Ο Κακά επιστρέφει στη Μίλαν

Δημοσίευση: 18 Οκτ 2017 16:54

Πριν από λίγες ημέρες ο Κακά φόρεσε τη φανέλα του Ορλάντο Σίτι για τελευταία φορά, δεδομένου ότι ο παίκτης είχε προηγουμένως ανακοινώσει ότι θα αποχωρήσει από την ομάδα.

Για αρκετές ημέρες η συζήτηση περιστράφηκε στο αν ο διεθνής μεσοεπιθετικός θα αποσυρθεί άμεσα ή θα κλείσει την καριέρα του στη Βραζιλία, όμως ακριβώς από τη χώρα γέννησής του, τις τελευταίες ώρες, έφτασαν φήμες για μια εντυπωσιακή επιστροφή του στη Μίλαν.
ΜΜΕ της Βραζιλίας ισχυρίζονται ότι ο παίκτης θέλει να τερματίσει την καριέρα του στους «ροσονέρι», ομάδα που δεν βγήκε ποτέ από την καρδιά του. Ο Κακά θα μπορούσε να περάσει τους έξι τελευταίους μήνες της καριέρας του στο Μιλάνο, με τρόπο που θα του έδινε την ευκαιρία να περατώσει την ποδοσφαιρική σταδιοδρομία του ακριβώς στην ομάδα που τον εξέλιξε ως παίκτη και άνθρωπο, καθώς είναι ο σύλλογος με τον οποίο κέρδισε τα πάντα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass