ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΑΡΟ ΤΕΝΙΣΤΑ

Master Junior 2017 ο Χρ. Νικολούλης

Δημοσίευση: 22 Νοε 2017 18:30

Μία ακόμη μεγάλη επιτυχία και μία σημαντική διάκριση κατάφερε να προσθέσει στο ενεργητικό του ο Χρήστος Νικολούλης, με την κατάκτηση της 1ης θέσης στα Masters της κατηγορίας Α16 που διεξήχθησαν στην πόλη της Χαλκίδας.

Ο Χρήστος Νικολούλης που τα τελευταία 4 χρόνια προπονείται στον Λαρισαϊκό Ο.Α., μετά και τη συμμετοχή του στην Εθνική Ελλάδος την περσινή σεζόν, απέδειξε για άλλη μία φορά ότι με επιμονή, υπομονή, δουλειά και σωστή συνεργασία αθλητή-προπονητή κανένας στόχος δεν είναι ανέφικτος.
Στα Masters συμμετέχουν οι 8 καλύτεροι αθλητές κάθε κατηγορίας στο τέλος της σεζόν. Η επιτυχία του αυτή γίνεται ακόμα πιο σημαντική αν αναλογιστεί κανείς ότι είναι ηλικιακά μικρότερος σε αυτή την κατηγορία και για να φτάσει στην κατάκτηση της 1ης θέσης κατάφερε να κερδίσει τα Νο1, Νο2 και Νο4 των Masters (ο ίδιος συμμετείχε στο τουρνουά ως Νο6).
Συγκεκριμένα στον όμιλο που αγωνίστηκε κατάφερε να κερδίσει διαδοχικά τους Χούμη Δημήτρη (Α.Ο.Α. Φιλοθέης No4) και Ράπτη Κων/νο (Σ.Α. Ραφήνας Νο2) με σκορ 6-2, 6-7 (7) 6-2 και 6-2, 2-6, 6-0 αντίστοιχα για να περάσει ως πρώτος, ενώ στον τελικό διασταυρώθηκε με τον 1ο του δεύτερου ομίλου Ρουμπή Αλέξανδρο (Ο.Α. Χαλκίδας Νο1) τον οποίο κέρδισε με σκορ 6-3, 6-4, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή χρονιά και αφήνοντας πολλές υποσχέσεις και μεγαλύτερες προσδοκίες για την επόμενη.
*Στη φωτογραφία διακρίνεται ο Χρήστος Νικολούλης (στη μέση) με τους Θ. Πατσουράκο (δεξιά) και Δ. Πατσουράκο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass