ΣΤΟΝ Β’ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ Ο ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Γ’ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ ο Αστέρας Τρίπολης

Δημοσίευση: 07 Ιουν 2015 22:58 | Τελευταία ενημέρωση: 07 Ιουν 2015 23:07

 

Ραντεβού στα αστέρια του Europa League, έδωσε ο Αστέρας Τρίπολης. Η ομάδα της Αρκαδίας νίκησε 1-0 τον ΠΑΟΚ στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας και εξασφάλισε τη δεύτερη προνομιούχο θέση, που σημαίνει απευθείας συμμετοχή στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Το "χρυσό" γκολ πέτυχε ο Ματίας Ιγκλέσιας στο 77'. Καταστροφικά ολοκληρώνεται η σεζόν για τον ΠΑΟΚ, που είναι αναγκασμένος να ξεκινήσει από τον Β’ προκριματικό του Europa League στις 16 Ιουλίου.

Κόκκινες κάρτες: 90+4΄ Κουρμπέλης (από τον πάγκο), Σανκαρέ και Αθανασιάδης. Οι τρεις ποδοσφαιριστές πήραν εσκεμμένα κόκκινη κάρτα, για να εκτίσουν ποινή μίας αγωνιστικής στο επόμενο πρωτάθλημα.

ΠΑΟΚ (Γιώργος Γεωργιάδης): Ιτάνζ, Τζαβέλλας, Βίτορ, Κόστα, Σκόνδρας, Τζιόλης (82΄ Πόζογλου), Κίτσιου, Μακ, Παπαδόπουλος (70΄ Περέιρα), Κουλούρης (59΄ Σαββίδης), Αθανασιάδης

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Κοσίσκι, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Μουνάφο, Μπαντιμπανγκά (61΄ Ιγκλέσιας), Κουρμπέλης (87΄ Αλόκο), Μπαράλες, Ρόλε, Γιαννιώτας (75΄ Τσοκάνης)

ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ

Το εισιτήριο για τον Γ’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ (τέλη Ιουλίου το πρώτο ματς) εξασφάλισε ο Ατρόμητος, που νίκησε με 2-0 τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας. Και τα δύο γκολ των «κυανόλευκων» σημείωσε ο πρώην… «πράσινος», Κώστας Κατσουράνης (41΄, 61΄), ενώ για το «τριφύλλι» ήταν η πρώτη ήττα στο μίνι πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε σήμερα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ν.Νιόπλιας): Γκορμπούνοφ, Γκαρσία, Κατσουράνης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπάλλας (67΄ Δημούτσος), Κιβρακίδης, Κοντοές, Ούμπιντες, Καραμάνος (78΄ Μπρίτο), Παπάζογλου (58΄ Ναπολεόνι).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γ.Αναστασίου): Κοτσόλης, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Μαρινάκης, Δώνης (86΄ Στάικος), Καρέλης, Ντίνας (81΄ Αγγελόπουλος), Μαυρίας, Νίνης (62΄ Μέντες), Νάνο.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ  1-0

Ατρόμητος - Παναθηναϊκός 2-0

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (6 αγώνες)

1. Παναθηναϊκός             15 (Προκριματικοί Τσάμπιονς Λιγκ)

2. Αστέρας Τρίπολης        10 Όμιλοι Γιουρόπα Λιγκ)

4. Ατρόμητος                   8 (Γ΄ προκριματικός Γιουρόπα Λιγκ)

5. ΠΑΟΚ                         4 (Β΄ προκριματικός Γιουρόπα Λιγκ)

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass