ΔΗΛΩΣΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΑΚΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ:

Aδικο το 0-2 του πρώτου ημιχρόνου

Δημοσίευση: 20 Οκτ 2017 21:55

Παρά την ήττα από τον ΝΠΣ Βόλου με 3-0 ο τεχνικός του Αχιλλέα Μάκης Τριανταφυλλόπουλος έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, χαρακτήρισε πολύ άδικο το 0-2 του πρώτου ημιχρόνου και εξέφρασε την άποψη πως η ομάδα στη συνέχεια θα καλύψει το χαμένο έδαφος.


Από την πλευρά του ο προπονητής του ΝΠΣΒόλος κ. Χουάν Φεράντο, ανέφερε πως η ομάδα του είχε μερικά προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο φάνηκε η διαφορά των δυο ομάδων. Αναλυτικά οι δηλώσεις των δυο προπονητών:
Μάκης Τριανταφυλλόπουλος (Αχιλλέας Φαρσάλων): «Ξέραμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού και ποια ομάδα είχαμε αντίπαλο, μια ομάδα που έχει το απόλυτο των νικών. Παρ’ όλα αυτά η φιλοσοφία μας είναι να διεκδικούμε σε όλα τα παιχνίδια ό,τι καλύτερο μπορούμε και πιστεύω βάλαμε αρκετά προβλήματα στον ποιοτικό μας αντίπαλο, τον οποίο δυσκολέψαμε αρκετά τόσο στην κατοχή όσο και στην κυκλοφορία της μπάλας.
Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια και τα τρεξίματα των παιδιών κυρίως στο α’ ημίχρονο και σίγουρα το 0-2 του πρώτου μέρους ήταν υπερβολικά άδικο, με βάση την εικόνα των ομάδων. Στην επανάληψη είχαμε κάποια προβλήματα τραυματισμών και έγιναν αναγκαστικές αλλαγές, να βάλουμε κάποια παιδιά που είχαμε.
Περιμένουμε να γυρίσουν και οι τραυματίες που θα μας δώσουν περισσότερες λύσεις, σήμερα δεν μπορούσαμε κάτι παραπάνω, είχαμε ένα ακυρωθέν γκολ και όπως είπα βάλαμε αρκετά προβλήματα στον ποιοτικό μας αντίπαλο και στέκομαι σε αυτό. Πιστεύω στα επόμενα παιχνίδια να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε, μην ξεχνάμε και τη δυσκολία που έχουμε με το ρόστερ λόγω των παιδιών που λείπουν. Κλείνοντας να δώσω συγχαρητήρια στον συνάδελφό μου και εύχομαι η ομάδα του να πετύχει τους στόχους της».
Φεράντο (ΝΠΣΒόλος): «Η άποψή μου για το παιχνίδι είναι ότι στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε καλό έλεγχο στην επίθεση και γενικά στην επιθετική συμπεριφορά μας. Βέβαια ήταν δύσκολο για μας στα πρώτα 25-30 λεπτά να κοντρολάρουμε αυτή την κατάσταση. Στο δεύτερο ημίχρονο αυτό άλλαξε, ελέγξαμε το επιθετικό μέρος για να μην έχουμε το θέμα που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο και ήμασταν καλοί στην άμυνα μπορώντας παράλληλα να κοντρολάρουμε και τον χώρο και τον ρυθμό, κάτι πολύ καλό για το ποδόσφαιρο».

 

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ
*Προπονητές ομάδων της Α’ τοπικής κατηγορίας βρέθηκαν προχθές στο δημοτικό στάδιο των Φαρσάλων. Ο Τάκης Παραφέστας του Τυρνάβου 2005 με τον προπονητή τερματοφυλάκων Γιάννη Κουβεντάρη, ο Κώστας Κατσάρας του Οικονόμου Τσαριτσάνης, ο Τάσος Μπεριτζάς του Φαλανιακού και ο Γιάννης Τσακμακίδης του Ηρακλή Λάρισας που είδε το παιχνίδι με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή της ομάδας, Δημήτρη Αποστόλου.
*Για την εντυπωσιακή παρουσία του κόσμου έκανε λόγο το στέλεχος της ΠΑΕ ΑΕΛ ο Άκης Θεοδωρούδης μετά το παιχνίδι, ο οποίος ευχήθηκε η ομάδα των Φαρσάλων να πετύχει τον στόχο της παραμονής.
*Φίλαθλος του ΝΠΣ Βόλος δηλώνει ο Αχιλλέας Μπέος, ενώ επικεφαλής της νεοσύστατης ομάδας είναι ο ελληνοαμερικάνος επιχειρηματίας Γιάννης Σπυριδόπουλος.
*Δεν πιέσθηκε ιδιαίτερα ο γκολκίπερ των φιλοξενουμένων Μπουργάνης, ο οποίος πήρε τη θέση του βασικού τερματοφύλακα Πατσογιώργου(σ.σ. φόρεσε και τη φανέλα της ΑΕΛ).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass