ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΑ ΔΙΑΒΑΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Πέντε νίκες για τους «Πολεμιστές»

Δημοσίευση: 23 Νοε 2017 17:15

Πέντε νίκες σε έξι αγώνες στα στιλ του kick boxing και του muay thai πέτυχαν οι αθλητές του Γυμναστικού Συλλόγου ‘’Πολεμιστές’’ στους διασυλλογικούς αγώνες Βορείου Ελλάδας (το τελευταίο τεστ πριν το πανελλήνιο πρωτάθλημα) που έγιναν στα Διαβατά Θεσσαλονίκης υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing (Π.Ο.Κ.) με τη συμμετοχή 300 αθλητών και αθλητριών.


Αξιοσημείωτες ήταν η νίκη του Χρήστου Νάρη απέναντι σε πολύ έμπειρο αντίπαλο, σε αγώνα muay thai, καθώς και οι δύο νίκες του Μιχάλη Σταμάτη σε διαφορετικό στυλ από αυτό που είχε συνηθίσει.
Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης τιμήθηκε η δις πανελληνιονίκης Κωνσταντίνα Σταμάτη (η οποία παρέμεινε αήττητη για άλλο έναν αγώνα), ενώ συμμετείχαν και τρεις Λαρισαίοι διαιτητές, οι Κωνσταντίνος Χριστώνης, Κοσμάς Κεφοκέρης και Μανώλης Ντάσκας.
Επόμενη διοργάνωση για τους «Πολεμιστές» είναι το πανελλήνιο πρωτάθλημα 18+ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing (Π.Ο.Κ.), με τη συμμετοχή πέντε αθλητών Α’ κατηγορίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass