ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΑΕΛ

Στον αέρα το ματς με τον ΠΑΟΚ

*Δεν θα γίνει την Κυριακή στο Αλκαζάρ καθώς παίζει ο Απόλλωνας

Δημοσίευση: 02 Νοε 2017 15:54

Στον αέρα είναι το κυριακάτικο παιχνίδι για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Α' Εθνικής γυναικών ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον ΠΑΟΚ, που επρόκειτο να διεξαχθεί στο στάδιο Αλκαζάρ.

Οι «βυσσινί» αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους πως υφίσταται πρόβλημα, καθώς ορίστηκε το παιχνίδι του Απόλλωνα στο Αλκαζάρ με τη Βέροια την Κυριακή (5/11, 15:00), για το πρωτάθλημα της  Football League.

Το Γυναικείο τμήμα εξετάζει ακόμη και τη λύση της έδρας εκτός νομού, κάτι που θα είναι σε βάρος της ομάδας, αν γίνει τελικά κάτι τέτοιο. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Πρόβλημα προέκυψε με τη διεξαγωγή του αγώνα της Γυναικείας ομάδας της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ. Ο αγώνας που είχε οριστεί από την ΕΠΟ να γίνει την Κυριακή 5 Νοεμβρίου στις 15:00 στο Στάδιο Αλκαζάρ, τινάχτηκε στον αέρα μετά τον ορισμό από τη Football League του αγώνα του Απόλλωνα Λάρισας με τη Βέροια.

Η ΑΕΛ γνωρίζοντας ότι μπορεί να υπάρξει ένα τέτοιο πρόβλημα, είχε ζητήσει από την ομάδα του Απόλλωνα να στείλει αίτημα στη Football League για να ορίσει τον αγώνα τους το Σάββατο για να εξυπηρετηθούν και οι δύο ομάδες και σε περίπτωση άρνησης της Λίγκας, να υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση για να γίνουν προσπάθειες αλλαγής της ημέρας του αγώνα της ΑΕΛ ή της εξεύρεσης εναλλακτικού γηπέδου.

Κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ με αποτέλεσμα η ΕΠΟ να ορίσει κανονικά τον αγώνα της ΑΕΛ στο Στάδιο Αλκαζάρ στις 15:00. Όμως μετά την κοινοποίηση της Football League στην ΕΠΟ του προγράμματος της 2ης αγωνιστικής, η ΕΠΟ αναγκάζεται να δώσει προτεραιότητα στο επαγγελματικό πρωτάθλημα και να ζητάει στη συνέχεια από την ΑΕΛ να της υποδείξει άλλο γήπεδο, κατάλληλο για τη διεξαγωγή αγώνα Εθνικού πρωταθλήματος.

Παρά τις προσπάθειες που έγιναν από την ΑΕΛ με τη συνεργασία της Περιφέρειας αλλά και της ΕΠΣΝΛ λύση δεν βρέθηκε, είτε λόγω ακαταλληλότητας των διαθέσιμων γηπέδων είτε λόγω άρνησης των ομάδων αλλά και των Δήμων που διαθέτουν κατάλληλα γήπεδα, να παραχωρήσουν τα γήπεδά τους για τις ανάγκες του αγώνα.

Το αποτέλεσμα όλης αυτής της κατάστασης που δημιουργήθηκε με τη χρήση του Αλκαζάρ από την ομάδα του Απόλλωνα είναι να τίθεται επί αμφιβόλου η διεξαγωγή της αναμέτρησης της ΑΕΛ με καταδικαστικές συνέπειες για αυτήν στην περίπτωση μη εξεύρεσης λύσεως.

Πλέον το μπαλάκι πέφτει στην ΕΠΟ η οποία θα εφαρμόσει τις διατάξεις του ΚΑΠ και θα ζητήσει από την ΕΠΣΝΛ την εξεύρεση κατάλληλου γηπέδου εντός των ορίων του Νομού, με το επόμενο βήμα να είναι ο ορισμός σε γήπεδο γειτονικού Νομού, αναγκάζοντας την ΑΕΛ να δώσει έναν εντός έδρας αγώνα σε άλλη πόλη».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass