Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

Έδωσε το δικό του μήνυμα κατά του bullying

Την προσεχή Πέμπτη η εκδήλωση του ΣΕΠΛ αφιερωμένη στη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ

Δημοσίευση: 08 Ιουν 2015 9:50

 

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η επίσκεψη της αποστολής του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του νομού Λάρισας, το 3ήμερο του Αγ. Πνεύματος στην Εύβοια και συγκεκριμένα σε Αιδηψό και Ιστιαία. Πέρα από την άψογη φιλοξενία των Παλαιμάχων Ιστιαίας-Αιδηψού, στο αγωνιστικό κομμάτι οι δύο ομάδες έδωσαν φιλική αναμέτρηση θέλοντας να μεταφέρουν το δικό τους μήνυμα και να φωνάξουν «Όχι στο Bullying». Το θέαμα ήταν εξαιρετικό, με το σκορ ωστόσο να μένει στο 0-0 και την ομάδα της Λάρισας να χάνει πολλές ευκαιρίες για γκολ, έχοντας τέσσερα δοκάρια με τούς Νίκο Φακίτσα, Αντώνη Τσίτσια, Πασχάλη Μπακαρτζή και Μανώλη Γαραζανάκη. Την τιμητική πλακέτα στον αρχηγό της ομάδας του ΣΕΠΛ απένειμε η δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού, Λίνα Ευσταθίου Σπανού.

Την αποστολή του ΣΕΠ αποτελούσαν οι Αχιλλέας Γκούλιος, Άρης Παπαθανασίου, Χρήστος Στεριόπουλος, Γιάννης Δραγατσίκης, Αντώνης Κοκότσικας, Στέφανος Ευαγγέλου, Τάκης Δοξαράς, Πασχάλης Μπακαρτζής, Μανώλης Γαραζανάκης, Κώστας Πέρκας, Γιάννης Τάτσης, Νίκος Φακίτσας, Αντώνης Τσίτσιας και Σταυρος Τσολάκος.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕΠΛ

Η καθιερωμένη γιορτή με αφορμή την ολοκλήρωση των τοπικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου που διοργάνωνε ο ΣΕΠΛ τα τελευταία 10 χρόνια φέτος δεν θα γίνει.

Η επόμενη εκδήλωση του ΣΕΠΛ έχει προγραμματιστεί την προσεχή Πέμπτη (11/6) στις 18:30 στο γήπεδο Νεάπολης Α’ και θα είναι αφιερωμένη στην Ερασιτεχνική ΑΕΛ και κυρίως στη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου.

Όπως επισημαίνουν οι υπεύθυνοι του ΣΕΠΛ «πρέπει να στηρίξουμε περισσότερο όλοι το γυναικείο ποδόσφαιρο, γιατί αξίζει μεγαλύτερης προσοχής από όλους, να πούμε ένα μπράβο σε αυτούς που θήτευσαν, είναι τώρα, ή θα έρθουν σαν παράγοντες στην Ερασιτεχνική και φυσικά να μάθει ο απλός φίλαθλος τον όγκο αυτού του Σωματείου, γιατί πιστεύουμε ότι δεν είναι καθόλου εύκολο με τις σημερινές κοινωνικές συνθήκες να φέρεις εις πέρας αυτόν τον όγκο αθλητικής δουλειάς ήτοι τμήματα ποδοσφαίρου ανδρών, γυναικών, ακαδημίες, τμήματα μπάσκετ ανδρών με ακαδημίες και κοριτσιών, τμήματα βόλεϊ ανδρών και γυναικών με ακαδημίες, τμήματα στίβου. Αθλούνται γενικά περίπου 700 αθλητές και αθλήτριες, και απασχολούνται 20 προπονητές».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass