ΟΜΟΓΕΝΗ ΠΑΙΚΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ

Οι γυναίκες της ΑΕΛ απέκτησαν την Αντζέλικα Μιχαλόπουλος

Δημοσίευση: 14 Οκτ 2017 19:13

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση της Αντζέλικα Μιχαλόπουλος από τον Καναδά.

Η Αντζέλικα είναι 24 ετών, αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου και πρόκειται για μία ολοκληρωμένη και έμπειρη παίκτρια που θα βοηθήσει σημαντικά την ΑΕΛ στην επίτευξη των στόχων της.
Η νεαρή χαφ με ελληνική καταγωγή, ήρθε στην Ελλάδα και στη Λάρισα για λογαριασμό της ΑΕΛ, από τον μακρινό Καναδά και το Λονδίνο του Οντάριο εκεί όπου αγωνιζόταν στο περιφερειακό πρωτάθλημα. Η αθλήτρια αφού δοκιμάστηκε και πέρασε όλα τα τεστ με επιτυχία, εντυπωσίασε τους ανθρώπους της ΑΕΛ με τις ικανότητές της και έγιναν άμεσα ενέργειες για την απόκτησή της.
Η Αντζέλικα όμως δεν είναι η πρώτη της οικογένειας Μιχαλόπουλος που θα φορέσει την φανέλα της ΑΕΛ, μιας και ο πατέρας της John Mihalopοulos αγωνίζεται στην ΑΕΛ Καναδά.
Με αυτή τη μεταγραφή η ΑΕΛ ενισχύεται σημαντικά σε μία νευραλγική θέση που πονούσε μετά τον τραυματισμό της Ζντράβκοβιτς η οποία έχει μπει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων και αναμένεται να είναι έτοιμη να αγωνιστεί σε περίπου ένα μήνα, αποτελώντας μία πολύ σημαντική εσωτερική μεταγραφή. Τις υπόλοιπες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθούν και τα τυπικά για ακόμα μία μεταγραφή η οποία λογικά θα είναι και η τελευταία.
Παράλληλα από την Ακαδημία έχουν ήδη προωθηθεί στην πρώτη ομάδα οι γεννημένες το 2002 Σκοτεινιώτη Γεωργία και Ραφαέλα Λέμε και μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου θα δοκιμαστούν και μερικές μικρότερες αθλήτριες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass