ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΛΚΑΖΑΡ (19:30)

Κανονικά ο αγώνας Απόλλων - ΑΕΚ

* Πάνω από τέσσερις ώρες έκανε χθες έλεγχο η αρμόδια επιτροπή * Μεγάλο αριθμό φιλάθλων αναμένουν στο γήπεδο οι «κυανόλευκοι»

Δημοσίευση: 25 Οκτ 2017 22:13

Πάνω από τέσσερις ώρες διήρκεσε ο λεπτομερής έλεγχος του Σταδίου Αλκαζάρ χθες λίγο μετά το μεσημέρι από την αρμόδια επιτροπή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας για την καταλληλότητα των αθλητικών εγκαταστάσεων. Και λίγο μετά τις 5 το απόγευμα έδωσε τη σχετική άδεια διεξαγωγής του αυριανού αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα στον Απόλλωνα Λάρισας και την ΑΕΚ (19:30).


Παρουσία εκπροσώπων της Περιφέρειας, του ΕΑΚ Λάρισας, της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη Απόλλωνα Λάρισας και της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ(σ.σ. η συγκεκριμένη επιτροπή έχει βγάλει ακατάλληλο το κλειστό γυμναστήριο του Αλκαζάρ), διαπίστωσε πως τηρούνται όλες οι προϋποθέσεις για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, αφού πήρε και τις σχετικές διαβεβαιώσεις. Το πόρισμα του χθεσινού ελέγχου της αρμόδιας επιτροπής πληροφορήθηκαν με ικανοποίηση οι άνθρωποι του Απόλλωνα Λάρισας, που καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε ο αυριανός αγώνας να είναι γιορτή για το ποδόσφαιρο και να τον απολαύσουν οι φίλαθλοι στο θρυλικό αυτό γήπεδο, όπου η ΑΕΛ έγραψε ιστορία.
Άλλωστε υπάρχει μεγάλη ζήτηση για τα εισιτήρια, αφού μετά από πολλά χρόνια ο Απόλλωνας θα αγωνισθεί και πάλι στο Κύπελλο Ελλάδος, έχοντας μάλιστα κίνητρο για να περάσει στην επόμενη φάση, κάτι που από την αρχή της κλήρωσης θεωρούνταν πολύ δύσκολο, δεν είναι όμως και ακατόρθωτο.
ΚΟΜΠΛΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ
Αγωνιστικά, σήμερα θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία και το ευχάριστο για τον τεχνικό Σάκη Θεοδοσιάδη είναι πως οι παίκτες του δηλώνουν ετοιμοπόλεμοι, τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά, για το αυριανό μεγάλο παιχνίδι.
Σε μια κίνηση που δείχνει πως υπολογίζει όλους τους ποδοσφαιριστές, ο κ.Θεοδοσιάδης τους κάλεσε να βρίσκονται αύριο το μεσημέρι στο «Παραδοσιακό» στη Νεάπολη, όπου θα γευματίσει η ομάδα και ακολούθως θα ανακοινωθεί ποια θα είναι η δεκαοκτάδα για την αναμέτρηση.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΗΣ «ΕΝΩΣΗΣ»
Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώθηκε ότι έπειτα από αίτημα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, χθες Τρίτη (24-10-2017) εκδόθηκε απόφαση από τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γεώργιο Βασιλειάδη, σύμφωνα με την οποία απαγορεύθηκε η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας «Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ.», κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα για τη 2η φάση του Κυπέλου Ελλάδος, αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, μεταξύ των ομάδων «Π.Α.Ε. Απόλλων Λάρισας – Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ.», ο οποίος θα διεξαχθεί την Πέμπτη (26-10-2017) και ώρα 19.30 στο Στάδιο Αλκαζάρ, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.
ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ Λ.
Την ερχόμενη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου και ώρα 15:00, θα γίνει τελικά το παιχνίδι ανάμεσα στον Αχαρναϊκό και τον Απόλλωνα Λάρισας στο Μενίδι, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Football League.
Αρχικά ήταν προγραμματισμένο για την Κυριακή 29 Οκτωβρίου, όμως μετατέθηκε για μια ημέρα αργότερα. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Με νεότερη απόφαση της Λίγκας ο αγώνας για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος Football League, Αχαρναϊκός – Απόλλων Λάρισας, θα διεξαχθεί την Δευτέρα 30/10/17 και ώρα 3 μμ. στο γήπεδο του Μενιδίου».

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Φωτ.: Λεωνίδας Τζέκας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass