ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΦΑΡΟΣ

Νίκη με τη δύναμη του κόσμου

• Στο θεσσαλικό ντέρμπι με τα Τρίκαλα (κλ. Νεάπολης, 16.30)

Δημοσίευση: 11 Νοε 2017 22:10

Η ώρα του θεσσαλικού ντέρμπι έφτασε. Ο Γυμναστικός Λάρισας - Φάρος υποδέχεται σήμερα στις 16.30 στο κλειστό της Νεάπολης τα Τρίκαλα στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α1 Εθνικής.

Ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας για τους «πράσινους», που θέλουν να φτάσουν στη νίκη με οδηγό τη δύναμη του κόσμου και της έδρας και να κεφαλαιοποιήσουν την εκτός έδρας επιτυχία επί της Κύμης από την οποία προέρχονται. Είναι άλλωστε χαρακτηριστικά τα λόγια του τεχνικού Θανάση Σκουρτόπουλου ο οποίος τόνισε ότι «εάν χάσουμε αναιρούμε ό,τι έχουμε πετύχει μέχρι τώρα».
Το παιχνίδι κάθε άλλο παρά εύκολο μπορεί να χαρακτηριστεί αφού η ομάδα των Τρικάλων προέρχεται από την πολύ μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ και επιπλέον θα έχει στις τάξεις της τους νεοαποκτηθέντες «Big Sofo» (αναμένεται να κάνει ντεμπούτο) και Κώστα Βασιλειάδη. Για τον λόγο αυτό οι άνθρωποι του Γυμναστικού δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην παρουσία του κόσμου, η στήριξη του οποίου κρίνεται επιβεβλημένη.
Το κλίμα στο στρατόπεδο των «πρασίνων» είναι ενθαρρυντικό καθώς πλην των δύο μόνιμα απόντων Χολ και Χατζηκυριακίδη, οι υπόλοιποι παίκτες δηλώνουν ετοιμοπόλεμοι. Αυτό έχει ανεβάσει αισθητά την ψυχολογία της ομάδας με τον Θανάση Σκουρτόπουλο να δηλώνει κατηγορηματικά: «Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, εάν είμαστε δυναμικοί στο παιχνίδι μας».

 


ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΒΑΤΣΙΚΟ
Κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο της Λάρισας απηύθυνε από την πλευρά των παικτών ο Γιάννης Βαβάτσικος, ο οποίος μιλώντας για το σημερινό παιχνίδι είπε μεταξύ άλλων τα εξής:
«Μετά από καιρό είμαστε όλοι στη διάθεση του προπονητή μας Θανάση Σκουρτόπουλου και πανέτοιμοι τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά για το μεγάλο θεσσαλικό ντέρμπι με τα Τρίκαλα, στην έδρα μας. Το ρεπό μάς βοήθησε να δουλέψουμε και να ανασυντάξουμε τις δυνάμεις μας.
Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό ματς και για τις δύο ομάδες. Εμείς ξέρουμε καλά ότι με νίκη πλησιάζουμε ακόμη περισσότερο τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία. Θέλουμε πάρα πολύ τον κόσμο της Λάρισας κοντά μας, για να έχουμε περισσότερες ελπίδες για νίvκη και εμείς με τη σειρά μας υποσχόμαστε ότι θα τα δώσουμε όλα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

 

ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ
Πολλές εκπλήξεις περιμένουν σήμερα τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο κλειστό της Νεάπολης και ιδιαίτερα τους μικρούς φιλάθλους της παιδικής κερκίδας στους οποίους θα μοιραστούν χυμοί, ενώ παράλληλα θα κληρωθούν στολές, μπάλες και φόρμες της ομάδας. Εκπλήξεις αναμένονται και στο ημίχρονο του αγώνα.
Σε ό,τι αφορά στα εισιτήρια, η προπώληση θα γίνεται σήμερα στα γραφεία της ΚΑΕ, Μανωλάκη 9-11, 1ος όροφος, από 10μ.μ. έως 2μ.μ. Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ, ενώ στις θέσεις VIP στα 15 ευρώ αντίστοιχα. Τα παιδιά κάτω των 12 ετών μπορούν να εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν.

 

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Από τα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας ξεχωρίζει το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη στην Πυλαία (18:30). Και οι δύο ομάδες προέρχονται από τρεις σερί ήττες (μια για την Α1 και δύο στο Basketball Champions League) και σίγουρα μια νίκη σε ντέρμπι θα επιδράσει καταλυτικά στην ψυχολογία τους.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής στην Α1 Ανδρών:
• ΣΗΜΕΡΑ
Νεάπολης, 16.30, Γυμναστικός Λάρισας Φάρος-Τρίκαλα
Λαυρίου, 16.30, Λαύριο-Κολοσσός Ρ.
Δ. Τόφαλος, 16.30, Προμηθέας Π.-Κύμη
ΟΑΚΑ, 17.00 ΑΕΚ-Κόροϊβος
ΠΑΟΚ, 18.30 ΠΑΟΚ-Άρης
• ΑΥΡΙΟ
Ν. Σμύρνης, 17.00, Πανιώνιος-Παναθηναϊκός
ΣΕΦ (κ.θ.), 18.00, Ολυμπιακός-Ρέθυμνο

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Παναθηναϊκός      8
Κόροϊβος Αμαλιάδας     7
Κολοσσός Ρόδου      7
Ολυμπιακός      7
Προμηθέας Πατρών      7
Γυμναστικός Λάρισας - Φάρος      6
Τρίκαλα      6
Λαύριο      6
ΑΕΚ      6
Άρης      6
ΠΑΟΚ      5
Ρέθυμνο      5
Πανιώνιος      4
Κύμη      4 

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass