ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΑΠΟΚΡΟΥΣΕΙΣ ΣΤΗ SUPER LEAGUE

Μπόζοβιτς ο κορυφαίος

Δημοσίευση: 31 Οκτ 2017 21:17

Ο Περόνε δημιουργεί, ο Ναζλίδης σκοράρει και η ΑΕΛ πετυχαίνει δύο διαδοχικές νίκες στη Super League για πρώτη φορά μετά από 7,5 χρόνια!

Ωστόσο, ο ακρογωνιαίος λίθος της επιτυχίας είναι ο Μλάντεν Μπόζοβιτς, ο οποίος αναδεικνύεται σε έναν εκ των κορυφαίων γκολκίπερ της εφετινής Super League.
Όταν η ΑΕΛ απέκτησε τον εν ενεργεία τερματοφύλακα της εθνικής Μαυροβουνίου, πολλοί αναζήτησαν την... παγίδα σ’αυτή την πολύ σπουδαία μεταγραφή. Πράγματι, από πλευράς βιογραφικού και επιτυχιών ο Μπόζοβιτς ήταν ό,τι καλύτερο έχει αποκτηθεί από τους «βυσσινί» στις τελευταίες τέσσερις μεταγραφικές περιόδους, κατά τις οποίες στη Λάρισα παρέλασαν δεκάδες νέοι παίκτες. Είναι σε ιδανική ηλικία (33) για τερματοφύλακας και προέρχεται από «γεμάτη» σεζόν αγωνιζόμενος στην πατρίδα του με τη Ζέτα. Παίκτης με εμπειρία στον πρωταθλητισμό (Παρτιζάν Βελιγραδίου 2008-2010, Βιντεότον 2011) και παραστάσεις στο Europa League, δεν άργησε να αποδείξει την αξία του και στην Ελλάδα.
Την προηγούμενη εβδομάδα στη νίκη (1-0) επί του Πλατανιά στα Περιβόλια κράτησε σχεδόν μόνος του το «μηδέν», ενώ είναι μονίμως μεταξύ των διακριθέντων της ΑΕΛ.
Σε επίπεδο Super League ο Μπόζοβιτς είναι κορυφαίος των πρώτων 9 αγωνιστικών στις αποκρούσεις με συνολικά 43, δηλαδή σχεδόν 5 ανά αγώνα! Το ρεκόρ του είναι επτά, στην ήττα 4-0 από την ΑΕΚ και είναι εμφανές πού θα είχε φτάσει το σκορ αν δεν υπήρχε ο συγκεκριμένος γκολκίπερ κάτω από τα «βυσσινί» δοκάρια.
Οι πρώτοι της Super League σε αποκρούσεις μετά από 9 αγωνιστικές:
1. Μλάντεν Μπόζοβιτς (ΑΕΛ)    43
2. Νίκος Παπαδόπουλος (Κέρκυρα)    37
3. Ιβάν Τσόβιτς (Απόλλων Σμ.)    34
4. Μποκά Επασί (Λεβαδειακός)    32
5. Ζίβκο Ζίβκοβιτς (Ξάνθη)    30
6. Μάτιτς Κότνικ (Πανιώνιος)    28 (σε 7 αγώνες)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass