ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΜΕ 85-59

«Επιασε» κορυφή ο Ολυμπιακός

* Αύξησε σε 6-2 το ρεκόρ του στην Euroleague

Δημοσίευση: 18 Νοε 2017 15:59

Ο Ολυμπιακός... ενεργοποίησε την άμυνά του στην τρίτη περίοδο και χωρίς να... ιδρώσει αύξησε σε 6-2 το ρεκόρ του στην Euroleague, «πιάνοντας» στην κορυφή την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 85-59 του Ερυθρού Αστέρα, για την 8η αγωνιστική της διοργάνωσης, με τους Σέρβους που «έπεσαν» στο 2-6 να είναι ανταγωνιστικοί για ένα ημίχρονο.


Σταθερή αξία στο παιχνίδι του Ολυμπιακού ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος πρωταγωνίστησε και απόψε με 13 πόντους και 12 ριμπάουντ, ενώ πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Χόλις Τόμπσον με 14 πόντους. Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν ιδανικά τις υποχρεώσεις τους στη... διαβολοβδομάδα της Euroleague (2 στα 2), κάτι που είχε ως αποτέλεσμα ο «ερυθρόλευκος» κόσμος να αποθεώσει τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, μετά τα όσα... ακούστηκαν εις βάρος του από την εντός έδρας ήττα με τον Παναθηναϊκό.
Από τον Ερυθρό Αστέρα, που υπέστη την τέταρτη διαδοχική ευρωπαϊκή ήττα του, ξεχώρισε ο Τέιλορ Ρότσεστι με 20 πόντους.
Τα δεκάλεπτα: 22-13, 47-37, 67-49, 85-59.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιάννης Σφαιρόπουλος): Μακλίν 9, Τολιόπουλος, Παπαπέτρου 11 (1), Αγραβάνης 3 (1), Μιλουτίνοβ 13, Στρέλνιεκς 9 (1), Πρίντεζης 9 (1), Παπανικολάου 5, Μάντζαρης 6 (1), Ρόμπερτς 6 (2), Ουίλτζερ, Τόμπσον 14 (2).
ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Ντούσαν Αλιμπίγιεβιτς): Κέσελ, Ραντίτσεβιτς 2, Ντάνγκουμπιτς 3, Λάζιτς, Αντιτς 9 (3), Ντόμπριτς 4, Φελντέιν 6 (1), Ρότσεστι 20 (4), Λεσόρτ 1, Γιοβάνοβιτς 8, Μπιέλιτσα 6.
«ΔΙΠΛΟ» ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΕΠΙ ΙΤΟΥΔΗ
Το ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής στην Euroleague, η Φερναμπαχτσέ του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς «έσπασε» το αήττητο της έδρας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη, «ρίχνοντας» τους Ρώσους από την κορυφή της κατάταξης (6-2). Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, πάντως, χρειάστηκε το επιπλέον πεντάλεπτο για να φτάσει σε ένα πολύτιμο «διπλό», δύο ημέρες μετά το... πατατράκ από τον Ολυμπιακό στην Κωνσταντινούπολη και με το τελικό 95-93 (83-83κ.α.) αύξησε σε 5-3 το ρεκόρ της.
Με ρεκόρ καριέρας σε πόντους (31π.), ο Γιαν Βέσελι ήταν ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης των Τούρκων στη Μόσχα, τη στιγμή που ο Νικολό Μέλι (11π.) αναδείχθηκε σε ήρωα της τελευταίας στιγμή, σημειώνοντας το buzzer beater δίποντο της νίκης. Ο Κώστας Σλούκας έμεινε στο παρκέ για 31 λεπτά «αγγίζοντας» το νταμπλ σε πόντους (10) και ασίστ (9), ενώ είχε και 3 κλεψίματα.
Από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Σέρχι Ροντρίγκεθ (20π.) προσπάθησε να κρατήσει αλώβητη την έδρα της ομάδας του, σημείωσε το... τετράποντο (τρίποντο και φάουλ από τον Μέλι) του... προσπεράσματος (83-82) στα 15’’ για τη λήξη της κανονικής περιόδου, αλλά ο Ουαναμέικερ με 1/2 βολές ισοφάρισε και έστειλε το παιχνίδι στην παράταση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass