Συνάντηση Ε.Δ. με διαιτητές

Δημοσίευση: 24 Οκτ 2017 20:44

Πραγματοποιήθηκε χτες το απόγευμα στο ξενοδοχείο «Διόνυσος» η καθιερωμένη συνάντηση της Επιτροπής Διαιτησίας με τους διαιτητές.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν 72 διαιτητές και από την Ε.Δ. οι κ.κ. Λιόλιος, Βαλιώτης, Κουρδής και Τσακνάκης, ενώ το παρών έδωσε και ο πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής κ. Κουτσογιάννης.
Από πλευράς της η Ε.Δ. έδωσε συγχαρητήρια στους διαιτητές και βοηθούς διαιτητές για την άψογη διαιτησία τους αυτό το Σαββατοκύριακο, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, και τους παρότρυνε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο.
Στο πλαίσιο του μαθήματος, ο κ. Λιόλιος και ο κ. Βαλιώτης αναλύσανε τις αμφισβητούμενες φάσεις στα βίντεο που στάλθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ την προηγούμενη εβδομάδα και τις απαντήσεις αυτών.
Στο τέλος του μαθήματος, η Ε.Δ. δέχθηκε προτάσεις και δηλώσεις διαιτητών που μπορούν να συμμετάσχουν στους πίνακες της Δ’ κατηγορίας (αγώνες Under, Mικτών και Γυναικών).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass