ΔΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΡΜΗΣ ΚΑΙ ΑΕΛ ΣΤΗΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗ

Ντέρμπι «εντός των τειχών»

• Υποδέχονται (17.00) σε Αγιά και Νεάπολη τους Παπάγου και Καστοριά αντίστοιχα • Νίκη με τη στήριξη του κόσμου θέλουν οι δύο εκπρόσωποι του νομού

Δημοσίευση: 25 Νοε 2017 16:46

Δυνατά παιχνίδια «εντός των τειχών» δίνουν σήμερα Ερμής Αγιάς και ΑΕΛ στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α2 Εθνικής κατηγορίας, οι οποίοι στις 17.00 υποδέχονται αντίστοιχα τους Παπάγου (κλ. Αγιάς) και Καστοριά (κλ. Νεάπολης).


Οι εκπρόσωποι του νομού στο δεύτερο τη τάξει Εθνικό πρωτάθλημα του μπάσκετ θέλουν τη νίκη, δίνοντας μεγάλη έμφαση στη στήριξη του κόσμου.
Αναλυτικά:
Με τη χθεσινή προπόνηση στο κλειστό της Νεάπολης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ για τη σημερινή αναμέτρηση με την Καστοριά.
Ο τεχνικός των «βυσσινί» Χρήστος Χασανίδης θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, καθώς και ο Κώστας Σαριμπαλίδης που τραυματίστηκε στο ματς της Πάτρας είναι απόλυτα υγιής.
«Πρόκειται για ένα πραγματικά δύσκολο παιχνίδι. Παίζουμε και πάλι ουσιαστικά μακριά από την έδρα μας, ενώ έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα. Μια ομάδα πλήρη, με έμπειρο τεχνικό τιμ και έμπειρους παίκτες, παρά το γεγονός ότι είναι νεοφώτιστη στην κατηγορία» είπε ο τεχνικός της ΑΕΛ, αναφερόμενος στο σημερινό παιχνίδι και πρόσθεσε:
«Εμείς προερχόμαστε από ήττες και θέλουμε να επιστρέψουμε στις επιτυχίες, αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να κοπιάσουμε πολύ μέσα στο γήπεδο και να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού».
Πλην τον Ναούμη που θα χάσει ένα ακόμα παιχνίδι, οι υπόλοιποι παίκτες συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή, ήτοι Βλαχούλης, Γκογκίδης, Καμάρας, Παπαχρήστος, Τσιαβές, Κονδυλόπουλος, Κνέζεβιτς, Σαριμπαλίδης, Χανέλι, Φιλιππόπουλος, Κατσαρές, Γκιουλέκας και Γράβας.

 

ΓΙΑ ΤΟ «2 ΣΤΑ 2» Ο ΕΡΜΗΣ
Μετά το πολύ σημαντικό «διπλό» στην Καρδίτσα η ομάδα του Γρηγόρη Γιασάρη θα προσπαθήσει να διπλασιάσει τα θετικά αποτελέσματα και να κάνει ένα ακόμα βήμα για την επίτευξη του φετινού της στόχου. Το παιχνίδι με τον Παπάγου μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού οι δύο ομάδες αφενός ισοβαθμούν μετρώντας τρεις νίκες στο ενεργητικό τους και αφετέρου έχουν κοινούς στόχους στη φετινή διοργάνωση. Επιπλέον δε ένα στοιχείο που χρειάζεται προσοχή είναι ότι οι φιλοξενούμενοι εκτός έδρας έχουν πετύχει δύο νίκες μέχρι στιγμής.
«Πρέπει να δείξουμε την ίδια συγκέντρωση που είχαμε στο β’ ημίχρονο στο παιχνίδι με την Καρδίτσα. Το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο γιατί ο Παπάγου διαθέτει πολλούς καλούς αλλά και έμπειρους παίκτες. Περιμένουμε τον κόσμο να μας στηρίξει και να γεμίσει το κλειστό της Αγιάς γιατί το πρωτάθλημα πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό. Πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε για να δώσουμε προστιθέμενη αξία στη νίκη που πετύχαμε στην Καρδίτσα. Ευελπιστούμε η δουλειά που κάναμε όλο αυτό το διάστημα να βγει μέσα στο γήπεδο και να πετύχουμε τον στόχο μας» επισήμανε μεταξύ άλλων ο γεν. αρχηγός του Ερμή, Άρης Αργυρούλης μιλώντας για το σημερινό παιχνίδι.
Αγωνιστικά, η προετοιμασία των «κυανόλευκων» κύλησε ομαλά, χωρίς απουσίες και τραυματισμούς. Έτσι στη διάθεση του τεχνικού Γρηγόρη Γιασάρη θα βρίσκονται οι Κόμματος, Δεμερτζής, Χρυσόπουλος, Τσιαμπαλής, Βρεττάς, Καλλές, Χαλκιάς, Τριανταφύλλου, Τσούμας, Λόλας, Παπαδόπουλος, Νταλλός, Στιβαχτής και Σταυροθόδωρος.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 7ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
• ΣΗΜΕΡΑ (17.00)
ΑΕΛ    -    Καστοριά
Ηρακλής    -    Ψυχικό
Δούκας    -    Δόξα Λευκάδας
Περιστέρι    -    Καρδίτσα
Αρκαδικός    -    Απόλλων Π.
Ερμής Αγιάς    -    Παπάγου

 

• ΑΥΡΙΟ (17.00)
Μαρούσι    -    Αμύντας

 

• ΤΕΤΑΡΤΗ 13/12 (18.00)
Χολαργός    -    Εθνικός

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Περιστέρι     12
Χολαργός     11
Απόλλων Π.     10
Ηρακλής*     9
Δόξα Λευκάδας     9
Εθνικός    9
Καστοριά     9
Μαρούσι     9
Ψυχικό     9
Ερμής Αγιάς     9
Παπάγου     9
ΑΕΛ     8
Αρκαδικός     7
Δούκας     7
ΑΣ Καρδίτσας     7
Αμύντας*     7
*Με αστερίσκο (*) οι ομάδες που έχουν έναν αγώνα λιγότερο.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass