ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ «Π. ΜΑΓΟΥΛΑΣ» ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΝΙΚΗ Β. (16.00)

Δύσκολη αποστολή για τον Αχιλλέα Φ.

• Μ. Τριανταφυλλόπουλος «Έχουμε και τον ενθουσιασμό και την εμπειρία να αντεπεξέλθουμε»

Δημοσίευση: 14 Οκτ 2017 22:05

Με δύο αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η αυλαία της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής στον 4ο όμιλο. Το λαρισινό ενδιαφέρον επικεντρώνεται στον Αχιλλέα Φαρσάλων, που θα δοκιμασθεί στο «Π. Μαγουλάς» κόντρα στη Νίκη Βόλου.

Δύο ιστορικές ομάδες που προέρχονται από την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα και στοχεύουν στο «δύο στα δύο», γεγονός που ανεβάζει ακόμα περισσότερο την αδρεναλίνη. Το παιχνίδι έχει όλα τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι, καθώς από τη μία πλευρά η Νίκη Βόλου επιστρέφει στη φυσική της έδρα, ενώ από την άλλη ο Αχιλλέας Φαρσάλων έχει δείξει ότι διαθέτει το σθένος να πάρει αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε έδρα.
Το θετικό για τον τεχνικό των Φαρσάλων, Μάκη Τριανταφυλλόπουλο είναι ότι με εξαίρεση τον τιμωρημένο από το παιχνίδι με το Μαρτίνο Βούλγαρη (που αν μη τι άλλο αποτελεί σημαντική απώλεια) δεν αντιμετωπίζει περαιτέρω προβλήματα και θα έχει στη διάθεσή του όλους τους υπόλοιπους παίκτες.
Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν σε επίσημη διοργάνωση μετά από αρκετά χρόνια κι αυτό δίνει μία διαφορετική παράμετρο στην αναμέτρηση.
«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, σε μία καλή έδρα όπως το «Π. Μαγουλάς». Εμείς ωστόσο προερχόμαστε από πολύ καλές εμφανίσεις και είμαστε τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά σε καλή κατάσταση» επισήμανε ο τεχνικός του Αχιλλέα, Μάκης Τριανταφυλλόπουλος αναφερόμενος στη σημερινή αναμέτρηση και πρόσθεσε:
«Οι ποδοσφαιριστές μας έχουν την απόλυτη εμπιστοσύνη μας γιατί το δικαιούνται. Σκοπός μας σε κάθε παιχνίδι είναι να βγάζουμε αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις και πιστεύω έχουμε αποδείξει ότι μέχρι στιγμής για να μας κερδίσει ο οποιοσδήποτε αντίπαλος πρέπει να ματώσει.
Το «Π. Μαγουλάς» είναι πιο δύσκολη έδρα από το Πανθεσσαλικό, είναι η παραδοσιακή έδρα της Νίκης Βόλου, ο κόσμος δημιουργεί ατμόσφαιρα, αλλά από τη δική μας πλευρά πιστεύω ότι έχουμε και τον ενθουσιασμό και την εμπειρία να το ξεπεράσουμε» κατέληξε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.
Στην αποστολή για τη σημερινή αναμέτρηση συμπεριλήφθηκαν οι Κουτσοκέρας, Χάμος, Παπαδημητρίου, Οικονόμου, Μανιώτης, Τλούπας, Κούλπας, Καραμπούζης, Καραγκούνης, Μάρκου, Νεμπεγλέρας, Κόλα, Χατζής, Λόλας, Συράκος, Κομισόπουλος Αλ., Μπένος, Κατσανάκης, Κουρούμαλος, Καραμπίνας και Δρόσος.
Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης στο «Π. Μαγουλάς» είναι οι κ. Λεωνίδας, με βοηθούς τους κ. Σταφυλά και Μπάλα (όλοι της ΕΠΣ Τρικάλων), ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο κ. Καλυβιώτης από την ΕΠΣ Καρδίτσας.
Στο άλλο παιχνίδι της σημερινής ημέρας στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, ο εκ των πρωτοπόρων ΝΠΣ Βόλος θα υποδεχθεί τον ΑΟ Σελλάνων του Λαρισαίου Γιάννη Μπουρνάκα.
Αναλυτικά το πρόγραμμα του διημέρου και η βαθμολογία:
• ΣΗΜΕΡΑ (16.00)
Νίκη Βόλου-Αχιλλέας Φ.
ΝΠΣ Βόλος-ΑΟ Σελλάνων
• ΑΥΡΙΟ
Αστέρας Ιτέας-Ολυμπιακός Β.
Αμβρυσσέας-Ρήγας Φεραίος
Οπούντιος Μαρτίνου-Θήβα
Βελούχι-Αλμυρός
Ρεπό: Διγενής Νεοχωρίου

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΠΣ Βόλος      8-2      6
Δίστομο      4-1      6
Αλμυρός      4-1     3
Βελούχι      1-0      3
Ρήγας Φεραίος      3-3      3
Αχιλλέας Φ.      2-2      3
Ολυμπιακός Β.      2-2      3
Νίκη Βόλου      2-2      3
Μαρτίνο      2-4      3
Α.Ο.Σελλάνων      2-3      1
Θήβα      2-3      1
Νεοχώρι      1-3      0
Αστέρας Ιτέας      1-8      0
* Αλμυρός και Βελούχι έχουν κάνει το ρεπό τους.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass