ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΟΝ Α.Ο. ΣΥΚΕΑΣ 4-1 (1-1 κ.α.)

Προκρίθηκε η Ελπίδα Μεσοχωρίου

*Συναρπαστικό παιχνίδι σε αθλητικά πλαίσια που αποζημίωσε τους φιλάθλους

Δημοσίευση: 13 Οκτ 2017 15:31
ΕΛΠΙΔΑ ΜΕΣΟΧΩΡΙΟΥ ΕΛΠΙΔΑ ΜΕΣΟΧΩΡΙΟΥ

Συναρπαστικό παιχνίδι διεξήχθη χθες το απόγευμα στο Μεσοχώρι, όπου η Ελπίδα κέρδισε στην παράταση τον μαχητικό Α.Ο. Συκέας με 4-1 (1-1 κ.α.) και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ.


Στο 40’ο Λέτσιος βρήκε με ωραία σέντρα από τα δεξιά τον Θοδωρή Ρακιντζόγλου κι εκείνος με διπλή προσπάθεια έκανε το 1 – 0 για το Μεσοχώρι.
Στην επανάληψη ο Α.Ο.Συκέας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 60’ ο Καρέλας με απευθείας εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε
σε 1 – 1.
Στην παράταση το Μεσοχώρι κέρδισε πέναλτι στο 91’ όταν σε σουτ του Αλιπρασίτη η μπάλα χτύπησε στο χέρι αμυντικού των φιλοξενουμένων και ο Τσιάρας έκανε το 2 – 1.
Οι γηπεδούχοι ανέβασαν τον δείκτη του σκορ σε 3 – 1 με το ψύχραιμο πλασέ του Καραγιάννη ύστερα από το γύρισμα του Αλιπρασίτη στο 114’, ενώ διαμόρφωσαν το τελικό σκορ 4 – 1 στο 120’ με το ψηλοκρεμαστό πλασέ του Τσιάρα, που δέχθηκε την κάθετη πάσα του αειθαλή Βρασίδα Κοντοθανάση, ο οποίος αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τη θέληση που έχει, καθώς αγωνίσθηκε ως έφηβος για 120’!
Το παιχνίδι διεξήχθη σε αθλητικά πλαίσια και σε ωραία ατμόσφαιρα.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ.Στάικος, που είχε συνεργάτες τους κ.Τέγο Άγγ., Σκυβαλίδα.
ΕΛΠΙΔΑ ΜΕΣΟΧΩΡΙΟΥ (Μιχάλης Τζιατζιάς): Φράντζας, Πατσιτός Θ., Λέτσιος, Μούσιος, Μήσιος, Μαρκούγιας, Δαούλας (61’ Αλιπρασίτης), Κοντοθανάσης, Ρακιντζόγλου (111’ Καραγιάννης), Γκαραβέλης, Καλογιάννης (63’ Τσιάρας).
Α.Ο. ΣΥΚΕΑΣ (Φώτης Κατσιγιάννης): Λιάκος, Βάμπος (64’ Πιστάλης), Κουλιούμπας (110’ Παλάσκας), Χασιώτης, Λάζος, Τέλιος, Τάχατος, Μπλιάμπλιας, Ζιώζιος Δ., Καρέλας, Κατσιγιάννης.

ΑΝΕΤΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΓΟΝΝΩΝ
Καλός και σοβαρός ο Όλυμπος Γόννων κέρδισε προχθές εκτός έδρας το Χειμάδι με 3-0.
Οι «κυανόλευκοι» του Κώστα Κουτσούκη πήραν προβάδισμα στο σκορ στην εκπνοή του α’μέρους με τον Καραγκιόζη μετά από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ, για να ακολουθήσουν άλλα δύο τέρματα στην επανάληψη από τους Παιδή (50’) και Κοντογιάνη (85’).
ΧΕΙΜΑΔΙ (Γ. Νούσιος): Τζικόπουλος, Παναγιωτίδης, Τόπης, Παπακωστούλης, Ζαβαντής, Σαμαράς, Τζαβάρας, Τάσιος, Μπάτζιος, Δασκαλόπουλος, Νούσιος.
ΓΟΝΝΟΙ (Κ. Κουτσούκης): Ζεϊμπέκης, Τσιντζιλώνης, Γκουγκουλιάς, Πανδρεμένος, Γκρίτζιας (80’ Κοντογιάννης), Μαρκεγκάι, Παναγιώτου, Μούτος, Παιδής (67’ Βάνης), Καραγκιόζης (70’ Ποντίκας), Καραδούκας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass