ΗΛΙΑΣ ΦΥΝΤΑΝΗΣ

Η νίκη μας ήταν δίκαιη

• Γ. Παράσχος: «Είναι και θέμα τύχης»

Δημοσίευση: 23 Οκτ 2017 22:00

«Νομίζω ότι η νίκη μας ήταν δίκαιη. Νομίζω ότι οι εμφανίσεις μας με τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό ήταν οδηγός για τη νίκη μας σήμερα(σ.σ χθες) τόνισε μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός της ΑΕΛ Ηλίας Φυντάνης αναφερόμενος στη μεγάλη επιτυχία της Λαρισινής ομάδας στα Χανιά.


Αναλυτικά ο Ηλίας Φυντάνης είπε: «Παίζαμε με μία ομάδα η οποία γνωρίζαμε ότι παίζει καλό ποδόσφαιρο και αυτό είχα πει στα παιδιά ότι θα μας βοηθήσει ώστε να μπορούμε να βγούμε πιο εύκολα στις αντεπιθέσεις μας γιατί παίζουν πολύ επιθετικά. Γι’ αυτό δώσαμε και χώρο στον αντίπαλο, όπως κι έγινε. Όχι μόνο δεν κινδυνέψαμε να δεχτούμε εύκολο γκολ, απεναντίας δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες! Νομίζω ότι η νίκη μας ήταν δίκαιη. Νομίζω ότι οι εμφανίσεις μας με τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό ήταν οδηγός για τη νίκη μας σήμερα. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά και όπως είχα πει και μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, η ΑΕΛ θα βρει τον δρόμο της και θα ανέβει ψηλά στη βαθμολογία» ενώ σχολιάζοντας τις καθυστερήσεις των παικτών της ομάδας του ανέφερε τα εξής: «Όσον αφορά στην πρώτη αλλαγή που έγινε, η καθυστέρηση με τον Φάρκας, ζαλίστηκε και αυτή τη στιγμή πηγαίνει στο νοσοκομείο. Επομένως, η καθυστέρηση ήταν δικαιολογημένη που βγήκε με το φορείο. Οι άλλες δύο κάρτες που βγήκαν για μας ήταν στα 2 λεπτά που ήθελε να λήξει το παιχνίδι! Καθυστέρησαν οι παίκτες να χτυπήσουν τα φάουλ και βγήκαν οι κάρτες. Δε νομίζω ότι ήταν εσκεμμένες! Νομίζω όμως ότι δεν ήταν αυτό η αιτία για το ότι ο Πλατανιάς δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει το παιχνίδι. Δηλαδή, δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει σε όλο το παιχνίδι και θα ισοφάριζε στα 7 λεπτά (των καθυστερήσεων); Και ο διαιτητής κράτησε 7 λεπτά, άρα ο Πλατανιάς ανταμείφθηκε με την καθυστέρηση των 7 λεπτών!».

 

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ
Παράπονα για τις καθυστερήσεις των παικτών της ΑΕΛ εξέφρασε ο προπονητής του Πλατανιά Χανίων λέγοντας: «Ανά πέντε λεπτά κάποιος παίκτης της ΑΕΛ έπεφτε διαρκώς στο έδαφος κι έτσι δεν μπορούσε να παιχθεί παιχνίδι ούτε ν’ αποκτήσει ρυθμό. Είναι ξεφτίλα του ποδοσφαίρου μας!»
Αναλυτικά είπε: «Δυστυχώς για ακόμα μία αγωνιστική ήμασταν άξιοι της τύχης μας. Είναι αδιανόητο για μένα. Ένα παιχνίδι το οποίο ξεκινήσαμε με τις καλύτερες προϋποθέσεις, να χάνουμε τόσα πολλά γκολ, που πιστεύω ότι αν προηγούμασταν απέναντι σε αυτή την ομάδα -γιατί νομίζω ότι ήταν η πιο εύκολη ομάδα που έχουμε παίξει μέχρι σήμερα- θα μπορούσαμε να κάνουμε μια άνετη νίκη. Δυστυχώς, δεν έχουμε αυτή την ικανότητα. Δεν είναι μόνο η τύχη, είναι και η ανικανότητα, δυστυχώς, της ομάδας μας και αυτό το έχουμε πει από τις πρώτες αγωνιστικές που είμαστε πάρα πολύ δύσκολοι στο γκολ. Αλλά, τόσο σημαντικές ευκαιρίες, σε άδεια εστία, να μην μπορείς να πετύχεις γκολ, είναι πέραν της λογικής... Από εκεί και πέρα το άσχημο για μας είναι πως οτιδήποτε λάθος και να κάνουμε, το πληρώνουμε δυστυχώς. Κάναμε ένα λάθος σχεδόν στο άουτ και από εκείνη τη σέντρα δεχτήκαμε το γκολ. Από έναν αντίπαλο που μας έκανε αυτό το γκολ και ένα σουτ στο α’ ημίχρονο. Θέλω να σταθώ λίγο στο παιχνίδι του β’ ημιχρόνου... Ανά πέντε λεπτά κάποιος παίκτης της ΑΕΛ έπεφτε διαρκώς στο έδαφος κι έτσι δεν μπορούσε να παιχθεί παιχνίδι ούτε ν’ αποκτήσει ρυθμό. Είναι ξεφτίλα του ποδοσφαίρου μας! Δεν είναι δυνατόν, ούτε πρόκειται να πω στα παιδιά ποτέ να πέφτουν κάτω και να κάνουν τέτοιες καθυστερήσεις ή αυτό που βλέπουμε διαρκώς με τους τερματοφύλακες, να πέφτουν κάτω και να επιζητούν διαρκώς την καθυστέρηση. Δε νομίζω ότι με αυτές τις ενέργειες κερδίζουμε κάτι. Μπορεί να κερδήθηκε ένα παιχνίδι από την ΑΕΛ, αλλά νομίζω ότι είναι ο απόλυτος εξευτελισμός πραγματικά του ποδοσφαίρου μας».
Σχετικά με το αύριο της ομάδας πρόσθεσε: «Ποιο αύριο... αύριο... Θέλει πολλή υπομονή. Δεν σκύβουμε τα κεφάλια και συνεχίζουμε. Τι να κάνουμε. Ισως μας γυρίσει και λίγο η τύχη. Ίσως να μπορέσουμε κάποιες ευκαιρίες που κάνουμε, να καταλήξουν γκολ. Είναι κρίμα αυτή η ομάδα να βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει παιχνίδια που τα χάσαμε μέσα από τα χέρια μας και ειδικότερα το σημερινό» ενώ αναφέρθηκε και στα στιγμιαία λάθη που κοστίζουν υποστηρίζοντας τα εξής: «Είναι και θέμα τύχης. Είναι δυνατόν σε μία σέντρα που γίνεται να δέχεσαι διαρκώς γκολ; Ας βγει μια φορά άουτ, ή ας χτυπήσει στο δοκάρι, ή να αποκρούσει ο τερματοφύλακας! Από εκεί και πέρα όμως, εμείς τραβάμε ένα βάσανο από την αρχή της περιόδου με την άμυνά μας. Πάλι η άμυνά μας ήταν τελείως αλλαγμένη. Αναγκαστήκαμε να παίξουμε με τον Κοροβέση αριστερό μπακ. Τον επιθετικό παίκτη τον κάναμε αριστερό μπακ γιατί μας δημιουργήθηκε το πρόβλημα με τον Βάντερσον. Διαρκώς έχουμε αλλαγές σε αυτό τον τομέα. Δεν μας αφήνουν σε ησυχία τα προβλήματά μας. Με τις πολλές αλλαγές στην άμυνα χάνουμε και τη συνοχή μας και τις αλληλοκαλύψεις που πρέπει να έχουμε».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass