ΛΟΓΩ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Η NOVA ζητεί νέα συμφωνία

Δημοσίευση: 10 Νοε 2017 21:44

Η κάκιστη οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προβληματίζει έντονα τη NOVA, με τη συνδρομητική πλατφόρμα να μεταφέρει τις ανησυχίες της και στη διοργανώτρια αρχή.

Ουσιαστικά, η NOVA ζητεί από τη Super League νέα συμφωνία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, καθώς εκτιμά ότι οι «πράσινοι» δεν είναι ανταγωνιστικοί κι αυτό πλήττει τη δυναμική και κατ’ επέκταση το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, με ό,τι αυτό συνεπάγεται ως προς το εμπορικό σκέλος της υπόθεσης.
Προκειμένου να κατοχυρωθεί, λοιπόν, το συνδρομητικό κανάλι απέστειλε επιστολή στο συνεταιρισμό, υπογραμμίζοντας ότι αν ο Παναθηναϊκός δεν ολοκληρώσει τη φετινή αγωνιστική περίοδο ή δεν συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της επόμενης περιόδου, θα υπάρξει διαφοροποίηση στη συμφωνία των δύο πλευρών. Η NOVA υπέβαλε προσφορά ύψους 30 εκ. ευρώ για τη σεζόν 2018-19, υπό την αίρεση της συμμετοχής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε ολόκληρη τη διάρκεια του πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2018-19, καθώς και στο εν ισχύ σύστημα κεντρικής διαχείρισης τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass