Η ΑΕΛ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΓΥΡΟΥ ΕΧΕΙ ΕΥΝΟΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Πρόγραμμα για πολλούς βαθμούς

• Πρόβλημα οι κίτρινες κάρτες, ενώ ο Φυντάνης θέλει δύο παίκτες

Δημοσίευση: 07 Νοε 2017 22:09

Στην ΑΕΛ μετά το άσχημο ξεκίνημα των πρώτων αγωνιστικών ημερών όπου οι βαριές ήττες είχαν γίνει συνήθεια ήρθε η ηρεμία που έφερε , κυρίως, η πρόσληψη ως τεχνικού του Ηλία Φυντάνη που επί των ημερών του η Λαρισινή ομάδα έχει πολύ καλό σερί τριών συνεχόμενων αγωνιστικών αήττητη, ενώ έχασε ένα μόλις παιχνίδι στο γήπεδο «Απ. Νικολαϊδης» από τον Παναθηναϊκό με 2-1 ελέω διαιτησίας.

Αποτέλεσμα των πολύ καλών εμφανίσεων ήταν και η ικανοποιητική βαθμολογική συγκομιδή που φέρνει την ΑΕΛ πάνω από τη γραμμή υποβιβασμού έχοντας διαφορά ενός πόντου από τον Αστέρα Τρίπολης και τον Παναιτωλικό, ενώ καθηλωμένος στην τελευταία θέση βρίσκεται ο Πλατανιάς Χανίων.
Από δω και πέρα η ΑΕΛ μετά την προχθεσινή ισοπαλία που πήρε στην Κέρκυρα κόντρα στη φερώνυμη ομάδα μπορεί να σκέφτεται ότι μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου μπορεί να βρεθεί ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα με δεδομένο το ευνοϊκό πρόγραμμα που ακολουθεί με αντιπάλους στα «μέτρα» της, έχοντας τρεις εντός έδρας και δύο μακριά από τη Λάρισα.
Ας δούμε τα παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου και τις ημερομηνίες που θα διεξαχθούν αυτά:
18 Νοεμβρίου: Α.Ε.Λ.-Απόλλων Σμύρνης (17:15)
26 Νοεμβρίου: Παναιτωλικός-Α.Ε.Λ. (17:15)
3 Δεκεμβρίου: Α.Ε.Λ.-ΠΑΣ Γιάννινα (17:15)
9 Δεκεμβρίου: Α.Ε.Λ.- Ξάνθη (15:00)
17 Δεκεμβρίου Λαμία-ΑΕΛ (17:15)

 

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ
Στις τάξεις της ΑΕΛ υπάρχει ικανοποίηση για τον προχθεσινό εκτός έδρας βαθμό στην Κέρκυρα κόντρα στη φερώνυμη ομάδα με 1-1. Όλοι πιστεύουν ότι η ομάδα, αν και η Κέρκυρα κέρδισε τις εντυπώσεις, θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη καθώς προηγήθηκε με 1-0 χάρη στο τέρμα του Κριζμάν στο 33’ αλλά ισοφαρίστηκε από τη μοναδική άτυχη στιγμή που είχε στο παιχνίδι ο Νίκος Γκόλιας που επανεμφανίστηκε μετά τον τραυματισμό του ανατρέποντας τον Παμλίδη(39’). Το πέναλτι μετέτρεψε σε τέρμα ο Γκομές.
Ο Φυντάνης μιλώντας για τον Γκόλια που δέχθηκε επικρίσεις για το πέναλτι που έκανε είπε ότι ο ποδοσφαιριστής έπραξε το λάθος στον ενθουσιασμό του.
Τον χαρακτήρισε από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας ενώ σίγουρα για να το πει αυτό μέτρησε και η απόκρουση του Καρδιτσιώτη αμυντικού στη φάση του 87’ όταν από λάθος του Μπόζοβιτς πρόλαβε τον Παμλίδη πριν σουτάρει στην άδεια εστία.
Η ικανοποίηση φάνηκε και στις δηλώσεις των παικτών μετά το τέλος του αγώνα ενώ παράλληλα όλοι πιστεύουν στις δυνατότητες της ομάδας και έχουν πίστη για νίκη σε κάθε αγώνα. Χαρακτηριστικά ο Νίκος Γκόλιας, από τους πρωταγωνιστές του αγώνα σε δύο καίριες φάσεις, είπε: «Ήρθαμε σε μία πολύ δύσκολη έδρα. Ξέραμε ότι η έδρα της Κέρκυρας για την ομάδα της Κέρκυρας είναι η δύναμή της. Ήρθαμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Θα θέλαμε σίγουρα τους βαθμούς της νίκης, αν και προηγηθήκαμε...» ενώ ο νεαρός Γιάννης Μασούρας που ο Φυντάνης τον έβγαλε από τον «πάγο» που τον είχαν βάλει οι προκάτοχοί του Πάους και Ματάισεν δήλωσε: «Με λίγη δόση τύχης παραπάνω, πιστεύω θα μπορούσαμε να είχαμε φύγει και με το διπλό από εδώ, αλλά μένουμε στον βαθμό και συνεχίζουμε. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

 

ΔΥΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Τέλος μπορεί να είμαστε δύο μήνες πριν την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου αλλά άρχισε ο μεταγραφικός σχεδιασμός με τον τεχνικό Ηλία Φυντάνη να έχει εισηγηθεί στον ιδιοκτήτη της ομάδας Αλέξη Κούγια την απόκτηση δύο παικτών και κατά πληροφορίες ο ένας θα είναι αμυντικός και ο άλλος μεσοεπιθετικός.
Ο μεταγραφικός σχεδιασμός έχει σχέση και με τις κίτρινες κάρτες που αυτή τη στιγμή ο συνολικός αριθμός προβληματίζει τον προπονητή. Ο Φατιόν ήδη θα χάσει ένα παιχνίδι ενώ είναι πολύ κοντά(έχει έξι κίτρινες κάρτες) να αυξηθεί ο αριθμός σε τρεις αγώνες. Ο Περόνε έχει συμπληρώσει τέσσερις (θα απουσιάσει από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό εκτός έδρας) ενώ Λαγός και Ρέντζας είναι και αυτοί στο όριο, ενώ όσο θα περνάνε τα παιχνίδια και τα περισσότερα εξ αυτών θα είναι ντέρμπι επιβίωσης που συμπερασματικά θα φέρουν αύξηση καρτών. Δεν είναι τυχαίο ότι προχθές περισσότεροι από τους μισούς παίκτες δέχθηκαν κίτρινες κάρτες.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass