ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ

Επιχείρηση «Κέρκυρα»

• Αισιοδοξία για να διευρύνουν οι «βυσσινί» το σερί

Δημοσίευση: 01 Νοε 2017 22:05

Δύο συνεχόμενες νίκες μετράει η ΑΕΛ στο πρωτάθλημα της Super League, μία επί του Πλατανιά στα Χανιά με 1-0 και με το ίδιο σκορ στο Ael Fc Arena επί του Λεβαδειακού και τώρα το μυαλό όλων είναι στον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής στην Κέρκυρα με τη φερώνυμη ομάδα που ισοβαθμούν στη 11η θέση.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ Ηλίας Φυντάνης, στα παιχνίδια που έχει αναλάβει, η ομάδα κάνει ουσιαστικά πορεία πρωταθλητισμού και αν δεν υπήρχε η άσχημη διαιτησία στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας(το λανθασμένα ακυρωθέν τέρμα του Περόνε με υπόδειξη ως οφσάιντ) τότε στα παιχνίδια που έχει κοουτσάρει η ομάδα θα ήταν αήττητη.
Ο Φυντάνης έχοντας γνώση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας, αφού ξεκίνησε ως τεχνικός διευθυντής το καλοκαίρι, αξιοποίησε καλύτερα από τους δύο προκατόχους του, τον Πάους και τον Ματάισεν, το έμψυχο δυναμικό της ομάδας ενώ αγωνίσθηκε με το 4-1-4-1 στα περισσότερα παιχνίδια, σύστημα που ταιριάζει στην ομάδα περισσότερο με τις όποιες παραλλαγές του.
Η ομάδα απέκτησε έναν «κορμό» παικτών που δύσκολα αλλάζει, ενώ αξιοποιήθηκε ο Μασούρας που ήταν διαρκώς εκτός αποστολής με εισήγηση του Πάους να δοθεί δανεικός.
Επόμενο παιχνίδι είναι στην Κέρκυρα και από χθες ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα αυτό, με τον Φυντάνη να μην μπορεί να υπολογίζει τον Γιοβάνοβιτς και τον Ρέντζα.
Ο Γιοβάνοβιτς θα επανέλθει σε αγωνιστικούς ρυθμούς το 2018 ενώ για αντικαταστάτης του Ρέντζα υποψήφιος είναι ο Μασούρας(χρησιμοποιήθηκε και στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό) αλλά υπάρχει και η λύση του Ναβάρο.
Το ευχάριστο είναι ότι δεν θα υπάρχει άγχος από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και από την τεχνική ηγεσία, καθώς στόχος μπορεί να είναι η τρίτη συνεχόμενη νίκη, αλλά και η ισοπαλία δεν θα είναι καταστροφή. Η ομάδα αποφεύγει τουλάχιστον στην παρούσα φάση κάθε περιπέτεια.
Ο Φυντάνης έχει προγραμματίσει να δείξει σε βίντεο τον αγώνα με τον Λεβαδειακό για να εντοπίσει τα λάθη που έκαναν οι παίκτες, ενώ μάλλον το Σάββατο θα δείξει παιχνίδι της Κέρκυρας με στόχο να αναλύσει στους ποδοσφαιριστές τις αδυναμίες και τα δυνατά σημεία του αντιπάλου της.

 

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Έγιναν γνωστές οι τιμές των εισιτηρίων του αγώνα ανάμεσα στην Κέρκυρα και την ΑΕΛ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017, με ώρα έναρξης τις 17:15, στο ΕΑΚ Κέρκυρας, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super - league. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Κέρκυρα.
«Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει την έναρξη ηλεκτρονικής διάθεσης εισιτηρίων για την αναμέτρηση με την Α.Ε.Λ. στο πλαίσιο της 10ης Αγωνιστικής Super - league Σουρωτή, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 5 Νοεμβρίου στο Ε.Α.Κ. Κερκυρας. Η ώρα έναρξης της αναμέτρησης έχει οριστεί για τις 5:15 μ.μ.
Επίσης θα διατίθενται εισιτήρια από τα εκδοτήρια του Ε.Α.Κ.Κ την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα από τις 11:00 π.μ. έως και την έναρξη της αναμέτρησης.
Υπενθυμίζουμε ότι για την αγορά κάθε εισιτηρίου απαιτείται η προσκόμιση του αριθμού ΑΜΚΑ».

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass