχε 10 πόντους και είχε 5 ριμπάουντ και 2 ασίστ).
Την ερχόμενη Τρίτη θα μπει στο τελικό στάδιο η προετοιμασία για τον πολύ δύσκολο αγώνα με το Ρέθυμνο που θα διεξαχθεί το Σάββατο 2/12, στις 18.30 στο κλειστό της Νεάπολης.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass