Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ 2-0 ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΛ

"Μίλησε" στο α’ ημίχρονο ο Αετός

*Στο 30’ ο Δημητρέλης με ωραία ενέργεια έκανε το 0-1 και στο 43’ ο Αντωνόπουλος με φάουλ έγραψε το 0-2 *Σήμερα (14.30) το Αστραπή Ν.Π.-Δήμητρα Γιάνν.

Δημοσίευση: 02 Νοε 2017 22:27

Ο Αετός Αμυγδαλέας συμπλήρωσε την τετράδα του 1ου ομίλου του κυπέλλου καθώς επικράτησε χθες στο γήπεδο Ελευθεραί της ομώνυμης ομάδας με 2-0.

Έτσι η ομάδα του Δημήτρη Καπετανόπουλου θα μπει στην κληρωτίδα μαζί με τους Αχιλλέα Φαρσάλων, Μαυροβούνι και Παναγροτικό Νίκαιας για την 5η και τελευταία φάση των ομίλων (στους «8» η κλήρωση θα είναι ενιαία).

Το χθεσινό παιχνίδι κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο στο οποίο οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων που διατήρησαν μέχρι τέλους. Ο Αετός ήταν καλύτερος του αντιπάλου του, είχε την υπεροχή των κινήσεων και την κατοχή της μπάλας και δημιούργησε ευκαιρίες πέραν των τερμάτων που πέτυχε. Από την άλλη πλευρά το Ελευθεραί, αν και κατά μία κατηγορία μικρότερο, κοίταξε στα μάτια τον αντίπαλό του, ήταν επικίνδυνο στις αντεπιθέσεις και θα μπορούσε να είχε βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, αν ήταν πιο ουσιαστικό στην τελική προσπάθεια. Χαρακτηριστικό σημείο του αγώνα η αποβολή στο 42’, με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Κολοβού για τους γηπεδούχους, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή κ. Καραγιάννη (και γενικά μέχρι το τέλος του παιχνιδιού εξέφρασαν σε αρκετά σημεία παράπονα για τον πειθαρχικό έλεγχο που άσκησε στους φιλοξενουμένους).

Πριν ο Αετός ανοίξει το σκορ, το παιχνίδι ήταν πλούσιο σε φάσεις μπροστά και από τις δύο εστίες. Στο 5’ το κοντινό πλασέ του Ράχη πέρασε ελάχιστα άουτ, στο 11’ το απευθείας κόρνερ του Τσιάμη χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στο 25’ ένας συνδυασμός των Αετόπουλου-Ράχη με τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων Κωνσταντίνου να διώχνει την τελευταία στιγμή ήταν οι καλές στιγμές για το Ελευθεραί, ενώ στο 6’ με τον Δημητρέλη, το κοντινό σουτ του οποίου απέκρουσε ο Κραβαρίτης και στο 7’ με τον Χατζηιωαννίδη, το μακρινό σουτ του οποίου απέκρουσε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, ήταν οι καλύτερες στιγμές του Αετού.

Τελικά στο 30ό λεπτό μετά από ωραία διαγώνια μπαλιά του Αντωνόπουλου, ο Δημητρέλης από θέση έξω αριστερά, ελίχθηκε πολύ ωραία προς τον άξονα και με δυνατό σουτ έγραψε το 0-1.

Στο 33’ ο Κωνσταντίνου έκανε την απόκρουση του αγώνα και απέτρεψε την ισοφάριση από τους γηπεδούχους. Ο Ράχης έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Αετόπουλος με σουτ πάνω στην κίνηση σημάδεψε στο δεξί «παραθυράκι της αντίπαλης εστίας, αλλά ο Κωνσταντίνου με εντυπωσιακό τρόπο κράτησε το 0-1.

Στο 36’ μια κοντινή κεφαλιά του Νταμπαλέτσιου, απέκρουσε ο Κραβαρίτης, για να φτάσουμε στο 42’ όταν ο Κολοβός ανέτρεψε λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή τον Δημητρέλη αντικρίζοντας τη δεύτερη κίτρινη κάρτα παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων της γηπεδούχου ομάδας. Το φάουλ εκτέλεσε ο Αντωνόπουλος που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το 0-2.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι έκαναν διαχείριση του αποτελέσματος, θέλοντας να κρατήσουν δυνάμεις για το πρωτάθλημα, ενώ από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι παρά το αριθμητικό τους μειονέκτημα προσπάθησαν φιλότιμα αλλά δεν μπόρεσαν να αλλάξουν την κατάσταση.

Στο 48’ ένα δυνατό σουτ του Δημητρέλη πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, στο 60’ ο Κουρούκας βγήκε στην πλάτη της άμυνας, αλλά το ψηλοκρεμαστό πλασέ που επιχείρησε πέρασε άουτ, ενώ στο 74’ ο Ντιντής με κοντινό γυριστό έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Αυτές ήταν οι καλύτερες στιγμές της επανάληψης για να παραμείνει έτσι το 0-2 του πρώτου μέρους.

Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Καραγιάννης (θα μπορούσε να είχε αποφύγει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 42’ για την οποία διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι γηπεδούχοι, αλλά και να είναι πιο προσεκτικός σε κάποιες άλλες φάσεις) με βοηθούς τους κ. Καρακώστα και Παραφέστα.

ΕΛΕΥΘΕΡΑΙ (Αλεξούδης): Κραβαρίτης, Γεωργόπουλος (68’ Αθανασούλης), Μάστορας, Τσιάμης (77’ Βαγενάς), Αετόπουλος, Μέκρας, Ράχης, Γκόγκουρας (58’ Θεοδώρου), Κουρούκας, Ι. Μαυρουδής (71’ Πεπόσι), Κολοβός.

ΑΕΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ (Καπετανόπουλος): Κωνσταντίνου, Χατζηιωαννίδης, Σάρα (61’ Μούτσιος), Πολύζος, Πρίφτι, Περδίκης, Γκαραβέλης, Αντωνόπουλος, Νταμπαλέτσιος (67’ Καρβούνης), Ντιντής, Δημητρέλης (53’ Ραμάι).

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Σήμερα εν τω μεταξύ στις 14.30, στο γήπεδο Ν. Πολιτείας, η Αστραπή θα υποδεχθεί τη Δήμητρα Γιάννουλης, στο πλαίσιο του 3ου ομίλου. Διαιτητές θα είναι οι κ. Μπουμαρσόπουλος, Ακρίβος και Αρχοντής.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass