ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΔΥΝΑΤΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (15:00)

Θετικό αποτέλεσμα θέλει ο Απόλλωνας

• Την προσοχή επέστησε στους παίκτες του ο τεχνικός Νίκος Θεοδοσιάδης • Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Καρακατσάνης και Χατζής

Δημοσίευση: 25 Νοε 2017 22:03

Επικίνδυνη έξοδος σήμερα για τον Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος δοκιμάζεται στις 15:00 στη γειτονική Καρδίτσα στο δημοτικό στάδιο της πόλης, με αντίπαλο την τοπική Αναγέννηση.


Το παιχνίδι διεξάγεται στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Football League και οι «κυανόλευκοι» θέλουν να προσθέσουν μια ακόμη επιτυχία στο ενεργητικό τους, βελτιώνοντας ακόμη περισσότερο τη βαθμολογική τους θέση.
Καλούνται να αγωνισθούν όπως και στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, με πάθος, πειθαρχία και σοβαρότητα, περιορίζοντας τα λάθη και να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που θα τους δοθούν.
Επίσης να έχουν υπομονή στο παιχνίδι τους, καθώς ο αντίπαλός τους είναι πολύ σφικτός αμυντικά και επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις.
Κατά τα άλλα, την προσοχή επέστησε στους παίκτες του και ο τεχνικός του Απόλλωνα Νίκος Θεοδοσιάδης, που αναμένεται πως θα παρατάξει σχεδόν την ίδια ενδεκάδα με αυτή του παιχνιδιού με τον Πανσερραϊκό.
Στην αποστολή που συγκροτήθηκε μετά τη χθεσινή πρωινή προπόνηση στην Τερψιθέα και η οποία θα αναχωρήσει σήμερα στις 12:15 για τη γειτονική θεσσαλική πόλη, συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω 19 ποδοσφαιριστές: Φιρινίδης, Παϊτέρης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Β., Αγρόδημος, Σουλίδης, Τσιλούλης, Λαμπρόπουλος, Μαυριάς, Σαχινίδης, Ιορδανίδης, Βουτσιάς, Διβανές, Ανδρέου Ι., Ιβανίδης, Σάββας, Καμπέρης.
Εκτός έμειναν οι τραυματίες Καρακατσάνης, Χατζής, ο γκολκίπερ Κραβαρίτης και οι τρεις «μικροί» Πρατσίλας, Τσιάτας, Λουκάς.

 

ΚΟΜΠΛΕ Η ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Πλήρης θα εμφανιστεί η Αναγέννηση στη σημερινή αναμέτρηση. Ο τεχνικός Γιώργος Βαζάκας έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του και επιφύλαξε δύο αλλαγές νεαρών στην επιλογή της 18άδας σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου.
Αντί του τερματοφύλακα Παναγιώτη Κατσίκα συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Περικλής Γεωργατζάς ως μπακ. Επίσης, αντί του 19χρονου Αλέξανδρου Μασούρα θα καθίσει αυτή τη φορά στον πάγκο ο συνομήλικός του Βαλεντίνος Μούτσιος.
Η Αναγέννηση θέλει να κρατήσει απόρθητη την έδρα της, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» εντός έδρας έχουν κερδίσει 1-0 τον Παναγιάλειο και έφεραν 0-0 με τον ισχυρό ΟΦΗ. Εκτός δηλαδή από το αήττητο δεν έχουν δεχτεί ούτε γκολ.
Αναλυτικά η 18άδα που θα δηλωθεί στο φύλλο αγώνος κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας: Γεωργαντζάς, Γκέκας, Κισκαμπάνης, Ρουσσάκης, Καρρίκι, Θεοδωράκης, Κωνσταντινόπουλος, Μπούσδρας, Ποζατζίδης, Σταματάκης, Μπιτέλης, Πλαβούκος, Μούτσιος, Παπαευθυμίου, Σουντουρά, Τζέκος, Χαντζάρας, Κονέ.
Εκτός αποστολής -πέρα από τους Κατσίκα και Μασούρα- έμειναν και οι Τζέλλος και Φλεβάρης.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο Κ. ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ
Ο Κώστας Σιδηρόπουλος της ΕΠΣ Πέλλας ορίσθηκε να διευθύνει τη σημερινή αναμέτρηση στην Καρδίτσα ανάμεσα στην τοπική Αναγέννηση και τον Απόλλωνα Λάρισας.
Βοηθοί του θα είναι οι κ. Χρ. Δεμερτζής (Πέλλας) και Β. Καλύβας (Φθιώτιδας), ενώ 4ος διαιτητής ορίστηκε ο κ. Β. Φωτιάς (Πέλλας) και παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο κ. Λιαχούδης (Μακεδονίας).

 

ΓΙΑ ΤΟ 5x5 ΠΑΕΙ Ο ΑΡΗΣ
Με τις αναμετρήσεις της 5ης αγωνιστικής, συνεχίζεται σήμερα και αύριο, το πρωτάθλημα της Football League. Ο πρωτοπόρος Άρης υποδέχεται στη Θεσσαλονίκη την Παναχαϊκή, στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, και θέλει τη νίκη για να κάνει το 5Χ5, πετυχαίνοντας το απόλυτο στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Σημαντικό είναι και το παιχνίδι στη Δράμα, με την τοπική Δόξα να υποδέχεται τον Εργοτέλη.
Συνοπτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής έχει ως εξής (με ώρα έναρξης στις 15:00):

 

• ΣΗΜΕΡΑ
Άρης-Παναχαϊκή
Πανσερραϊκός-ΑΕ Καραϊσκάκης
Αναγέννηση Κ.-Απόλλων Λ.
ΟΦΗ-Καλλιθέα

 

• ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ
Κισσαμικός-Βέροια
Δόξα Δράμας-Εργοτέλης
Παναιγιάλειος-Τρίκαλα
Αιγινιακός-Απόλλων Πόντου
*Ο αγώνας Σπάρτη–Αχαρναϊκός δεν θα διεξαχθεί

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 4 αγώνες)
1. Άρης     11-2      12
2. Παναχαϊκή     7-1      10
3. Δόξα Δράμας     5-0      10
4. ΑΕ Καραϊσκάκης     3-4      9
5. ΟΦΗ     8-1      8
6. ΑΟΧ Κισσαμικός     6-2      8
7. Απόλλων Πόντου     6-3      8
8. Βέροια     6-4      6
9. Σπάρτη     4-3     5
10. Παναιγιάλειος     5-5      5
11. Αναγέννηση Κ.     1-4      4
12. Απόλλων Λ.     4-6      3
13. Εργοτέλης     4-6      2
14. Τρίκαλα     0-3      2
15. Καλλιθέα     0-6      1
16. Πανσερραϊκός     6-11      1
17. Αιγινιακός     1-14      1
18. Αχαρναϊκός     2-8      -24
* Ο Αχαρναϊκός έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass