ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΟ «ΔΙΑΖΥΓΙΟ» ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

Δύσκολη η επόμενη Ημέρα...

*Και προσπάθεια ανύψωσης του ηθικού *Τι είπε στους παίκτες ο Θεοδοσιάδης. Παραιτήθηκε και ο Βουλόγκας *Με τον γυμναστή Κώστα Μαργαρίτη στον πάγκο κόντρα στον Αχαρναϊκό

Δημοσίευση: 28 Οκτ 2017 22:19

Το προχθεσινό βράδυ ήταν εφιαλτικό για τον Απόλλωνα Λάρισας στο στάδιο Αλκαζάρ, καθώς όχι μόνο γνώρισε βαριά ήττα με 7-0 από τη... δαιμονισμένη ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδος, αλλά υπήρξαν παράλληλα εξελίξεις, μετά το βαρύ αυτό σκορ.

Η διοίκηση έλυσε τη συνεργασία με τον τεχνικό Σάκη Θεοδοσιάδη, μια απόφαση που πάρθηκε λίγες ώρες μετά το παιχνίδι και ασφαλώς κανείς δεν το περίμενε.

Ήταν γνωστές εξάλλου σε όλους οι άριστες σχέσεις που είχαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναγιώτης Μαντζανάς με τον προπονητή, ο οποίος είχε τεράστια προσφορά κατά την περσινή περίοδο στην Γ΄Εθνική, όπου η ομάδα της Φιλιππούπολης πραγματοποίησε εντυπωσιακή πορεία και ανέβηκε πανηγυρικά με το σπαθί της, στην Β΄Εθνική κατηγορία.

Και οι δυο τους φέτος είχαν αμοιβαία εμπιστοσύνη και αλληλοεκτίμηση, όμως από προχθές το βράδυ η συνεργασία δυστυχώς παύει να υφίσταται...

ΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

Χθες το απόγευμα πριν ξεκινήσει η προπόνηση, ο πρώην πλέον τεχνικός Σάκης Θεοδοσιάδης πήγε στα αποδυτήρια της ομάδας στη Φιλιππούπολη και χαιρέτησε τους παίκτες.

Τους ευχαρίστησε για την άψογη συνεργασία που είχαν, τους ζήτησε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο την προσπάθεια, ευχόμενος καλή επιτυχία στην συνέχεια και ότι το καλύτερο, στο πρωτάθλημα της Football League αλλά και στο Κύπελλο Ελλάδος.

Μετά την προπόνηση στους παίκτες μίλησε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναγιώτης Μαντζανάς, ζητώντας να ξεχάσουν το προχθεσινό πολύ άσχημο αποτέλεσμα και να επικεντρωθούν στον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος την Δευτέρα με τον Αχαρναϊκό, στο Μενίδι(15:00).

ΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ

Όσον αφορά στον αντικαταστάτη του κ.Θεοδοσιάδη, όπως όλα δείχνουν θα ανακοινωθεί πιθανότατα μετά το παιχνίδι με τον Αχαρναικό.

Υπηρεσιακός προπονητής θα αναλαμβάνει ο καρδιτσιώτης γυμναστής Κώστας Μαργαρίτης, από τον οποίο ζήτησε να παραμείνει η διοίκηση και υπό τις οδηγίες του θα γίνει η σημερινή πρωινή προπόνηση στη Φιλιππούπολη.

Αύριο και μετά από ένα ελαφρύ χαλάρωμα, ακολούθως στις 14:30 η αποστολή θα αναχωρήσει για την Πρωτεύουσα.

ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΒΟΥΛΟΓΚΑΣ

Μετά τον Θεοδοσιάδη αποχώρησε και ο τρικαλινός προπονητής τερματοφυλάκων Σοφοκλής Βουλόγκας, ο οποίος παραιτήθηκε από το πόστο του.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Συγγνώμη ζήτησε από τον κόσμο η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας για την «απαράδεκτη αγωνιστική παρουσία» της ομάδας, υποσχόμενη πως δεν θα υπάρξει άλλη τέτοια παρουσία καθώς αυτή η εικόνα δεν συνάδει με τη φιλοσοφία των «κυανόλευκων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας νιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει από καρδιάς τους Λαρισαίους φιλάθλους για την αθρόα προσέλευσή τους, στο στάδιο Αλκαζάρ για τον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Παράλληλα θέλει να ζητήσει ένα μεγάλο συγγνώμη για την απαράδεκτη αγωνιστική παρουσία της ομάδας μας, που δεν συνάδει ούτε στη φιλοσοφία της διοίκησης, ούτε στους στόχους που έχουμε θέσει.

Να είναι όλοι βέβαιοι ότι έχουμε επίγνωση των καταστάσεων και ότι δεν θα υπάρξει άλλη φορά παρόμοια εμφάνιση.

Γιατί ο Απόλλωνας Λάρισας έχει και ήθος και κύρος και ιστορία που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί».

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑ...

Με σχεδόν έξι εβδομάδες καθυστέρηση, αρχίζει το πρωτάθλημα της Football League. Οι 18 ομάδες συμπληρώνουν σχεδόν τρεις μήνες προετοιμασίας και μπαίνουν στη «μάχη» με στόχο, άλλες την άνοδο και άλλες την παραμονή. Εκ πρώτης όψεως, φαβορί για επιστροφή στην Super League, είναι ο Αρης και ο ΟΦΗ, με τη Δόξα Δράμας, την Παναχαϊκή και τα Τρίκαλα να έχουν υψηλούς στόχους.

Σήμερα, ο Άρης θεωρείται το φαβορί υποδεχόμενος τον Αιγινιακό, ενώ μεθαύριο Δευτέρα 30 Οκτωβρίου, ο ΟΦΗ δοκιμάζεται στις Σέρρες με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό. Η «νεοφώτιστη» Δόξα Δράμας που έχει ενισχυθεί σημαντικά θέλει να αρχίσει νικηφόρα το πρωτάθλημα στον εντός έδρας αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ αμφίρροπη αναμένεται η αναμέτρηση της Πάτρας, ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τα Τρίκαλα.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας, έχει ως εξής:

ΣΗΜΕΡΑ

(15:00)

-Άρης-Αιγινιακός (ΕΡΤ3, «Κλ. Βικελίδης»)

ΑΥΡΙΟ

(15:00)

-Εργοτέλης-Καλλιθέα (Παγκρήτιο Στάδιο)

-Βέροια-Απόλλων Πόντου (Δημ. Στάδιο Βέροιας)

-Σπάρτη-Παναιγιάλειος (Δημ. Στάδιο Σπάρτης)

-Δόξα Δράμας-Αναγέννηση Κ.(ΕΡΤ3, Γήπεδο Δόξας)

ΔΕΥΤΕΡΑ(15:00)

-Αχαρναϊκος-Απόλλων Λ.(Δημ. Αχαρνών)

-Παναχαϊκή-Τρίκαλα (Γήπεδο Αγυιάς)

-Κισσαμικός-ΑΕ Καραϊσκάκης (ΔΑΚ Γάλλου)

-Πανσερραϊκός-ΟΦΗ (Δημ. Σερρών)

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass