ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ KICK BOXING ΤΗΣ Π.Ο.Κ. ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Μετάλλια για Τσιφλικιώτη, Παπαντώνη

• Δύο αργυρά μετάλλια κατέκτησε ο πρώτος και ένα ο δεύτερος αντίστοιχα

Δημοσίευση: 01 Νοε 2017 18:05

Σημαντικές επιτυχίες κατέγραψαν οι αθλητές του συλλόγου «Fighters Academy Τσιφλικιώτης», Άγγελος Τσιφλικιώτης και Ορέστης Παπαντώνης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing της Π.Ο.Κ. που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Στάδιο στην Αθήνα, με τη συμμετοχή 1.500 αθλητών σε διάφορες κατηγορίες.

Ο λαρισινός σύλλογος συμμετείχε με τους δύο προαναφερόμενους αθλητές στις κατηγορίες kick light και light contact, οι οποίοι κατέκτησαν δύο αργυρά μετάλλια ο πρώτος και ένα αργυρό μετάλλιο ο δεύτερος.
Συγκεκριμένα ο Άγγελος Τσιφλικιώτης πήρε μέρος και στις δύο κατηγορίες και κατάφερε να αποσπάσει δύο αργυρά μετάλλια. Αν και ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχε σε τέτοιους αγώνες, δεν πτοήθηκε, κατάφερε να φτάσει στους τελικούς και να αποσπάσει θετικά σχόλια, τόσο από τους διαιτητές όσο και από τους θεατές, για την άρτια κατάρτισή του.
Ο Ορέστης Παπαντώνης, που και αυτός έπαιρνε μέρος για πρώτη φορά σε αγώνες τέτοιου είδους, κατάφερε να κερδίσει το αργυρό μετάλλιο, αποσπώντας επίσης τα καλύτερα σχόλια για την αγωνιστικότητα και την άρτια κατάρτισή του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass