ΠΑΕ ΑΕΛ:

Δικαιωθήκαμε για την καταγγελία

• Η απόφαση εκθέτει διαιτητή και βοηθό στον αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό

Δημοσίευση: 20 Οκτ 2017 19:00

Την ικανοποίησή της για την τιμωρία του Μολέδο για την εκτός φάσης κλωτσιά στον Βασίλη Ρέντζα στην αναμέτρηση του Κυπέλλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΛ, έκανε γνωστή με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΛ.

Πάντως στην επίσημη θέση της ομάδας αναφέρεται πως δεν είναι ικανοποιημένοι από την καθυστέρηση της απόφασης, μιας και ο ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε ενάντια στην ΑΕΛ την περασμένη Δευτέρα, σε έναν άλλο θεσμό αυτή τη φορά, για το πρωτάθλημα.
Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ δηλώνει την απόλυτη ικανοποίησή της και δικαίωση της καταγγελίας της για το εγκληματικό χτύπημα του Μολέδο στον Ρέντζα στον αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, αλλά εκφράζει τη λύπη της, γιατί, ενώ η καταγγελία μας έγινε στις 22/9/2017, η απόφαση εξεδόθη σήμερα, με αποτέλεσμα ο Μολέδο να παίξει εις βάρος μας και να μην παίξει εις βάρος της Λαμίας και του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα και της Αναγέννησης Καρδίτσας για το Κύπελλο και ωφελούμενες ομάδες να είναι αυτές και όχι εμείς.
Η απόφαση αυτή εκθέτει ανεπανόρθωτα τον βοηθό διαιτητή Αλεξέα, αλλά και τον διαιτητή του αγώνα Ζαχαριάδη, οι οποίοι επέτρεψαν στον Παναθηναϊκό να παίξει με 11 παίκτες ως το τέλος κι ενώ το σκορ ήταν 1-0 εις βάρος μας, με αποτέλεσμα όχι μόνο να χάσουμε εμείς το αριθμητικό πλεονέκτημα, όπου θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε, αλλά κι ο Παναθηναϊκός να πετύχει και δεύτερο τέρμα στις καθυστερήσεις».

 

ΤΡΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΤΟΝ ΜΟΛΕΔΟ
Με απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού Ροντρίγκο Μολέδο τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού τριών αγωνιστικών για «βιαιοπραγία ή βάναυση συμπεριφορά», μετά την καταγγελία της ΠΑΕ ΑΕΛ για το περιστατικό στο παιχνίδι Κυπέλλου μεταξύ των δύο ομάδων στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας (2-0).
Ο πολύπειρος διαιτητής από την ΕΠΣ Μακεδονίας δεν είχε τιμωρήσει τον Ροντρίγκο Μολέδο για το συγκεκριμένο περιστατικό, ωστόσο μετά την καταγγελία της ΠΑΕ ΑΕΛ, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε να τον τιμωρήσει με τρεις αγωνιστικές, κάτι το οποίο σημαίνει ότι θα χάσει το εντός έδρας ντέρμπι του Παναθηναϊκού (ο οποίος θα ασκήσει έφεση εις βάρος της συγκεκριμένης απόφασης) με τον Ολυμπιακό το Σάββατο, 28 Οκτωβρίου.
Η ανακοίνωση της απόφασης από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ: «Κατά την τελευταία της συνεδρίαση η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις:
-Επέβαλε στον Παναθηναϊκό χρηματική ποινή ύψους 8.500 ευρώ (για τη συμπεριφορά των οπαδών του στον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας με τη Λάρισα).
-Επέβαλε στον ποδοσφαιριστή Ροντρίγκο Μοντεστό ντα Σίλβα Μολέδο ποινή αποκλεισμού 3 αγωνιστικών ημερών και χρηματική ποινή 200 ευρώ για πράξη, στον αγώνα Κυπέλλου Παναθηναϊκός-Λάρισα, που προβλέπεται και τιμωρείται από διατάξεις του άρθρου 10 του Πειθαρχικού Κώδικα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass