ΤΙ ΕΙΠΕ ΧΘΕΣ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΟΥΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

Συγκεντρωμένοι ως το τέλος

*Ανακοίνωση της ΠΑΕ για τη διαιτησία. Παραίτηση του Νίκου Μπαλατσούκα

Δημοσίευση: 09 Ιουν 2015 10:19

 

 

 

Του Σωτ. Κέλλα

Η ισοπαλία που έφερε προχθές η ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ(1-1) στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ μπορεί να ήταν ικανοποιητική (οι πρώτοι βαθμοί που έχασε φέτος στο πρωτάθλημα η ΑΕΚ εντός έδρας) αλλά σίγουρα υπάρχει πίκρα για τη διαιτησία που δεν έδωσε δυο πέναλτι υπέρ της λαρισινής ομάδας ενώ το γκολ της ΑΕΚ προήλθε από καθαρή θέση οφσάιντ.

Δικαιολογημένη και σωστή η ανακοίνωση που εξέδωσε χθες η ΠΑΕ ΑΕΛ και ανέφερε τα εξής:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ περιμένει με ανυπομονησία την τελευταία αγωνιστική των Play-Off  για να διαπιστώσει αν  "τα είδαμε όλα"  φέτος. Ελπίζουμε η καλή  διαιτησία του δευτέρου ημιχρόνου στον αγώνα με την ΑΕΚ να οφείλεται στο γεγονός ότι, μετά και το γκολ offside της ΑΕΚ  και το μη καταλογισμό δύο πέναλτι, είδαμε αρκετά για φέτος.

Συγχαίρουμε τους παίκτες και το προπονητικό τιμ της ομάδας γιατί παρόλα αυτά τα απίθανα που ζουν παραμένουν ψύχραιμοι κρατώντας ψηλά τη σημαία της ομάδας.

Όσον αφορά τον κόσμο της ΑΕΛ να είναι σίγουρος ότι αυτά που συμβαίνουν εναντίον της ομάδας μας είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι παραμένουμε ανεξάρτητοι και διαφορετικοί και αυτό είναι το τίμημα όταν "ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ".»

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

Για τον τεχνικό Σούλη Παπαδόπουλο το παιχνίδι με την ΑΕΚ ανήκει στο παρελθόν και χθες μιλώντας στους ποδοσφαιριστές τους ζήτησε να μείνουν συγκεντρωμένοι ως αύριο που παίζουν τον τελευταίο φετινό αγώνα με αντίπαλο τον Ηρακλή.

Τους ζήτησε να τα δώσουν όλα, ενώ εγκωμίασε τους  παίκτες που αγωνίσθηκαν με την ΑΕΚ λέγοντας ότι ορισμένοι απέδειξαν ότι είναι έτοιμοι να αγωνισθούν ανά πάσα στιγμή και δίνουν το καλύτερο εαυτό τους.

Για το αυριανό παιχνίδι ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει τους τιμωρημένους: Μελισσά, Κοντοδήμο και Μπανούση αλλά και τους τραυματίες Ενγκεσάν και Γιάντση.

 ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΚΑ

Παραιτήθηκε χθες ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΛ Νίκος Μπαλατσούκας. Στη σχετική επιστολή που έστειλε στη διοίκηση ανέφερε τα εξής: «Υποβάλλω την παραίτηση από τα καθήκοντά μου στην ΠΑΕ ΑΕΛ για αυστηρά προσωπικούς λόγους και ζητώ από τη Διοίκηση να την κάνει δεκτή σεβόμενη τους λόγους αυτούς. Εξυπακούεται ότι παραμένω στο πλευρό της Διοίκησης στην προσπάθεια που κάνει και δεσμεύομαι να τη βοηθήσω σε ο,τιδήποτε χρειαστεί από πλευράς νομικής βοήθειας και συμπαράστασης».

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ 

Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας, της 10ης αγωνιστικής των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής κατηγορίας που θα γίνει αύριο. Ο 32χρονος  Άγγελος Ευαγγέλου, από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Αθηνών θα διαιτητεύσει την αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Ηρακλή (18:00). Βοηθοί του θα είναι ο Βασίλειος Λάμπρου επίσης από τον Σύνδεσμο Αν. Αττικής και ο Ευθύμιος Κουρέντας από τον Σύνδεσμο Τρικάλων. Τέταρτος θα είναι ο Κωνσταντίνος Μπαλατσούκας από τον Σύνδεσμο Θεσπρωτίας και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Δημήτριος Κωνσταντάρας  από τον Σύνδεσμο Καβάλας.

Αναλυτικά:

18:00 Ολυμπιακός Βόλου – ΑΕΚ OTE Sport 1 HD: Γιώργος Φουκάκης (Ηρακλείου), Μανώλης Γιαννουγλίδης (Αθηνών), Πέτρος Πάτρας (Μακεδονίας), 4ος: Άγγελος Αγγελάκης (Μακεδονίας), παρ.: Κώστας Τσιλογιάννης (Ημαθίας)

18:00 ΑΕΛ – Ηρακλής OTE Sport 3 HD: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών),  Βασίλης Λάμπρου (Αν. Αττικής), Ευθύμης Κουρέντας (Τρικάλων), 4ος: Κώστας Μπαλατσούκας (Θεσπρωτίας), παρ.: Δημήτριος Κωνσταντάρας (Καβάλας)

18:00 Απόλλων Σμύρνης – Παναχαϊκή: Γιώργος Μπλάνας (Μεσσηνίας),Δημήτρης Τζαφόλιας (Αν. Αττικής), Παναγιώτης Κασσαβέτης (Αιτ/νίας), 4ος: Αγησίλαος Μπουμπασόπουλος (Λάρισας), παρ.: Χαράλαμπος Κωστούδης (Μακεδονίας)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass