ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Ν.ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ:

Δύσκολο το ματς στην Πάτρα

•Όμως βρήκαμε καλό ρυθμό και θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό

Δημοσίευση: 12 Οκτ 2017 15:51

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Γυμναστικού Λάρισας Φάρος για τον επόμενο αντίπαλό του, τον Προμηθέα Πατρών τον οποίο και θα αντιμετωπίσει μεθαύριο Σάββατο, 14 Οκτωβρίου, (4.30μ.μ.) εκτός έδρας.

Ένα πολύ δύσκολο ματς καθώς οι Πατρινοί πραγματοποίησαν επίσης πολύ καλό ξεκίνημα όπως και οι Λαρισαίοι, κερδίζοντας εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ.
Ο αθλητής της λαρισινής ομάδας Νώντας Παπαντωνίου, τονίζει για τη σαββατιάτικη «μονομαχία»: «Μας περιμένει ένα δύσκολο ματς σε μια εξίσου δύσκολη και δυνατή έδρα. Ο Προμηθέας φέτος είναι ενισχυμένος και σε πολύ καλή κατάσταση. Αυτό φάνηκε πολύ νωρίς, καθώς στην πρεμιέρα κέρδισε εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ.
Όμως και εμείς από την πλευρά μας έχουμε πολύ καλό ρυθμό τον οποίο βρήκαμε μέσα από τα παιχνίδια Κυπέλλου που παίξαμε. Βέβαια η ομάδα μας βρέθηκε αργά μαζί, καθώς αρκετοί παίκτες αποκτήθηκαν πρόσφατα, οπότε μας λείπουν προπονήσεις και επιπλέον έχουμε και κάποιους τραυματισμούς που μας πάνε πίσω, όπως ο τελευταίος του Πέτι. Παρ’ όλες τις αντιξοότητες όμως εμείς θα παλέψουμε στην Πάτρα για το καλύτερο δυνατό. Το ζητούμενο είναι να μην παρασυρθούμε από τον ρυθμό τους, γιατί έχει αυτή τη δυνατότητα ο Προμηθέας, να επιβάλλει ρυθμό, κάτι στο οποίο τον βοηθάει η έδρα του, που γνωρίζω καλά από την πρόσφατη θητεία μου σε αυτή την ομάδα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass