ΔΗΛΩΣΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ «Ε» Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΗΛΙΑΣ ΦΥΝΤΑΝΗΣ:

Eχουμε έναν σιδερένιο κορμό

• Και ανάλογα όταν χρειάζεται κάνουμε προσθέσεις ή αφαιρέσεις • Ο φορμαρισμένος Λαγός μπορεί να αντικαταστήσει επάξια τον Φατιόν

Δημοσίευση: 10 Νοε 2017 22:23

Λάτρης της σκληρής δουλειάς ο τεχνικός της ΑΕΛ, Ηλίας Φυντάνης, θέλει μέσα από τις προπονήσεις να δημιουργούνται όλες εκείνες οι προϋποθέσεις, ώστε η ομάδα σε κάθε παιχνίδι να παρουσιάζεται δυνατή και αποφασιστική, διεκδικώντας θετικά αποτελέσματα.


Στο διάστημα αυτό της διακοπής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας λόγω των αγώνων της Εθνικής με την Κροατία, ο προπονητής των «βυσσινί» κρατά σε εγρήγορση τους παίκτες, με την προπόνηση και τις αναλύσεις που κάνει.
Σε χθεσινές του δηλώσεις στην «Ε» ο κ.Φυντάνης τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:
«Έχουμε μπροστά μας σε μια εβδομάδα περίπου, ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Το βλέπουμε όπως και τους αγώνες που προηγήθηκαν και «κτίσαμε» ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων. Η ομάδα έδειξε πολλές από τις αρετές της, αλλά σίγουρα υπάρχουν ακόμη πολλά περιθώρια για να βελτιωθούμε. Είμαστε συγκρατημένοι, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά, δεν εφησυχάζουμε και συνεχίζουμε τη δουλειά.
Έχουμε φτιάξει έναν σιδερένιο κορμό που πάνω σε αυτό θα προσθέτουμε ή θα αφαιρούμε, αξιοποιώντας τους πιο έτοιμους παίκτες.
Επανειλημμένα έχω τονίσει πως υπολογίζω όλους τους ποδοσφαιριστές και θα αγωνίζονται αυτοί που είναι στον καλύτερο βαθμό ετοιμότητας.
Επίσης με ικανοποιεί το γεγονός πως το κλίμα μεταξύ τους είναι άριστο και όλοι δουλεύουν με πολλή όρεξη.
Έτσι τον φορμαρισμένο Φατιόν μπορεί να αντικαταστήσει επάξια ο εξίσου φορμαρισμένος Λαγός, που συνεχώς ανεβαίνει.
Τα παιδιά θα ξεκουραστούν για ένα διήμερο και από τη Δευτέρα θα μπει η προετοιμασία στην τελική ευθεία για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο AEL FC ARENA».

 

ΔΙΤΕΡΜΑ ΜΕ ΤΗΝ Κ-20
Χθες στην προπόνηση το πρόγραμμα περιελάμβανε πολύ τρέξιμο και αγωνιστικά τετράγωνα τακτικής, σε πολύ έντονο ρυθμό και οι παίκτες έδειξαν ζωηρό ενδιαφέρον.
Σήμερα είναι προγραμματισμένο να γίνει στις 10:30 το πρωί στα Δένδρα δίτερμα μιας ώρας περίπου με την Κ20, στο οποίο θα χρησιμοποιηθούν όλοι οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του, ενώ θα γίνει και προπόνηση μισής ώρας περίπου.
Όσον αφορά στην ομάδα της Κ20 που την ευθύνη της τεχνικής ηγεσίας έχει ο Μιλτιάδης Ζιάκας, όλοι οι παίκτες της θα περάσουν από προπονήσεις της πρώτης ομάδας.
Εκτός από τους ήδη επαγγελματίες Δερμιτζάκη, Μακρή και Καρατάσιο, σταδιακά δύο παίκτες της θα επιλέγονται για να προπονηθούν στην πρώτη ομάδα και στο τέλος θα γίνει μια συνολική εκτίμηση των προσόντων τους, έτσι ώστε να περιμένουν για να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass