ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ

2η Ανάβαση Ελασσόνας

• Πολλές οι συμμετοχές-Παράταση μέχρι τη Δευτέρα 6/11 οι δηλώσεις

Δημοσίευση: 03 Νοε 2017 18:30

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για τη διεξαγωγή της 2ης Ανάβασης Ελασσόνας, που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 11-12 Νοεμβρίου.

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα πλέον η διοργανώτρια λέσχη ΛΑΜΚΕ στρέφει τις προσπάθειές της, στις λεπτομέρειες που θα κάνουν τους συμμετέχοντες στον αγώνα αλλά τους επισκέπτες που θα βρεθούν στην Ελασσόνα με αφορμή τον αγώνα, να απολαύσουν στο μέγιστο το διήμερο.
Αρωγός στην προσπάθεια αυτή είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Δήμος Ελασσόνας που έχουν αγκαλιάσει την εκδήλωση, γνωρίζοντας πόσο σημαντική είναι στην προβολή της περιοχής αλλά και όλου του Νομού Λάρισας.
Το ενδιαφέρον για τον αγώνα είναι πολύ μεγάλο, με αγωνιζόμενους απ’ όλη την Ελλάδα να έχουν δηλώσει «παρών» ενώ λόγω αυτού ακριβώς του ενδιαφέροντος οι δηλώσεις συμμετοχών που θα έληγαν σήμερα το βράδυ, παρατείνονται μέχρι τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου στις 21:00.
Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά μερικά από τα πιο δυνατά και μοναδικά αγωνιστικά αυτοκίνητα της χώρας να αναμετρούνται με τον χρόνο αλλά και αγωνιζόμενους που δεν τους ενδιαφέρει το χρονόμετρο και θα ανέβουν όλη τη διαδρομή πηγαίνοντας με το πλάι, drtft-άροντας σε όλη τη διαδρομή.
Με τον αγώνα να προβάλλεται σε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, ραδιόφωνα, τηλεόραση και διαδίκτυο, έχει γίνει αντικείμενο και επισκέπτες απ’ όλη την Ελλάδα προγραμματίζουν την επίσκεψή τους το σαββατοκύριακο 11-12 Νοεμβρίου στην Ελασσόνα και στη Λάρισα.
*Χορηγός επικοινωνίας θα είναι η εφημερίδα «Ελευθερία».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass