ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΥ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

Ηθικόν ακμαιότατον στην ΑΕΛ

*Ανάλυση του παιχνιδιού με τον Λεβαδειακό έκανε ο Φυντάνης

Δημοσίευση: 02 Νοε 2017 22:18

Οι νίκες στους αγώνες με τον Πλατανιά και Λεβαδειακό έδωσαν την ώθηση που χρειαζόταν η ΑΕΛ για να βελτιώσει τη βαθμολογική της θέση στη Super League.

Με πολύ καλή ψυχολογία οι παίκτες του Ηλία Φυντάνη είναι πανέτοιμοι από κάθε άποψη και την Κυριακή θα διεκδικήσουν θετικό αποτέλεσμα, στην Κέρκυρα.

Θα είναι σίγουρα πολύ δύσκολη η αποστολή τους, όμως οι «βυσσινί» προετοιμάσθηκαν κατάλληλα και στόχος τους είναι να... τριτώσει το καλό.

Αγωνιστικά, εκτός του Μάρκο Γιοβάνοβιτς που ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης και ο Βασίλης Ρέντζας μάλλον δεν υπολογίζεται και δεν θα ρισκάρει όπως όλα δείχνουν η τεχνική ηγεσία τη συμμετοχή του.

Χθες το πρωί έγινε η ανάλυση του παιχνιδιού που προηγήθηκε με τον Λεβαδειακό, ενώ παράλληλα ο κ.Φυντάνης αναφέρθηκε στον αγώνα που ακολουθεί στο νησί του Ιονίου.

Οι υπόλοιποι παίκτες υπολογίζονται κανονικά με την ΑΕΛ να έχει ως στόχο το θετικό αποτέλεσμα στο νησί των Φαιάκων θέλοντας να συνεχίσει το σερί που έχει δημιουργηθεί στα τελευταία παιχνίδια.

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί μια προπόνηση, αύριο επίσης μία, η αποστολή που θα συγκροτηθεί, θα αναχωρήσει μεθαύριο Σάββατο για την Κέρκυρα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΝΕΟΦΥΤΙΑΔΗΣ

Ο διαιτητής Γιάννης Νεοφυτιάδης, από την Ένωση Κορινθίας, ορίστηκε να διαιτητεύσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με την Κέρκυρα, που θα γίνει την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017 στις 17:15 στο ΕΑΚ Κέρκυρας. Βοηθοί του θα είναι ο Μιχάλης Καρσιώτης επίσης από την Κορίνθια και ο Μιχάλης Δημόπουλος από την Ένωση Δυτικής Αττικής, 4ος ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης από την Ένωση Ηπείρου και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Παναγιώτης Μαυρόπουλος από την Ε.Π.Σ. Μακεδονίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι ορισμοί της 10ης αγωνιστικής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

15:00 Παναιτωλικός - Ξάνθη Novasports 3 HD:

Ζαχαριάδης (Μακεδονίας), Γρεβένης (Χαλκιδικής), Νικολαΐδης (Μακεδονίας), 4ος Μαρκαντωνάτος (Ηλείας), παρ. Γεράσιμος Μαζαράκης (Κεφαλονιάς)

17:15 Ατρόμητος - Πανιώνιος Novasports 1 : Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Νικολακάκης (Ηρακλείου), Γεωργακόπουλος (Πειραιά)

4ος Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), παρ. Αθανάσιος Βέλλιος(Ξάνθης)

19:30 Αστ. Τρίπολης – Παναθηναϊκός Novasports 2 H: Κομίνης (Θεσπρωτίας), Μπαλτάς (Αχαΐας), Καρατζίκας (Αθηνών)

4ος Καλογερόπουλος (Αθηνών), παρ. Γεώργιος Μπίκας(Χαλκιδικής)

ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

15:00 Ολυμπιακός - Πλατανιάς: Σκουλάς (Θεσσαλίας), Απτόσογλου (Αθηνών), Μπουξμπάουμ (Ανατολικής Αττικής)

4ος Τζοβάρας (Φθιώτιδας), παρ. Γεώργιος Τάπραντζης(Αιτωλοακαρνανίας)

17:15 Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΣ Γιάννινα Novasports 2 HD : Αθανάσιος Τζήλος (Λάρισας), Δίπλαρης (Καρδίτσας), Σινιοράκης (Χανίων), 4ος Βάτσιος (Δυτικής Αττικής), παρ. Δημήτρης Μπερσής(Αρκαδίας)

17:15 Κέρκυρα - ΑΕΛ Novasports 3 HD: Νεοφυτιάδης (Κορινθίας), Καρσιώτης (Κορινθίας), Δημόπουλος (Δυτικής Αττικής), 4ος Κατσικογιάννης (Ηπείρου), παρ. Παναγιώτης Μαυρόπουλος(Μακεδονίας)

19:30 ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Novasports 1 H: Αρετόπουλος (Τρικάλων), Καμπούρης (Ευβοίας), Δημητριάδης (Καστοριάς), 4ος Παπαπέτρου (Αθηνών), παρ.Δημήτρης Μπέγκος(Αργολίδας)

ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

19:30 Λεβαδειακός - Λαμία Novasports 1 HD: Σέζος (Κιλκίς), Σάββας (Σερρών), Κελάζογλου (Χαλκιδικής), 4ος Ζαραβίνος (Αθηνών), παρ.Απόστολος Κουρκούνας(Χανίων)

ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΗΣ ΑΕΛ

Μεθαύριο Σάββατο 4 Νοεμβρίου θα συνεχίσουν να αγωνίζονται τα τμήματα υποδομής της ΑΕΛ για τα πρωταθλήματα Super League Κ20 και Κ17 αντίστοιχα.

Η ΑΕΛ Κ20 στην οποία προπονητής είναι ο Μιλτιάδης Ζιάκας στις 11 το πρωί του Σαββάτου θα βρεθεί στην Κέρκυρα, όπου και θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Κασσιόπης στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής, με στόχο να κατακτήσει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Από την άλλη, η ΑΕΛ Κ17 θα έχει δύσκολη αποστολή την ίδια μέρα. Το μεσημέρι στο γήπεδο της Αγιάς (13:00) θα φιλοξενήσει την ομάδα του ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Ζήση Ζιάγκα θα ψάξει την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από την Ξάνθη.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass