ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΡΑΛΙ ΕΛΛΑΔΑΣ

Εκκίνηση από το Αρχαίο Θέατρο

Δημοσίευση: 13 Οκτ 2017 17:53

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για το μεγάλο γεγονός του μηχανοκίνητου αθλητισμού, το Ιστορικό Ράλι Ελλάδας (αλλά και τους υπόλοιπους αγώνες που έχουν ως επίκεντρο την πόλη της Λάρισας) που θα διεξαχθεί σε περιοχές της Θεσσαλίας. Ήδη στη Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης, όπου θα χτυπά η καρδιά των αγώνων (Αρχηγείο Αγώνα, Service Pack) εντείνονται οι προετοιμασίες. Σημειώνεται ότι η τελετή εκκίνησης του αγώνα θα δοθεί μπροστά από το Αρχαίο Θέατρο της Λάρισας, σήμερα Παρασκευή, στις 7 το απόγευμα.
Στο μεγάλο γεγονός συμμετέχουν τρία αμιγώς λαρισαϊκά πληρώματα που κάνουν την παρθενική τους εμφάνιση στον θεσμό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλι. Περιμένουν δε τη στήριξη των θεατών που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα σε όλες τις ειδικές διαδρομές από όπου θα περάσουν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα.
ΚΛΕΙΝΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΡΑΨΑΝΗ
Στο πλαίσιο διεξαγωγής της ειδικής διαδρομής του ιστορικού ράλλυ Ελλάδας, αύριο Σάββατο 14 Οκτωβρίου, ο επαρχιακός δρόμος Ραψάνη - Κρανέα - Πυργετός, από τη διασταύρωση της παλαιάς εθνικής οδού Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς έως την είσοδο του Πυργετού, θα παραμείνει κλειστός από τις 8 το πρωί έως τις 5.15 το απόγευμα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass