ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΘΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Με καλή ψυχολογία στην Καρδίτσα

• Και στόχο να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα

Δημοσίευση: 22 Νοε 2017 22:23

Το νικηφόρο αποτέλεσμα που έφερε ο Απόλλωνας την περασμένη Κυριακή στο στάδιο Αλκαζάρ με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό(3-0), αναμένεται να τονώσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών, ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα της Football League.


Οι «κυανόλευκοι» πέτυχαν ένα πολύτιμο τρίποντο στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος, δείχνοντας πως σιγά-σιγά αρχίζουν και βρίσκουν τον καλό τους εαυτό.
Η πολύ καλή εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου και τα τρία γκολ που σημειώθηκαν στο διάστημα αυτό, έδειξαν πως οι ποδοσφαιριστές έχουν μεγάλες δυνατότητες και η ομάδα μπορεί να ανακάμψει.
Ο τεχνικός Νίκος Θεοδοσιάδης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του μετά τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό, αλλά όπως ο ίδιος είναι χαμηλών τόνων θέλει και εκείνοι να παραμείνουν προσγειωμένοι.
Ακολουθεί ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι στην Καρδίτσα με την Αναγέννηση το ερχόμενο Σάββατο, όπου η λαρισινή ομάδα θα προσπαθήσει να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα.
Για το συγκεκριμένο παιχνίδι, ξεκίνησε χθες η προετοιμασία στο γήπεδο της Τερψιθέας, με τον Πλάτωνα Καρακατσάνη να προπονείται κανονικά, με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Κώστας Χατζής με τον Ανδρέα Λαμπρόπουλο.

 

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ
Ο πίνακας των σκόρερ στη Football League, όπως διαμορφώθηκε μετά και την 4η αγωνιστική, έχει ως εξής:
3 γκολ: Διαμαντόπουλος (Άρης), Χούσος (Καραϊσκάκης), Χαντί (ΟΦΗ), Ξύδας (Κισσαμικός), Κάϊπερς (Εργοτέλης)
2 γκολ: Αρναρέλης (Π.Γ.Σ.), Αποστολόπουλος, Στεργίδης, Μωραΐτης (Παναχαϊκή), Ορτέγκα (ΟΦΗ), Πλατέλας (Άρης), Κάσες (Δόξα Δράμας), Βεργώνης, Μπρίτο (Απόλλων Πόντου), Δούμτσος, Γκούρτσας (Σέρρες), Ράνος (Σπάρτη), Τσιλούλης (Απόλλων Λάρισας)
1 γκολ: Kριστέτο, Γεωργακόπουλος, Γαβριηλίδης (Π.Γ.Σ.), Μάνος, Κουτσιανικούλης, Παπαστεριανός (ΟΦΗ), Μπασατιάνος, Νύκταρης, Βανκεβάϊ (Βέροια), Πασάς, Παυλίδης, Κάσος, Καπνίδης, Μπαργκάν, Ντούνης (Άρης), Τσελεπίδης, Παπουτσόπουλος (Σέρρες), Λουκίνας, Κυριάκης (Καραϊσκάκης), Πολίμος (Παναχαϊκή), Σαχινίδης, Μαυριάς (Απόλλων Λάρισας), Οικονομόπουλος, Τριανταφυλλάκος (Σπάρτη), Καλογέρης, Χασομέρης (Απόλλων Πόντου), Πετρόπουλος, Ματσούκας, Λίτσκας (Δόξα Δράμας), Ποζατζίδης (Καρδίτσα), Σάλιακας, Γκίνι, Ντάγκρας (Κισσαμικός), Σταματάκος (Εργοτέλης), Παπαδόπουλος (Αιγινιακός), Αρώνης, Τζανέτος (Αχαρναϊκός).

 

Εκδικάσθηκε η ένσταση για το ματς με τον Αχαρναϊκό

Εκδικάσθηκε χθες σε πρώτο βαθμό στη Football League, η ένσταση που έκανε ο Απόλλων Λάρισας, για το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής με τον Αχαρναϊκό, όπου είχε ηττηθεί με 1-0.
Θα κατατεθούν σχετικά υπομνήματα από τους «κυανόλευκους» μέχρι τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου και η απόφαση αναμένεται να γίνει γνωστή την ερχόμενη Τρίτη ή την Τετάρτη.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass