ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ

Πανέτοιμος ο Απόλλωνας

• Σήμερα ολοκληρώνεται η προετοιμασία

Δημοσίευση: 10 Νοε 2017 16:47

Το εμπόδιο της Σπάρτης εκτός έδρας καλείται να ξεπεράσει με επιτυχία ο Απόλλων Λάρισας, μεθαύριο Κυριακή 12 Νοεμβρίου και ώρα 15:00, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.


Ένα παιχνίδι το οποίο χαρακτηρίζεται πολύ δύσκολο, καθώς η ομάδα της Πελοποννήσου όπως έδειξε και στον αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου διαθέτει ένα καλογυμνασμένο σύνολο, με παίκτες που μάχονται με όλες τους τις δυνάμεις από την αρχή, μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.
Πάντως το ζητούμενο δεν είναι πώς θα παρουσιασθεί ο αντίπαλος, αλλά τι εικόνα θα έχει ο Απόλλων Λάρισας, που ψάχνει να βρει τον καλό του εαυτό και να «σβήσει» την κακή εικόνα, των προηγούμενων αναμετρήσεων.
Ο νέος τεχνικός Νίκος Θεοδοσιάδης όσο περνούν οι ημέρες τόσο και καλύτερα γνωρίζει τους ποδοσφαιριστές και προσπαθεί από όλους να βρει το κουμπί τους, για να αποδώσουν σύμφωνα με τις πραγματικές τους δυνατότητες.
Από την ημέρα που ανέλαβε έδειξε τις προθέσεις του καθώς είναι λάτρης της σκληρής δουλειάς και θέλει να υπάρχει αγωνιστική πειθαρχία και σοβαρότητα.
Και οι ποδοσφαιριστές αντιλαμβάνονται οι ίδιοι πως μόνο αν σκύψουν το κεφάλι και πιστέψουν στους εαυτούς τους, θα ελπίζουν σε μια καλύτερη συνέχεια.
Κατά τα άλλα με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία και όλοι οι παίκτες δηλώνουν πανέτοιμοι από κάθε άποψη, για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.
Σήμερα ουσιαστικά θα καταλήξει ο κ. Θεοδοσιάδης για το σχήμα της ενδεκάδας και αύριο στις 11 το πρωί η ομάδα θα αναχωρήσει για τη Σπάρτη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass