Δευτεραθλητές οι Βολιώτες στο 11ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παλαιμάχων βόλεϊ

Δημοσίευση: 09 Ιουν 2015 7:56

Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η ομάδα του Βόλου, κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο στο 11ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα volley παλαιμάχων που διοργάνωσαν, ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου και το Πνευματικό Κέντρο, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης , το Σύλλογο Παλαιμάχων Πετοσφαιριστών Αττικής καθώς και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Οι αγώνες, διεξήχθησαν το περασμένο τριήμερο (5-7 Ιουνίου) και φιλοξενήθηκαν στα κλειστά γυμναστήρια του ΔΑΚ Μεσολογγίου, της Παλαμαϊκής Σχολής και του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας στο Μεσολόγγι.

Οι βετεράνοι βολεϊμπολίστες του Βόλου μας αν και ηττήθηκαν στον μεγάλο τελικό της κατηγορίας από την Βουλιαγμένη, πάλεψαν και είχαν πολύ καλή αγωνιστική παρουσία σε όλα τα παιχνίδια της διοργάνωσης.

Στον τελικό αγωνίστηκαν οι παλιές δόξες του τοπικού βόλει: Διάλλας Στέφανος, Μίλτος Μιλτιάδης, Γεωργουλάς Σπύρος, Κουτσογιάννης Μαρίνος, Σουφλής Ανδρέας, Ξανθόπουλος Παναγιώτης, Βούλγαρης Κωνσταντίνος, Λεώνης Πασχάλης και Λάμπρου Βάιος.

Αυτή η σημαντική διάκριση επιβραβεύει τους κόπους τους, αποδεικνύοντας ότι, το ταλέντο δεν έχει να κάνει με τα... χρόνια και τους δίνει ώθηση για ανάλογη συνέχεια με τη συμμετοχή τους και σε άλλα πανελλήνια και διεθνή πρωταθλήματα τα επόμενα χρόνια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass