ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ Α.Ο. ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ

Η νύχτα έγινε… μέρα

• Με προβολείς που τοποθετήθηκαν και λειτουργούν

Δημοσίευση: 10 Νοε 2017 20:41

Το γήπεδο του Μαυροβουνίου, κατά τη διάρκεια της προπόνησης της ποδοσφαιρικής ομάδας της τοπικής Κοινότητας, επισκέφθηκε ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος και επιθεώρησε το περατωμένο έργο των προβολέων του γηπέδου.

Ο δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το έργο το οποίο δίνει τη δυνατότητα στον Α.Ο. Μαυροβουνίου να δίνει και νυχτερινούς αγώνες αλλά και να πραγματοποιεί βραδινές προπονήσεις. Παράλληλα ευχήθηκε στον πρόεδρο της ομάδας Γ. Ριζόπουλο, στον προπονητή Λ. Αγγλόπουλο και στους ποδοσφαιριστές της καλά αποτελέσματα και προώθηση του αθλητικού πνεύματος και ιδεώδους. Ο πρόεδρος της Τ.Κ. Μαυροβουνίου Κ. Μπάγκας, ο πρόεδρος του συλλόγου και τα αντίστοιχα συμβούλια ευχαρίστησαν τον δήμαρχο για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημά τους για τον ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου και υποσχέθηκαν ότι θα πράξουν ό,τι είναι δυνατόν η ομάδα να συνεχίσει να αποτελεί κοιτίδα αθλητισμού προωθώντας κυρίως νέα παιδιά. Στην προπόνηση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του ΔΣ του Δήμου Κιλελέρ Αχ. Βαρδακούλης, οι αντιδήμαρχοι Αθλητισμού και ΔΕ Νίκαιας και Κραννώνα Κ. Φιλιππούλης και Χ. Τσιχίτας, ο δημοτικός σύμβουλος και τέως αντιδήμαρχος ΔΕ Κραννώνα Σ. Καλέτσιος και ο πρόεδρος της ΤΚ Κραννώνα Κ. Τσιαγκλάνης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass