ΔΥΟ ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΣΤΟΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΦΑΡΟ

Έρχονται στη Λάρισα Στυλιανού και Γκάλογουεϊ

*Η προπώληση των εισιτηρίων για το ματς με τον Παναθηναϊκό δείχνει sold-out λένε οι άνθρωποι της ΚΑΕ

Δημοσίευση: 16 Οκτ 2017 22:01

Το μεγάλο πρόβλημα των τραυματισμών ανάγκασε τους ανθρώπους του Γυμναστικού Λάρισας-Φάρου να προχωρήσουν σε επιπλέον κινήσεις με στόχο να καλυφθούν οι όποιες αδυναμίες.

Έτσι οι «πράσινοι» προχώρησαν σε δύο νέες προσθήκες παικτών, αυτές των Νίκου Στυλανού και Κέβιν Γκάλογουεϊ.

Ο πρώτος αγωνίζεται στη θέση 3, έχει ύψος 1.99μ. και είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Κύπρου, ενώ έχει και Ελληνικό διαβατήριο. Την περσινή σεζόν αναδείχθηκε πρωταθλητής Κύπρου με την ομάδα του Κεραυνού στην οποία αγωνίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια. Είναι 29 χρονών και το κύριο χαρακτηριστικό του είναι το πολύ καλό σουτ. Ο Νίκος Στυλιανού θα αφιχθεί σήμερα στη Λάρισα και θα μπει κανονικά στο πρόγραμμα των προπονήσεων.

Σε ό,τι αφορά στον Κέβιν Γκάλογουεϊ προέρχεται από το κολέγιο του Τέξας (Τexas Southern), έχει ύψος 2.01μ. και αγωνίζεται ως πλέι μέικερ, ωστόσο λόγω του ύψους του μπορεί να παίξει και σε άλλες θέσεις. Ο Κέβιν Γκάλογουεϊ είναι 29 χρονών και τη σεζόν 2014-15 φόρεσε τη φανέλα του Απόλλωνα Πατρών (7.6 πόντους, 4.6 ριμπάουντ και 3.7 ασίστ κατά μ.ό.). Έχει παίξει επίσης στα κολέγια USC, Souther Idaho και Kentucky, αλλά και στο πρωτάθλημα Λιβάνου. Ο 29χρονος Αμερικανός θα βρίσκεται στη Λάρισα αύριο Τρίτη.

Από κει πέρα οι άνθρωποι του Γυμναστικού Λάρισας-Φάρου αναμένουν το πόρισμα σχετικά με τον τραυματισμό του Πέρι Πέτι και ανάλογα με τις εξελίξεις δεν αποκλείεται να αποκτηθεί και τρίτος παίκτης. Ο Κόνερ θα αντικατασταθεί, καθώς μετά τον τραυματισμό του δεν μπόρεσε να αποδώσει τα αναμενόμενα.

Εν τω μεταξύ και σε ό,τι αφορά στο παιχνίδι της ερχόμενης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό, τα μηνύματα από την προπώληση των εισιτηρίων που ξεκίνησε από την Περασμένη Παρασκευή, δείχνουν ότι ίσως το κλειστό της Νεάπολης πάει για το πρώτο sold out της χρονιάς.

Α.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass