ΟΙ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΟΥ (ΚΛ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ, 19.30)

«Στρατηγός» θέλει να γίνει η ΑΕΛ

• Χωρίς Κόμματο στην Αθήνα κόντρα στο Περιστέρι ο Ερμής Αγιάς (17.00)

Δημοσίευση: 11 Νοε 2017 22:25

Με τα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α2 Εθνικής.

Η ΑΕΛ θα υποδεχθεί στις 19.30 στο κλειστό της Νεάπολης τον Παπάγου, ενώ ο Ερμής Αγιάς έχει δύσκολη αποστολή στην Αθήνα κόντρα στο πρωτοπόρο Περιστέρι.
Αναλυτικά:
Την επιστροφή στις νικηφόρες εμφανίσεις μετά το «Βατερλό» στην Καρδίτσα, θέλει η ΑΕΛ κόντρα στον Παπάγου στο δεύτερο κατά σειρά εντός έδρας παιχνίδι στο κλειστό της Νεάπολης. Είναι χαρακτηριστικά τα λόγια του προπονητή των «βυσσινί» Χρήστου Χασανίδη που είπε ότι παίζουμε για δεύτερη φορά «εντός των τειχών» αλλά εκτός έδρας μιας και η φυσική έδρα της ΑΕΛ είναι το κλειστό του Αλκαζάρ. Ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί ότι το κλειστό της Νεάπολης έχει φέρει γούρι στους «βυσσινί» καθώς στο πρώτο παιχνίδι που έδωσαν και μάλιστα στο λαρισινό ντέρμπι με τον Ερμή σημείωσαν νίκη.
Αγωνιστικά η λαρισινή ομάδα έχει περιορίσει τα προβλήματά της καθώς μόνο ο μόνιμος απόντας Ναούμης θα απουσιάσει και από αυτό το παιχνίδι, ενώ όλο αυτό το διάστημα των δύο εβδομάδων που μεσολάβησε είχε τη δυνατότητα να προετοιμαστεί κατάλληλα.
«Σκοπός μας είναι να βελτιώσουμε την εικόνα μας σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι στην Καρδίτσα για να φτάσουμε στη νίκη, η οποία για μας είναι το μοναδικό ζητούμενο» είπε χαρακτηριστικά στην «Ε» ο Χρήστος Χασανίδης και πρόσθεσε:
«Παίζουμε «εντός των τειχών» αλλά εκτός έδρας, ωστόσο αυτό αν θα μας επηρεάσει ή όχι θα φανεί στο παρκέ. Σ’ αυτό το σημείο του πρωταθλήματος πρέπει να βλέπεις όλους τους αντιπάλους σου δυνατούς. Ο Παπάγου είναι μεν μία νεανική ομάδα ωστόσο διαθέτει έναν πολύ εμπειρο προπονητή τον Σορώτο. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να αξιοποιήσουμε τα δυνατά μας σημεία όπως το τρανζίσιον γκέιμ και να βελτιώσουμε την άμυνά μας. Στην προσπάθειά μας αυτή είναι πολύ σημαντική η συμπαράσταση του κόσμου τον οποίο καλούμε να δώσει το «παρών» στο κλειστό της Νεάπολης».
Στην αποστολή της ΑΕΛ κλήθηκαν οι Βλαχούλης, Γκογκίδης, Καμάρας, Παπαχρήστος, Τσιαβές, Κονδυλόπουλος, Κνέζεβιτς, Σαριμπαλίδης, Χανέλι, Φιλιππόπουλος, Κατσαρές, Γκιουλέκας και Γράβας.
Τον αγώνα θα διευθύνουν οι κ. Γεωργιάδης, Παφίλης και Τζιοπάνος.

 

ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΜΗ
Με τρεις σημαντικές απουσίες μεταξύ των οποίων και ο ηγέτης της ομάδας Νέστορας Κόμματος, ο Ερμής Αγιάς θα παραταχθεί σήμερα στο κλειστό «Αν. Παπανδρέου» κόντρα στη μοναδική αήττητη ομάδα της κατηγορίας το Περιστέρι.
Η αποστολή των «κυανόλευκων» ήταν ήδη δύσκολη εκ προοιμίου, ωστόσο πλέον ο βαθμός δυσκολίας αυξάνει κατακόρυφα κάτι που επισήμανε και ο τεχνικός Γρηγόρης Γιασάρης λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Είναι εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι απέναντι στο Περιστέρι, μία ομάδα που με το ρόστερ που διαθέτει θα μπορούσε με κάποιες προσθήκες να σταθεί στην Α1 Εθνική. Εμείς έχουμε τρεις σημαντικές απουσίες οπότε αυτομάτως η δυσκολία αυξάνει στον μέγιστο βαθμό.
Παρ’ όλα αυτά θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό».
Εκτός από τον Νέστορα Κόμματο, δεν θα αγωνιστούν στη σημερινή αναμέτρηση και οι Δεμερτζής και Χρυσόπουλος.
Έτσι στην αποστολή του Ερμή που βρίσκεται από χθες το βράδυ στην Αθήνα συμπεριλήφθηκαν οι Τσιαμπαλής, Βρεττάς, Καλλές, Χαλκιάς, Τριανταφύλλου, Τσούμας, Στιβαχτής, Λόλας, Παπαδόπουλος, Νταλλός και Σταυροθόδωρος.
Τον αγώνα ορίστηκαν να διευθύνουν οι κ. Αναστόπουλος, Τσούνας και Καρακάσης.

 

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
17.00 Ηρακλής-Καστοριά
17.00 Χολαργός-Αμύντας
17.00 Δούκας-Ψυχικό
17.00 Δόξα Λευκάδας-Εθνικός
17.00 Περιστέρι-Ερμής Αγιάς
17.00 Αρκαδικός-Καρδίτσα
19.30 ΑΕΛ-Παπάγου
(22/11), 17.00 Μαρούσι-Απόλλων Π.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 4 αγώνες)
Περιστέρι     8
Ηρακλής     7
Μαρούσι     7
Χολαργός     7
Δόξα Λευκάδας     6
Εθνικός    6
Ψυχικό     6
Αμύντας     6
Καστορια     6
ΑΕΛ     6
Απόλλων Πάτρας     6
Ερμής Αγιάς     6
Παπάγου     5
Δούκας     5
ΑΣ Καρδίτσας     5
Αρκαδικός     4

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass