ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΗΛΙΑΣ ΦΥΝΤΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΑΝΤΙΠΑΛΟ

«Η Κέρκυρα πιο δύσκολη αντίπαλος...»

• Δείπνο-μήνυμα χθες για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα

Δημοσίευση: 03 Νοε 2017 22:00

Στην ΠΑΕ ΑΕΛ το κλίμα έχει αντιστραφεί και από τη δυσαρέσκεια για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας στις πρώτες αγωνιστικές ήρθε η ευφορία και η αισιοδοξία για μια καλύτερη συνέχεια στο φετινό πρωτάθλημα.

Αυτό φάνηκε και σε χθεσινό δείπνο (φωτ.) της ομάδας στο κατάστημα εστίασης της πόλης «Το Παραδοσιακό» όπου όλοι είχαν ιδιαίτερα κέφια και τα αλληλοπειράγματα έδιναν και έπαιρναν.
Ο τεχνικός Ηλίας Φυντάνης έλεγε ότι η ομάδα χρειάζεται και λίγο χαλάρωση ενώ πιστεύει ότι έχει γίνει μια οικογένεια.
Χθες στο μεταξύ ο προπονητής έκανε ανάλυση του αγώνα της λαρισινής ομάδας με τον Λεβαδειακό όπου ως γνωστόν οι «βυσσινί» κέρδισαν με 1-0 χάρη σε τέρμα του Ναζλίδη στο τελευταίο λεπτό του αγώνα.
Ο τεχνικός της ομάδας είπε στους παίκτες του ότι έκαναν ελάχιστα λάθη και αυτό που εγκωμίασε ήταν η μετάβαση του παιχνιδιού από τον χώρο της άμυνας στην επίθεση ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι στη φάση του τέρματος υπήρχαν εννέα παίκτες της ΑΕΛ μέσα στη μεγάλη περιοχή έναντι έξι του Λεβαδειακού.
Παράλληλα ο Φυντάνης είπε ότι οι αμυντικοί παίκτες ήταν πολύ προσεχτικοί στις εκτελέσεις των κόρνερ και των φάουλ των αντιπάλων που δείχνει σημαντική βελτίωση στα μαρκαρίσματα.
Επόμενος αντίπαλος της ΑΕΛ είναι η Κέρκυρα μεθαύριο Κυριακή εκτός έδρας, με τον Ηλία Φυντάνη να λέει στους παίκτες ότι είναι πιο δύσκολος αντίπαλος από όσους προηγήθηκαν γιατί ακόμα και στην έδρα της παίζει κλειστά ενώ θα υπολογίζει την ομάδα της ΑΕΛ ιδιαίτερα αφού βλέπει ότι βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο.
Στο παιχνίδι της Κυριακής η ΑΕΛ θα στερηθεί των υπηρεσιών από τους τραυματίες Γιοβάνοβιτς, Ρέντζα ενώ προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν Περόνε, Φατιόν και Κόντορ. Σήμερα θα φανεί σε τι κατάσταση βρίσκονται και θα αποφασισθεί αν θα ακολουθήσουν την αποστολή της λαρισινής ομάδας στην Κέρκυρα.
Το σίγουρο είναι ότι η ΑΕΛ θα έχει μια δύσκολη αποστολή αλλά με νίκη θα μπορεί να έχει βλέψεις για ψηλότερες θέσεις στο βαθμολογικό πίνακα με δεδομένο το ευνοϊκό πρόγραμμα που έχει μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου.

 

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Η ΚΕΡΚΥΡΑ
Στο τελικό στάδιο μπήκε η προετοιμασία της Κέρκυρας με αμφίβολη τη συμμετοχή του Πορτογάλου παίκτη Φάμπιο Νούνες που ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στους προσαγωγούς. Εκτός παραμένει ο Τουράμ, ενώ ο Λαρισαίος Τάσος Βενέτης δεν έχει επανέλθει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, συνεχίζοντας το ατομικό του πρόγραμμα και πολύ δύσκολα θα είναι διαθέσιμος.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass