ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗΝ «E» Ο ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΣΙΛΟΥΛΗΣ:

Aλλαξε η ψυχολογία μας

• Πολύ δύσκολο το αυριανό παιχνίδι στην Καρδίτσα με την Αναγέννηση • Ο κόσμος της Λάρισας πρέπει να στηρίξει την ομάδα

Δημοσίευση: 24 Νοε 2017 22:15

Στην Καρδίτσα με την τοπική Αναγέννηση θα αγωνισθεί αύριο και ώρα 15:00 ο Απόλλων Λάρισας, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

Παιχνίδι ιδιαίτερο για τον 22χρονο μεσοεπιθετικό Σωτήρη Τσιλούλη, ο οποίος θα βρεθεί σε γνωστά λημέρια, καθώς για ενάμιση χρόνο φόρεσε την «κιτρινόμαυρη» φανέλα και πρόσφερε πάρα πολλά με την παρουσία του.
Ο Λαρισαίος ποδοσφαιριστής άνοιξε τον δρόμο στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό για να πετύχει την πρώτη του νίκη ο Απόλλωνας με 3-0 και να βλέπει πιο αισιόδοξα την συνέχεια.
Για το συγκεκριμένο παιχνίδι ο Τσιλούλης σε δηλώσεις που έκανε στην «Ε» μετά τη χθεσινή πρωινή προπόνηση, τόνισε τα εξής:
«Καταρχάς άλλαξε όλη η ψυχολογία της ομάδας και παρότι ήταν μόλις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος, θεωρήθηκε πολύ κρίσιμο ματς, διότι προερχόμασταν από τρεις ήττες. Έπρεπε λοιπόν να κερδίσουμε το παιχνίδι και το κερδίσαμε. Το θέλαμε περισσότερο από τον αντίπαλό μας και το πήραμε. Μας βοήθησε δε πάρα πολύ ψυχολογικά και αγωνιστικά, ο νέος προπονητής μας, ο κ. Νίκος Θεοδοσιάδης, με τον οποίο δουλεύουμε σκληρά σε καθημερινή βάση και τα αποτελέσματα θα φανούν σύντομα».
• Ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι στην Καρδίτσα, ομάδα όπου αγωνιζόσουν πέρυσι.
Τι μπορεί να κάνει ο Απόλλωνας και ποια θα είναι τα συναισθήματα για σένα;
- «Θεωρώ πως θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, που θα διεξαχθεί σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο και εκεί υπερτερούν το πάθος και η ψυχή. Η Αναγέννηση δεν πήρε αδειοδότηση, αλλά έχει παίκτες έμπειρους, που αποτελούν βαρόμετρο και γνωρίζουν πολύ καλά την κατηγορία. Είναι μια ομάδα που αγωνίζεται χρόνια στη Β’ Εθνική και θα χρειασθεί μεγάλη προσπάθεια από την πλευρά μας, για να πετύχουμε τον στόχο μας.
Όσον αφορά σ’ εμένα, τα συναισθήματα θα είναι σίγουρα ανάμεικτα, διότι το πέρασμά μου από την Καρδίτσα μού άφησε όμορφες αναμνήσεις. Όμως τώρα είμαι παίκτης του Απόλλωνα, θέλω να κερδίσει η ομάδα μου και θα κάνω ό,τι μπορώ καλύτερο από την πλευρά μου, για να περάσουμε με επιτυχία από τη δύσκολη αυτή έδρα».
• Πέτυχες μέχρι τώρα δυο γκολ, στους αγώνες με τη Βέροια και τον Πανσερραϊκό. Έπεται και συνέχεια;
- «Αποτελεί μεγάλη ικανοποίηση για έναν ποδοσφαιριστή, όταν ένας από τους ρόλους του που του αναθέτουν είναι να σκοράρει. Ειδικά το πρώτο γκολ που σημείωσα στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, με βοήθησε πολύ για να ανέβει η ψυχολογία και να βρω παράλληλα τα πατήματά μου.
Σημασία πάνω από όλα έχει να κερδίζει η ομάδα και πιστεύω σε δεύτερο βαθμό είναι το ποιος πετυχαίνει το γκολ.
Από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να ανταποκρίνομαι στον ρόλο που μου αναθέτει ο προπονητής μου και θα μου δοθούν οι ευκαιρίες για να τις μετατρέψω σε γκολ».
• Ποιο είναι το μήνυμα που στέλνεις στους Λαρισαίους φιλάθλους;
- «Για μένα προσωπικά, ο Απόλλωνας είναι μια υγιής ομάδα, τόσο σε διοικητικό επίπεδο όσο και στον χώρο των αποδυτηρίων. Μια ομάδα που βγάζει ποιότητα και πάθος στον αγωνιστικό χώρο. Το μήνυμα που στέλνω στον κόσμο είναι πως χρειάζεται μεγαλύτερη στήριξη, ώστε να γίνει ακόμη πιο δυνατή στην συνέχεια και να έχει μια αξιοπρεπή παρουσία στο πρωτάθλημα της Football League».

 

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΚ ΝΕΟΥ ΜΕ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ
Από αγωνιστικής πλευράς, ο Πλάτωνας Καρακατσάνης αποχώρησε στα μισά της χθεσινής πρωινής προπόνησης, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στο αριστερό του πόδι(τένοντας) και θα υποβληθεί σε μαγνητική.
Όσον αφορά στον Κώστα Χατζή έβγαλε ένα μέρος του κανονικού προγράμματος και δείχνει ότι έχει βελτιωθεί η κατάστασή του.
Σήμερα θα γίνει μια ελαφριάς μορφής προπόνηση το πρωί και εν συνεχεία ο τεχνικός Νίκος Θεοδοσιάδης θα ανακοινώσει την αποστολή, για την αυριανή αναμέτρηση.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass