ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Αντίστροφη μέτρηση για το θεσσαλικό ντέρμπι

*«Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τους παίκτες μου» δηλώνει ο τεχνικός των «πρασίνων» Θανάσης Σκουρτόπουλος

Δημοσίευση: 09 Νοε 2017 22:00

Η αντίστροφη μέτρηση για το θεσσαλικό ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Α1 Εθνικής του μπάσκετ άρχισε.

Ο Γυμναστικός Λάρισας Φάρος μετά την αγωνιστική ανάπαυλα λόγω του κυπέλλου Ελλάδας, υποδέχεται το προσεχές Σάββατο στο κλειστό της Νεάπολης (16.30) τα Τρίκαλα, σ’ ένα παιχνίδι με ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι δύο αντίπαλοι, που ισοβαθμούν με 6 βαθμούς στο ενεργητικό τους, προέρχονται από νικηφόρες εμφανίσεις (ιδιαίτερα τα Τρίκαλα κατάφεραν να καθηλώσουν τον ΠΑΟΚ) και θέλουν να διευρύνουν το σερί τους προκειμένου να κάνουν ένα ακόμα ουσιαστικό βήμα για την επίτευξη του στόχου τους. Σίγουρα είναι πολύ νωρίς για οποιαδήποτε συμπεράσματα, αφού το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής ακόμα είναι στην αρχή, ωστόσο για τους «πράσινους» η νίκη θα τους επιτρέψει να πατήσουν πιο γερά στα πόδια τους, ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Πέραν του βαθμολογικού ενδιαφέροντος, η νίκη αποτελεί και θέμα γοήτρου ανάμεσα στους δύο εκπροσώπους της Θεσσαλίας στο πρώτο τη τάξει Εθνικό πρωτάθλημα μπάσκετ και ως εκ τούτου το παιχνίδι έχει όλα τα χαρακτηριστικά αλλά και τις ιδιαιτερότητες ενός γειτονικού ντέρμπι. Αγωνιστικά θα πρέπει να τονιστεί ότι οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν πιο ενισχυμένοι σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, καθώς ενέταξαν στο έμψυχο δυναμικό τους τον «Big Sofo», που αναμένεται να κάνει ντεμπούτο, αλλά και τον 33χρονο φόργουορντ Κώστα Βασιλειάδη.

Η προετοιμασία του Γυμναστικού Λάρισας Φάρου κύλησε ομαλά όλες αυτές τις ημέρες με τον τεχνικό Θανάση Σκουρτόπουλο να δηλώνει ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του. Όπως χαρακτηριστικά είπε μιλώντας για το ματς της Κυριακής «για μας όλα τα παιχνίδια είναι ντέρμπι. Δεν υπάρχει εύκολος αγώνας. Αυτό το ματς έχει επιπλέον και τον χαρακτήρα του θεσσαλικού ντέρμπι. Αν χάσουμε, αναιρούμε ό,τι έχουμε πετύχει μέχρι τώρα. Έχουμε απέναντί μας μία καλά δουλεμένη ομάδα, ωστόσο κι εμείς βρισκόμαστε σε πολύ καλή φάση. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι αν είμαστε δυναμικοί στο παιχνίδι μας. Γενικά η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και ως προς το αγωνιστικό αλλά και ως προς την ψυχολογία και είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μου» κατέληξε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος.

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Το ενδιαφέρον του κόσμου για το θεσσαλικό ντέρμπι του Σαββάτου είναι μεγάλο και όπως επισημαίνουν οι άνθρωποι της ΚΑΕ, η προπώληση των εισιτηρίων από τα γραφεία της ΚΑΕ, Μανωλάκη 9-11, 1ος όροφος, προχωράει με πολύ καλούς ρυθμούς. Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ, ενώ στις θέσεις VIP στα 15 ευρώ αντίστοιχα.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση τα παιδιά κάτω των 12 ετών μπορούν να εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν. Επίσης, θα λειτουργήσει παιδική κερκίδα για παιδιά 15 ετών και κάτω τα οποία θα εισέρχονται στο γήπεδο με προσκλήσεις που θα μοιράσουν εντός των ημερών αθλητές της ομάδας μας σε σχολεία της πόλης. Μάλιστα οι άνθρωποι της ΚΑΕ υπόσχονται πολλές εκπλήξεις και κληρώσεις για τους μικρούς φιλάθλους.

Η προπώληση των εισιτηρίων από τα γραφεία της ΚΑΕ συνεχίζεται τις επόμενες ημέρες ως εξής: Έως αύριο Παρασκευή από 10 π.μ. έως 2 μ.μ. και από 6 μ.μ. έως 9 μ.μ. και το Σάββατο από 10 μ.μ. έως 2 μ.μ.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ 5ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Οι διαιτητές και οι κομισάριοι της 5ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών είναι οι εξής:

Σάββατο 11/11

Νεάπολης, 16.30, Γυμναστικός Λάρισας Φάρος-Τρίκαλα: Σχινάς-Σταματόπουλος-Τζαφλέρης (Τανατζής)

ΠΑΟΚ, 18.30, ΠΑΟΚ-Άρης: Αναστόπουλος Π.-Μάνος-Μαγκλογιάννης (Σιμητόπουλος)

Λαυρίου, 16.30, Λαύριο- Κολοσσός Ρ.: Σώμος-Ανδρικόπουλος-Καλδίρης (Καρούσης)

ΟΑΚΑ, 17.00, ΑΕΚ-Κόροιβος: Μπήτης-Παντελίδης-Πιτσίλκας (Δούκας)

Δ. Τόφαλος, 16.30, Προμηθέας Π.-Κύμη: Πουρσανίδης Γ.-Πουρσανίδης Κ.-Συμεωνίδης (Θεοδωρόπουλος)

Κυριακή 12/11

Ν. Σμύρνης, 17.00, Πανιώνιος-Παναθηναϊκός: Πηλοϊδης-Παναγιώτου-Κατραχούρας (Μουζάκης Στ.)

ΣΕΦ (κ.θ.), 18.00, Ολυμπιακός-Ρέθυμνο: Διαμαντής-Βαρδάλος-Λόρτος (Ντάβαρης/Μπεσκάκη).

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass