ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Παραιτήθηκε ο Τριανταφυλλόπουλος

Δημοσίευση: 25 Οκτ 2017 16:01

Την παραίτησή του έθεσε στη διοίκηση της ομάδας ο τεχνικός του Αχιλλέα Φαρσάλων Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, μετά και το αρνητικό αποτέλεσμα στο Δίστομο.
Σε δήλωσή του τονίζει πως πήρε την απόφαση αυτή πιστεύοντας πως θα ανακάμψει η ομάδα, ευχόμενος να πετύχει τον φετινό της στόχο στη Γ’ Εθνική.


Αναλυτικά η δήλωσή του: «Μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα της τελευταίας εβδομάδας είμαι υποχρεωμένος να υποβάλω την παραίτησή μου πιστεύοντας ότι έτσι θα βοηθήσω στη βαθμολογική ανάκαμψη της ομάδος που υπηρέτησα σαν παίκτης και προπονητής για πάρα πολλά χρόνια. Σε τέτοιες στιγμές πρώτος υπεύθυνος είναι ο προπονητής και πρέπει να αναλαμβάνει τις ευθύνες του.
Αισθάνομαι τυχερός που συνεργάστηκα με τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές γιατί πρόκειται για αξιόλογους παίκτες και πολύ καλούς χαρακτήρες. Είμαι βέβαιος ότι έχουν τις δυνατότητες να πετύχουν τον φετινό τους στόχο.
Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Χρήστο Τσαπραΐλη και τη διοίκησή του για την πολύ καλή συνεργασία, τους συνεργάτες μου στο προπονητικό τιμ, τον φροντιστή της ομάδος και τους φιλάθλους που πάντα στηρίζουν την ομάδα. Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους».
* Η διοίκηση των «Μυρμιδόνων» έκανε δεκτή την παραίτηση του κ. Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση νέου τεχνικού. Όπως προκύπτει και από τις δύο πλευρές, το «διαζύγιο» βγήκε με μοναδικό γνώμονα το καλό των «κιτρινόμαυρων». Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αχιλλέα Φαρσάλων:
«Η διοίκηση της ομάδος μας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, που έθεσε την παραίτησή του στους ανθρώπους της ομάδος μας, η οποία και έγινε δεκτή. Σύσσωμη η ομάδα μας ευχαριστεί θερμά τον κ. Τριανταφυλλόπουλο για τη μέχρι τώρα συνεργασία και του εύχεται καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή».
ΜΕ ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
Για τον αυριανό αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο Βαμβακούς στα Φάρσαλα, στον πάγκο της ομάδας θα είναι ο μέχρι τώρα συνεργάτης του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, ο Γιάννης Βασιλείου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass